درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام به همه
خواهش می کنم کمکم کنید.
من در مورد "پی وی سی" اطلاعات می خوام؛ هرچی که دارین.
از اینکه این کلمه مختصر چیه :)surprised::surprised::surprised:) تا روش های تولید و مصارف، مقدار تولید تا شرکت های تولید کننده، خلاصه هرچی که باشه.
البته فوری، بی زحمت.
ممنون.:w27:
بررسي نسبت فلزات كلسيم و روي در پايدار کننده پي وي سي بر ميزان پايدارسازي حرارتي آن در پي وي سي با درجه پزشکي
دانلود

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
کسی در مورد روش سول-ژل تو سنتز کاتالیست Ni-AL2O3 اطلاعاتی داره؟
سنتز نانو پودر خالص ZnTiO با استفاده از روش سل- ژل
دانلود

بررسي سينتيك غيرفعال شدن كاتاليست Pt-Sn/Al2O در واكنش دهيدروژناسيون پارافين نرمال
دانلود

mim-shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

درخواستی ندارم...فکر کردین هرکی میاد اینجا باید درخواست داشته باشه؟:)

حوصلم سر رفته خب..میگین چیکار کنم؟:(
جناب مدیر یه قانون کسر امتیاز بزارین لطفا برا کسایی که دیر به دیر میان:)

این آخری درخواست بود

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام

درخواستی ندارم...فکر کردین هرکی میاد اینجا باید درخواست داشته باشه؟:)

حوصلم سر رفته خب..میگین چیکار کنم؟:(
جناب مدیر یه قانون کسر امتیاز بزارین لطفا برا کسایی که دیر به دیر میان:)

این آخری درخواست بود

چطوره یه قانون بذاریم برای اسپم در تالار مهندسی شیمی. :D

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
بهتاش اینو دیدی؟
گیرنمیاد...
نداریش؟

http://www.menhaj.net/english/search.asp

سلام جان زینک عزیز.خوبی مهندس؟
اینم کتاب درخواستیه شما

Forced Hot Air Furnaces
By Roger Vizi
* Publisher: McGraw-Hill Professional
* Number Of Pages: 344
* Publication Date: 1999-03-31
* ISBN / ASIN: 0071341714

Book Description:
* Complete Troubleshooting & Repairing guide to hot air furnaces
* Complete operation, maintenance, and repair
* Covers gas, oil, and electric forced air systems
* Includes flowcharts and highlighted tips and solutions to common furnace problems
ِدانلود

majid.m.2005

عضو جدید
سلام
من نمی دونم سوالاتم رو کجا باید مطرح کنم
من تازه واردم.

لطفا" یه نفر کمک کنه

یه power point فارسی از تولید یک ماده ی شیمیایی می خوام با عکس از راکتور و ...

majid.m.2005@gmail.com

:):heart::gol:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام
من نمی دونم سوالاتم رو کجا باید مطرح کنم
من تازه واردم.

لطفا" یه نفر کمک کنه

یه power point فارسی از تولید یک ماده ی شیمیایی می خوام با عکس از راکتور و ...

majid.m.2005@gmail.com

:):heart::gol:

سلام، یک نگاه به این بنداز ببین کارت ور راه میندازه!
دانلود

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام خسته نباشین، مقاله ای در مورد برجهای آکنده و کاربرد اونها در صنعت. یا بهینه سازی آن در یک فرآیند می خواستم.
با تشکر kamalniazisaei@gmail.com

بررسي اثر مشخصات هندسي آکنه هاي ساختار يافته بر روي افت فشار برجهاي آکنده بکمک آناليز CFD
دانلود

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام دوستان اگه کتاب يا مقاله فارسی یا مطلبی درباره اتیلن گلیکول دارین مرحمت کنید.هرچه زودتر بهتر.با تشکر

سلام دوست عزیز ...

در تاپیک زیر اطلاعات اولیه در مورد اتیلن گلایکول ها به صورت برگه ایمنی وجود داره .

اطلاعات ایمنی مواد پتروشیمی

در لینک زیر هم گردآوری ای قرار دادم در رابطه با هیدرات های گازی که در بخشی از اون به کاربرد MEG اشاره کرده ....

هیدرات گازی

موفقذباشید . :gol:

fatemeh-torabi

عضو جدید
با سلام و عرض ادب
من یه سری مقاله درباره سیستم های مدار باز و بسته و فشار و جریان در کنترل فرایند های خطی و سیستم های اتوماتیک و غیر اتوماتیک را به زبان اصلی می خواستم .لطفا چنانچه در زمینه های ذکر شده مطلبی سراغ دارید برایم ارسال کنید
با تشکر

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با سلام و عرض ادب
من یه سری مقاله درباره سیستم های مدار باز و بسته و فشار و جریان در کنترل فرایند های خطی و سیستم های اتوماتیک و غیر اتوماتیک را به زبان اصلی می خواستم .لطفا چنانچه در زمینه های ذکر شده مطلبی سراغ دارید برایم ارسال کنید
با تشکر

سلام، در سایت ساینس دایرکت جستجو کنید، لینک آدرس رو به من بدید تا براتون تهیشون کنم.

