درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

deco_2006

عضو جدید
شیمی فیزیک

شیمی فیزیک

میشه یکی کتاب ترجمه شده شیمی فیزیک اتکینز رو بذاره؟

h_petroshimi

عضو جدید
در خواست پروژه

در خواست پروژه

سلام

من مطالبي در مورد حركت و انتقال حرارت سيال دوفازي جامد-مايع در داخل ميكرو كانالها يا انواع ميكرو كانالها يا تفاوت ميكرو كانالها يا رفتار ميكرو كانالها يا تحقيقاتي كه ديگران روي ميكرو كانالها انجام دادن مي خواهم
يه جوون مرد پيدا نمي شه كه كمكم كنه

Excalibur

عضو جدید
سلام

من مطالبي در مورد حركت و انتقال حرارت سيال دوفازي جامد-مايع در داخل ميكرو كانالها يا انواع ميكرو كانالها يا تفاوت ميكرو كانالها يا رفتار ميكرو كانالها يا تحقيقاتي كه ديگران روي ميكرو كانالها انجام دادن مي خواهم

عزیز جان فکر نکنم کسی لقمه جویده شده ای که شما میخوای را داشته باشه یا اگه داشته باشه بیاد الان دو دستی بهت تقدیم کنه شما بهتره رو موضوعات مرتبط به پروژتون کار کنین اگه نیاز به راهنمایی، مقاله ای از یک دیتا بیس و از این قبیل کمکها داشتید اینجا مطرح کنین!
البته شاید تو فروشگاه باشگاه چنین چیزی پیدا بشه که بازم خیلی مطمئن نیستم
نکته دیگه اینکه تاپیکتون رو تو قسمت مناسبتر بزنید (البته اگه واقعا نیاز به تاپیک هست!)

salam man daneshjoye naft daneshga sharif hastam mayelam dar anjame poroje hamkari konam

سلام آقا جواد گل...آقا جزء قوانین اینجاست که باید فارسی تایپ کنین پیشاپیش از همکاریتون ممنونم!

human

عضو جدید
سلام
در مورد اکسترودر، اینکه اصلاً چیه و چی کار می کنه ، در حد یه دانشجوی ترم 3 اطلاعات می خوام. ممنون می شم کمکم کنید.:):):)

درحد ترم 3 بدون كه اكسترودر يعني همون چرخ گوشت خودمون ولي بجاي گوشت، مواد پليمري(اكثرا پلاستيك) مياد بيرون. توي درس مهندسي پلاستيك ترم 7، اينقدرا راجع بهش ميخوني كه حال كني. ;)

yekta masiha

عضو جدید
help me for my project

help me for my project

سلام
پروژه من در مورد فیلم های دمشی چند لایه(blown multilayer film)و استانداردهای مربوط به این فیلم هاهستش از همه عزیزانی که در این زمینه مطلبی دارند و می توانند کمکم کنند
خواهش می کنم با من تماس بگیرند
مچکرم
my gmail :yekta.masiha@gmail.com

مازیار 88

عضو جدید
:w30:سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
سلام خسته نباشید
ورودی 88 رشته پالایش هستم اگر امکان داره کتاب های ریاضی 1/2/3 لوئیس لیتهلد را می خواستم و شیمی عمومی (مورتیمر )
از لطف شما متشکرم

Excalibur

عضو جدید
کجا میتونم در مورد نقشه های P&ID اطلاعات بگیرم؟؟ میخوام بدونم کلا چی هستن و...

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سلام خسته نباشید
ورودی 88 رشته پالایش هستم اگر امکان داره کتاب های ریاضی 1/2/3 لوئیس لیتهلد را می خواستم و شیمی عمومی (مورتیمر )
از لطف شما متشکرم

دوست عزیز کتابهای فارسی به خاطر حق کپی رایت در نت قرار نمیگیرند. باید از کتابفروشیها خریداری کنید.

