درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

hoseein

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

با سلام
لطفا مقاله در مورد تصفيه پساب سكو هاي دريايي گاز يا نفت ميخواهم :heart:

rolling_stones11

عضو جدید
اگه کتابهای زیر موجد بودند ممنون میشم. چون پولی هستند. :)

1- System Safety: HAZOP and Software HAZOP

by Felix Redmill (Author), Morris Chudleigh (Author), James Catmur (Author)

No customer reviews yet. Be the first.

2- Wastewater Treatment Plant Design, P. Aarne Vesilind

3- Wastewater Treatment: Concepts And Design Approach

By Karia G L (Author), Christian R A (Author)

4- Wastewater Treatment Plant Design

faegherazavi

عضو جدید
سلام.خسته نباشید.من یک یا چند تا مقاله راجب کاربرد ریاضیات پیشرفته در مهندسی شیمی لازم دارم.ممنون

roya_pasargad_15

عضو جدید
سلام مهدی جان و سلام بر همه دوستان عزیز
رشته من کامپیوتر است و هیچ سر رشته ای در شیمی ندارم به همین دلیل میخواستم نظرتون رو در مورد نرم افزار های زیر بدونم لطفا فایل word رو با حجم 300 کیلوبایت دانلود کنید و نظرتون رو در مورد این مجموعه نرم افزاری برام بنویسید
لینک دانلود

s.saeid

عضو جدید
درخواست مطلب (اورژانسیییییییییییییی)

درخواست مطلب (اورژانسیییییییییییییی)

سلام <<
در مورد رآکتورهای غشایی مطلب میخوام که خودشون به 2 دسته ی رآکتورهای سرامیکی و پلیمری تقسیم میشن . در مورد ویژگی ها و روش سنتزشون هم مطلب می خوام....
از مدیر ارشد می خوام که راهنماییم کنه .................. مرررررررررررررسی :gol::gol:

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سلام مهدی جان و سلام بر همه دوستان عزیز
رشته من کامپیوتر است و هیچ سر رشته ای در شیمی ندارم به همین دلیل میخواستم نظرتون رو در مورد نرم افزار های زیر بدونم لطفا فایل word رو با حجم 300 کیلوبایت دانلود کنید و نظرتون رو در مورد این مجموعه نرم افزاری برام بنویسید
لینک دانلود

رویا جان
اینا مربط به مهندسی شیمی میشن و فوق العاده کاربردی هستند. حالا شما چی میخوای بدونی در مود اینا؟

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سلام <<
در مورد رآکتورهای غشایی مطلب میخوام که خودشون به 2 دسته ی رآکتورهای سرامیکی و پلیمری تقسیم میشن . در مورد ویژگی ها و روش سنتزشون هم مطلب می خوام....
از مدیر ارشد می خوام که راهنماییم کنه .................. مرررررررررررررسی :gol::gol:

دوست عزیز در صفحه اصلی مقالات تاپیکاهی ویژه ای به این موضوع اختصاص داده شده.

**ترمودینامیک، سنتیک و راکتور، کاتالیست**

**جداسازی، جذب، غشا**

icegirl

عضو
سلام به همه,
من یه سوالی دارم :

یه پروژه ای قرار اینجا انجام بشه که برای استخراج نفت از دریا از یه پلیمر استفاده میکنن و سیستمشم ظاهرا اینجوریه که نفت که استخراج شد پلیمر رو تزریق میکنن تو و این پلیمر میره حفره‌ها و فازها رو پر میکنه و خلاصه که کار رو بهتر میکنه. :w16:

حالا مشکل اینه که هیچ کیورد یا سر نخی ندارند که تحقیقات رو شروع کنن و اصلا اطلاعات زیادی در این زمینه ندارن, کسی از دوستان چیزی میدونه؟ حتی اسم پلیمری که میشه استفاده بشه؟ یا نحوه‌ی کارش؟ هدفش؟ یا هرچیزی دیگه. . . . .

ممنون میشم از کمکتون:gol::gol:

سلام
من این پلیمر رو دیدم اما متاسفانه اسم پلیمر رو نمی دونم. یه چیزایی شبیه تیله هایی که بچه ها باهاش بازی می کنن و مشکی رنگ. تو اندازه های مختلف از ریز تا درشتو
این پلیمر تو دما و فشار بسیار بالای چاه های نفت تغییر شکل و حالت نمی ده.
تو آزمایشگاه حفاری شرکت نفت دیدم، داشتن تو دستگاه تستشون می کردن. دما و فشار چاه نفت رو فراهم کردن( فشار حدود 1000) و یه چند ساعتی تو روغن داغ تو اون دستگاه بود. قبلش یه مقدار حالت ارتجاعی داشت اما بعدش مثل سنگ سفت شده بود.
می دونم که باعث میشه که از هرزروی سیمان موقع سیمان کاری چاه جلوگیری بشه و منافذ چاه رو می پوشونه. جلوگیری از هرز روی یکی از اهداف مهم واحد سیال حفاریه.:)

abdol1987

عضو جدید
کار در دوره ارشد

کار در دوره ارشد

با سلام.من الان در رشته مهندسی شیمی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران جداسازی میخونم.رتبم توی کنکور 43 شده.
میخام برم ئنبال کار.خواهشا اگه دوستان اظلاعاتی در این زمینه دارن به من کمک کنن.
به پارسه زنگ زدم ولی انگار واسه مشاوره نیاز ندارن.
اگه بتونین توی تهران ادرس بدین که برم دنبالش ممنون میشم.
با تشکر

eli1989

عضو جدید
سلام ... خوش اومدین . :gol:

اگه بخوام ساده بگم ، معادلات دیفرانسیل به دو دسته معادلات دیفرانسیل معمولی ( ODE ) و معادلات دیفرانسیل پاره ای ( PDE ) تقسیم بندی میشه که هر کدوم از این ها به دو صورت خطی و غیر خطی هستند .