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
کسی گزارش کار آزمایشگاه کنترل فرایند مبحث شبیه سازی سیستم های کنترل رو داره ؟ :(اگه در اختیارم بگذارید ممنونه می شم :redface:.البته تا آخر هفته احتیاج دارم:cry:

leilaa20

عضو جدید
سلام.من واسه طرح و اقتصاد نیاز به کمک دارم.بررسی اقتصادی تولید LNG لطفا هر ساتی یا کتب یا مطلبی دارید بهم خبر بدین.

che_eng_79

عضو جدید
کوره دوار

کوره دوار

لطفا در مورد طراحی کوره دوار برای پایان نامه راهنمایی بفرمایید

مهندس علی

کاربر فعال
فکر کنم تو هنوز کتاب دونالد کرن را نخواندی
به این کتاب perfect یه سری بزن
مبدل های حرارتی -دونالد کرن
فکر کنم متن انگلیسی ان در قسمت کتاب های باشگاه باشه یه search بکن

آخرین ویرایش:

yaaziz

عضو جدید
مطلب در مورد "مبدل های حرارتی در صنایع غذایی" احتیاج دارم خیلی فوری

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام به دوستای گل ، یه مقاله درباره جداسازی آمونیاک و h2s به طور جداگانه از آب ترش پالایشگاهی می خواستم به هر زبونی که باشه .ممنون از توجهتون:gol:

شبيه سازي, بررسي پارامترهاي عملياتي و طراحي مقدماتي فرآيند شيرين سازي گاز طبيعي در مقياس پايلوت
دانلود

آقای پیرجو اون فایلی که گذاشتی رو نمی تونم از 4shared دانلود کنم!

دانلود

:gol:سلام دوستان من اولین بار هستش که به این سایت جالب وارد شدم . من یک مقاله راجع به تله های بخار نیاز دارم . امیدوارم یک دوست خوب به من کمک کنه . هر کس به من کمک کنه یه عالمه واسش دعا میکنم:gol::w30:

بررسي شبكه تله هاي بخار پالايشگاه نفت بندر عباس
دانلود

fc real

عضو جدید
کمک کمک 3 نمره آخره ترمم گیره این مسئله هست!!!!

کمک کمک 3 نمره آخره ترمم گیره این مسئله هست!!!!

با سلام خدمت تمام مهندسین عزیز

مهندسین عزیز این ترم من درس انتقال حرارت دارم و استاد یه پروژه داده که برای اون 3نمره آخره ترم منرو اگه انجام بدم تامین میکنه استادم گفته که یه مبدل حرارتی طراحی کنید و اونو بیارید ;)
خیلی ممنون میشم اگه که کمک کنید
البته گفته مبدل با جزئیاته کامل باشه..
ممنون

یک سوال تحصصی در زمینه رنگ

یک سوال تحصصی در زمینه رنگ

دوستان عزیز سلام

در مورد رنگ قرمز به مشکلی برخوردم و ممنون میشم کسی راهنماییم بکنه.

می خوام XLPE قرمز رنگ درست کنم ولی مشکل اینجاست که تقریباً تمام رنگهای قرمز موجود در بازار ایران، در مقابل اکسیداسیون ضعیف هستن و پراکسیدی که باعث شبکه ای شدن پلی اتیلن میشه، باعث تغییر رنگ پیگمنت قرمز شده و رنگش رو به زرد روشن تبدیل می کنه. هر چی رنگ قرمز توی بازار بود رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب ندادند و همشون رنگشون عوش شد.

سوالی که از متخصصان امر دارم اینه که آیا میشه از یک آنتی اکسیدان به منظور پایدار کردن پیگمنت قرمز در برابر تغییر رنگ استفاده کرد یا نه و اگر میشه، چه آنتی اکسیدانی رو معرفی می کنید ؟
با تشکر :)

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام.من واسه طرح و اقتصاد نیاز به کمک دارم.بررسی اقتصادی تولید LNG لطفا هر ساتی یا کتب یا مطلبی دارید بهم خبر بدین.

کتاب گیتی ابولحمد" گاز طبیعی"

سلام
کسی گزارش کار آزمایشگاه کنترل فرایند مبحث شبیه سازی سیستم های کنترل رو داره ؟ :(اگه در اختیارم بگذارید ممنونه می شم :redface:.البته تا آخر هفته احتیاج دارم:cry:

به اینجا مراجعه کنید.

fc real

عضو جدید
با سلام خدمت تمام مهندسین عزیز

مهندسین عزیز این ترم من درس انتقال حرارت دارم و استاد یه پروژه داده که برای اون 3نمره آخره ترم منرو اگه انجام بدم تامین میکنه استادم گفته که یه مبدل حرارتی طراحی کنید و اونو بیارید ;)
خیلی ممنون میشم اگه که کمک کنید
البته گفته مبدل با جزئیاته کامل باشه..
ممنون

آقایون یکی کمک کنه بسیار واجبه آخره ترمی ثواب داره اگه کسی طراحی کنه برام خیلی لطف میکنه :gol::gol::gol:مرسی

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
آقایون یکی کمک کنه بسیار واجبه آخره ترمی ثواب داره اگه کسی طراحی کنه برام خیلی لطف میکنه :gol::gol::gol:مرسی

به کتاب اقتصاد و طرح مهندسی پترز مراجه کن داخلش کلی مبدل طراحی شده با کلیه فرمول ها و روش های حل و اگر هم نخواستی باز میتونی از تمرین های پایان فصلش استفاده کنی. باز هم اگه نخواستی به کتاب انتقال حرارت کرن مراجعه کن، باز هم اگه نخواستی به کتاب معروف ساندرس مراجعه کن. در تمامی این کتاب هایی که گفتم طراحی مبدل داره.

بالا