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
کجا میتونم در مورد نقشه های P&ID اطلاعات بگیرم؟؟ میخوام بدونم کلا چی هستن و...

عزیز دلم توی قسمت مولتی مدیا مهندسی شیمی هست. برو نگاه کن. حالا آموزش و نحوه خوندنشم میذارم برات:gol:

pand

عضو جدید
كمك

كمك

كتاب reinforced plastic handbookي داره لطف كنه
سلام دوست من
اين كتاب انتقال جرم و حرارت انكروپرا هست كه ويرايش ششمشه...

http://913.mihd.net/dl/ff44c307d2f04f48ae464c7bc0c6f22b/476cfe9d/913-1c3a94-9923485/fohmt.rar

اين هم كتاب حل المسايل انكروپرا هست...

http://911.mihd.net/dl/59e91bf8aa2b...ra_fundamentals_of_heat_and_mass_transfer.rar

كم كم برات مي ذارم...
يا علي

رو این لینک http://www.esnips.com/doc/b2fb7333-c8ed-4df7-9450-75703a50ddca/physical-chemistry---atkins--paula یه کلیکی بکن فکر کنم بتونی شیمی فیزیک اتکینز رو دانلود کنی حل المسایلشم اگه می خوای به این آدرس مراجعه کن

http://rapidshare.de/files/38487194/Atkins_Solution_Manual.rar.html

h_petroshimi

عضو جدید
:w30:سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي

سلام مهندس
من كتابي در مورد ميكروكانالها ميخواهم يا هر چيزي در مورد حركت و انتقال حرارت سيال دوفازي جامد-مايع.
ببخشيد من اسم يا link كتاب رو ندارم

rolling_stones11

عضو جدید
سلام به همه دوستان
من دنبال دو سری کتاب هستم:

1- کتابی در مورد مطالعه HAZOP که نمونه اش کتاب زیر هست:
HAZOP: guide to best practice : guidelines to best practice for the process ... By Frank Crawley, Malcolm Preston, Brian Tyler
2- کتابی در مورد Waste Water Treatment در مهندسی شیمی (کتاب خاصی مد نظرم نیست).
واقعا ممنون میشم کسی کمکم کنه. با تشکر

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام

بررسي اثرات ميدان الكتروسينتيك (EDL) بر انتقال حرارت در ميكروكانالهاي مستطيلي

پیوست ها

• میکروکانال.pdf
    414.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام
پروژه من در مورد فیلم های دمشی چند لایه(blown multilayer film)و استانداردهای مربوط به این فیلم هاهستش از همه عزیزانی که در این زمینه مطلبی دارند و می توانند کمکم کنند
خواهش می کنم با من تماس بگیرند
مچکرم
my gmail :yekta.masiha@gmail.com

شبيه سازي فرايند اكستروژن فيلم دمشي: بررسي فرايندهاي انتقال حرارت و تغيير شكل

از جمله استانداردهای فیلم های دمشی می توان به استانداردها ميتوان به D6400 ASTM و EN13432 اشاره کرد.

پیوست ها

• دمشی.pdf
    661.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

esaesaesaesa

عضو جدید
این کتاب رو برام پیدا کن ممنون عزیزم

این کتاب رو برام پیدا کن ممنون عزیزم

کتاب راهیان ارشد کنترل فرایندها و راهیان ارشد طراحی راکتور می خوام خیلی دنبالش گشتم گیرم نیومده :cry::cry::cry::cry:

Ase3000

عضو جدید
سلام
لطفا كتاب Basic Methods of Structural Geology نوشته Stephen Marshak, Gautum Mitra را اگر داريد برام بگذاريد .
ممنون

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کتاب راهیان ارشد کنترل فرایندها و راهیان ارشد طراحی راکتور می خوام خیلی دنبالش گشتم گیرم نیومده :cry::cry::cry::cry:

کتاب فارسی توی اینترنت موجود نیست
شما بایستی این کتابا رو از انتشاراتی‌ها تهیه کنید
کنترل فرایند راهیان نگیر چون بدرد نمی‌خوره، اصلن ارزشش رو نداره
سنجش تکمیلی و پوران بهتره ( البته برا کنترل فرایند گفتماا )

سلام من کتاب matrix computation رو میخوام نوشته golub&van loan
ممنون

دوتا کتاب میزارم ببینین بدردتون می‌خوره

Gene H. Golub, Charles F. Van Loan - Matrix Computations, 3rd Edition
Johns Hopkins University Press | 1996 | ISBN: 0801854148 | Pages: 728 | DJVU | 5.38 MB

'Praise for previous editions:' "A wealth of material, some old and classical, some new and still subject to debate. It will be a valuable reference source for workers in numerical linear algebra as well as a challenge to students."--'SIAM Review' "In purely academic terms the reader with an interest in matrix computations will find this book to be a mine of insight and information, and a provocation to thought; the annotated bibliographies are helpful to those wishing to explore further. One could not ask for more, and the book should be considered a resounding success."--'Bulletin of the Institute of Mathematics and its Applications'

"A wealth of material, some old and classical, some new and still subject to debate. It will be a valuable reference source for workers in numerical linear algebra as well as a challenge to students." -- SIAM Review, reviewing a previous edition or volume

"In purely academic terms the reader with an interest in matrix computations will find this book to be a mine of insight and information, and a provocation to thought; the annotated bibliographies are helpful to those wishing to explore further. One could not ask for more, and the book should be considered a resounding success." -- Bulletin of the Institute of Mathematics and its Applications, reviewing a previous edition or volume

"The authors have rewritten and clarified many of the proofs and derivations from the first edition. They have also added new topics such as Arnoldi iteration, domain decomposition methods, and hyperbolic downdating. Clearly the second edition is an invaluable reference book that should be in every university library. With the new proofs and derivations, it should remain the text of choice for graduate courses in matrix computations" -- Image: Bulletin of the International Linear Algebra Society, reviewing a previous edition or volume

Thanks to original uploader!

DOWNLOAD

Mirror

“I recommend
DjVu Browser Plug-in
for

Windows | Mirror

Mac OS | Mirror

Linux/UNIX | Mirror

------------------------------------------------------------------------------------

Fundamentals of Matrix Computations

Quote:
A significantly revised and improved introduction to a critical aspect of scientific computation
Matrix computations lie at the heart of most scientific computational tasks. For any scientist or engineer doing large-scale simulations, an understanding of the topic is essential. Fundamentals of Matrix Computations, Second Edition explains matrix computations and the accompanying theory clearly and in detail, along with useful insights.
This Second Edition of a popular text has now been revised and improved to appeal to the needs of practicing scientists and graduate and advanced undergraduate students. New to this edition is the use of MATLAB for many of the exercises and examples, although the Fortran exercises in the First Edition have been kept for those who want to use them. This new edition includes:
* Numerous examples and exercises on applications including electrical circuits, elasticity (mass-spring systems), and simple partial differential equations
* Early introduction of the singular value decomposition
* A new chapter on iterative methods, including the powerful preconditioned conjugate-gradient method for solving symmetric, positive definite systems
* An introduction to new methods for solving large, sparse eigenvalue problems including the popular implicitly-restarted Arnoldi and Jacobi-Davidson methods
With in-depth discussions of such other topics as modern componentwise error analysis, reorthogonalization, and rank-one updates of the QR decomposition, Fundamentals of Matrix Computations, Second Edition will prove to be a versatile companion to novice and practicing mathematicians who seek mastery of matrix computation.

Quote:
Use WinDjView to view the file

Code: http://rapidshare.com/files/46256680/WDV.rar

Link:

Code: http://rapidshare.com/files/46256525/FOMC-DSW.rar

Password:

Code: jamesbond007

بالا