در رابطه با معادلات دیفرانسیل خطی باید بگم ، این معادلات بیشتر در مدلسازی سیستم ها ( انتقال حرارت ، جرم و مومنتوم ) کاربرد داره . یعنی به طور مثال با حل یک معادله دیفرانسیل ( معمولی یا پاره ای ) خطی ، میشه مثلا تغییرات یک یا چند متغییر وابسته ( مثل دما یا غلطت و ... ) رو نسبت به موقعیت مکانی یا زمانی یک سیستم خاص بررسی کرد .

سلام خواستم تشكر كنم ! خيلي ممنونم از لطفتون :redface:

icegirl

عضو
با سلام
مقاله ی فارسی و یا پایان نامه با موضوع تصفیه ی پساب های صنعتی می خواستم.
اگه شبیه سازی واحد تصفیه ی پساب باشه هم که محشره. ترجیحا با aspen
در ضمن من همه ی مطالب باشگاه رو در این زمینه مطالعه کردم!
اگه مطلب جدیدی هست لطف کنید.
ممنونم، زمانم خیلی کمه!:(

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با سلام
مقاله ی فارسی و یا پایان نامه با موضوع تصفیه ی پساب های صنعتی می خواستم.
اگه شبیه سازی واحد تصفیه ی پساب باشه هم که محشره. ترجیحا با aspen
در ضمن من همه ی مطالب باشگاه رو در این زمینه مطالعه کردم!
اگه مطلب جدیدی هست لطف کنید.
ممنونم، زمانم خیلی کمه!:(

مقاله یا پروژه؟

*Afash*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من این پلیمر رو دیدم اما متاسفانه اسم پلیمر رو نمی دونم. یه چیزایی شبیه تیله هایی که بچه ها باهاش بازی می کنن و مشکی رنگ. تو اندازه های مختلف از ریز تا درشتو
این پلیمر تو دما و فشار بسیار بالای چاه های نفت تغییر شکل و حالت نمی ده.
تو آزمایشگاه حفاری شرکت نفت دیدم، داشتن تو دستگاه تستشون می کردن. دما و فشار چاه نفت رو فراهم کردن( فشار حدود 1000) و یه چند ساعتی تو روغن داغ تو اون دستگاه بود. قبلش یه مقدار حالت ارتجاعی داشت اما بعدش مثل سنگ سفت شده بود.
می دونم که باعث میشه که از هرزروی سیمان موقع سیمان کاری چاه جلوگیری بشه و منافذ چاه رو می پوشونه. جلوگیری از هرز روی یکی از اهداف مهم واحد سیال حفاریه.:)

آقا خیلی ممنون ... دستت درد نکنه ...:w27::w27:

اگه اسم اون پلیمره رو هم بتونی گیر بیاری که دیگه معرکه میشه ..:victory:

خلاصه که خیلی دستت درد نکنه ! :gol::gol::gol::gol:

khanoomp

عضو جدید
امولسیون ها

امولسیون ها

با سلام
اطلاعات کاملی از امولسیون ها و عوامل موثر بر پایداری انها می خواستم؟؟؟

setila

عضو جدید
سلام.برای نوشتن برنامه با نرم افزار مطلب برای بدست اوردن آنتروپی مخلوطهای غیر ایده ال(هیدروکربن ها) کمک می خوام.لطفا.

g.s

عضو جدید
یه درخواست

یه درخواست

سلام
اسم5تا ماده رادیواکتیو که به عنوان ردیاب در راکتورها استفاده میشه

nash1368

عضو جدید
Emergency

Emergency

آقا علی کتاب "petroleum refinery enginnering" از Wilbur Lundine Nelson رو می خواستم.خیلی هم عجله دارم

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
Design of experiments using the Taguchi approach: 16 steps to product and process

by Ranjt K. Roy

John Wiley

من اين كتاب را لازم دارم كسي مي تونه آنرا برام پيدا كنه

خدمت شما:

Design of Experiments Using The Taguchi Approach: 16 Steps to Product and Process Improvement
By Ranjit K. Roy

• Publisher: Wiley-Interscience
  • Number Of Pages: 560
  • Publication Date: 2001-02-13
  • ISBN-10 / ASIN: 0471361011
  • ISBN-13 / EAN: 9780471361015
دانلود

Password: gigle.ws

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
آقا علی کتاب "petroleum refinery enginnering" از Wilbur Lundine Nelson رو می خواستم.خیلی هم عجله دارم

سلام

متاسفانه کتاب درخواستی شما با اسم این نویسنده در نت نیست.اما کتابهای مشابه زیادی وجود دارند.اگر کتاب دیگری مد نظر دارید همینجا مطرح کنید تا در اسرع وقت به شما پاسخ دهم.

موفق باشید

SMY_MRD

عضو جدید
بيوشيمي استراير

بيوشيمي استراير

كتاي بيوشيمي استراير3 جلدي متن فارسي .مرسي

saimarzi

عضو جدید
سسسسسسسسسللللللام

سسسسسسسسسللللللام

سلام من یه مقاله برای کنترل فرایند میخوام اگه ممکنه........

بالا