دقت کرده باشی فقط میام و میرم
این هفته خیلی گرفتارم
چنتا مقاله توپ برام بزار، ممنونم
در همین موارد بالا که گفتم
قربووونه تو![]()
سرویس بسته انتقال فن اوری پیل سوختی پلیمری ایرانمقالات درخواستی خود را در این تاپیک مطرح کنید در صورت مشاهده هر گونه تاپیک از کاربران ان تاپیک حذف می شود.
با تشکر
سلام مهدی جان و سلام بر همه دوستان عزیز
رشته من کامپیوتر است و هیچ سر رشته ای در شیمی ندارم به همین دلیل میخواستم نظرتون رو در مورد نرم افزار های زیر بدونم لطفا فایل word رو با حجم 300 کیلوبایت دانلود کنید و نظرتون رو در مورد این مجموعه نرم افزاری برام بنویسید
لینک دانلود
سلام <<
در مورد رآکتورهای غشایی مطلب میخوام که خودشون به 2 دسته ی رآکتورهای سرامیکی و پلیمری تقسیم میشن . در مورد ویژگی ها و روش سنتزشون هم مطلب می خوام....
از مدیر ارشد می خوام که راهنماییم کنه .................. مرررررررررررررسی![]()
سلام به همه,
من یه سوالی دارم :
یه پروژه ای قرار اینجا انجام بشه که برای استخراج نفت از دریا از یه پلیمر استفاده میکنن و سیستمشم ظاهرا اینجوریه که نفت که استخراج شد پلیمر رو تزریق میکنن تو و این پلیمر میره حفرهها و فازها رو پر میکنه و خلاصه که کار رو بهتر میکنه.
حالا مشکل اینه که هیچ کیورد یا سر نخی ندارند که تحقیقات رو شروع کنن و اصلا اطلاعات زیادی در این زمینه ندارن, کسی از دوستان چیزی میدونه؟ حتی اسم پلیمری که میشه استفاده بشه؟ یا نحوهی کارش؟ هدفش؟ یا هرچیزی دیگه. . . . .
ممنون میشم از کمکتون![]()
سلام ... خوش اومدین .
اگه بخوام ساده بگم ، معادلات دیفرانسیل به دو دسته معادلات دیفرانسیل معمولی ( ODE ) و معادلات دیفرانسیل پاره ای ( PDE ) تقسیم بندی میشه که هر کدوم از این ها به دو صورت خطی و غیر خطی هستند .
در رابطه با معادلات دیفرانسیل خطی باید بگم ، این معادلات بیشتر در مدلسازی سیستم ها ( انتقال حرارت ، جرم و مومنتوم ) کاربرد داره . یعنی به طور مثال با حل یک معادله دیفرانسیل ( معمولی یا پاره ای ) خطی ، میشه مثلا تغییرات یک یا چند متغییر وابسته ( مثل دما یا غلطت و ... ) رو نسبت به موقعیت مکانی یا زمانی یک سیستم خاص بررسی کرد .
سلامسلام.خسته نباشید.من یک یا چند تا مقاله راجب کاربرد ریاضیات پیشرفته در مهندسی شیمی لازم دارم.ممنون
با سلام
مقاله ی فارسی و یا پایان نامه با موضوع تصفیه ی پساب های صنعتی می خواستم.
اگه شبیه سازی واحد تصفیه ی پساب باشه هم که محشره. ترجیحا با aspen
در ضمن من همه ی مطالب باشگاه رو در این زمینه مطالعه کردم!
اگه مطلب جدیدی هست لطف کنید.
ممنونم، زمانم خیلی کمه!![]()
سلام
من این پلیمر رو دیدم اما متاسفانه اسم پلیمر رو نمی دونم. یه چیزایی شبیه تیله هایی که بچه ها باهاش بازی می کنن و مشکی رنگ. تو اندازه های مختلف از ریز تا درشتو
این پلیمر تو دما و فشار بسیار بالای چاه های نفت تغییر شکل و حالت نمی ده.
تو آزمایشگاه حفاری شرکت نفت دیدم، داشتن تو دستگاه تستشون می کردن. دما و فشار چاه نفت رو فراهم کردن( فشار حدود 1000) و یه چند ساعتی تو روغن داغ تو اون دستگاه بود. قبلش یه مقدار حالت ارتجاعی داشت اما بعدش مثل سنگ سفت شده بود.
می دونم که باعث میشه که از هرزروی سیمان موقع سیمان کاری چاه جلوگیری بشه و منافذ چاه رو می پوشونه. جلوگیری از هرز روی یکی از اهداف مهم واحد سیال حفاریه.![]()
Design of experiments using the Taguchi approach: 16 steps to product and process
by Ranjt K. Roy
John Wiley
من اين كتاب را لازم دارم كسي مي تونه آنرا برام پيدا كنه
با سلام
اطلاعات کاملی از امولسیون ها و عوامل موثر بر پایداری انها می خواستم؟؟؟
آقا علی کتاب "petroleum refinery enginnering" از Wilbur Lundine Nelson رو می خواستم.خیلی هم عجله دارم
سلام من یه مقاله برای کنترل فرایند میخوام اگه ممکنه........