مدلسازی سيستم جامع انرژی پيل سوختی
بررسی ايمنی و ارزيابی قابليت اطمينان در سيستمهای سوخت رسانی گازطبيعی فشرده CNG
سلام
بازم من تازه واردچند بار در رابطه با احیای کاتالیزور در فرایندهای نفتی مطلب خواستم ولی کسی نتونست کمکم کنه
قرار بود آقای پیرجو مقاله بهم بدن ولی خبری نشداگه ممکنه کمکم کنید مرسسسسی
با سلام.من مقاله ای در مورد نانو لوله های کربنی در فرآیند تصفیه آب می خواستم.
ممنون میشم که به من کمک کنید.اگه ممکنه لطف کنید به میل زیر ارسال کنید.
maryam_goly_k@yahoo.com
بازم سلام.ممنونم از لطفتون.
ممنون میشم مطلبی که دارید را برای من بذارید.![]()
مبحث زئليت ها توي كتاب تصفيه آبهاي صنعتي نوشته چالكش اميري مفصله . يه نيگاه بهش بندازيدسلام
اگر ممکنه 1 کمکی به من بنمایید
مطالبی در مورد پروژه پایانی نیاز داشتم
موضوع پروژه من ""طراحی واحد تولید مواد شوینده با بهره گیری از زئولیت به جای ترکیبات فسفاته""است
متشکر میشوم اگر به من کمک شود
مقاله مبانی سیستم های تبرید از سری مقالات شرکت ملی گاز ایران رو میخوام
من منظورم همین موضوعه ولی فایلشو باز کنید راجب روغن هاستتقدیم به شما
مباني سيستم هاي تبريد از احمد کاویانی
مجموعه جزوات شرکت ملی گاز ایران
همین رو میخوای ؟ جزوست، مقاله نیست که، یه جا دیدم ( همون سایت شرکت گاز ایران ) که همین رو نوشته کتابه، خوب اگه این نبود خبر بدین
![]()
وقتی توی نت جستجو میکنید، در این باره، اینم فایلی که گذاشتم، چیزی که خواستین از شرکت ملی گاز، تنها همین مشاهده میشه، و چیز دیگری یا سایت دیگری این رو قرار ندادهمن منظورم همین موضوعه ولی فایلشو باز کنید راجب روغن هاست
میتونید این جزوه رو برام گیر بیارید؟
زود میخوامش
ممنون
ممنونم آقاي پيرجو.خيلي لزف كزديد.ولي من براي پيدا كردن درخوايتم خيلي دچار مشكل شدم تا بتونم ببينم كسي بهم جواب داده يا نه.خدمت شما.
فکر می کنم برای جواب دادن دیر شده اما فکر می کنم اگر یکی از سیالات در دمای شبنم خودش قرار گرفته باشه گرمای نهان از دست میده و باعث انتقال حرارت میشه .آيا دو سيال با دماي براير و نوع سيال متفاوت و هر دو در فاز بخار با هم تبادل حرارت انجام مي دن؟هيچ تبادل جرمي انجام نمي شود و دو سيال در لاينهاي مجزا در كنار هم جريان دارند مثل مبدل حرارتي.
من فكر مي كنم كه چون نيرو محركه انتقال حرارت اختلاف دماست پس تبادل حرارتي نداريم ولي همچين مساله ايي رو جايي ديدم كه از قرار معلوم تبادل حرارت انجام ميشد
منظورتون چیه ف ی ل ت ر شده؟؟؟؟سلام
من دنبال این کتابم.ولی نمی دونم چرا ***** شده!
methods in lignin chemistry
by Dence
اگه برام بزارین خیلی کمک بزرگی بم می کنید.پیشاپیش مرسی
آسفالتین آروماتیک نیست.
با سلام
يه مقاله راجع به محيط هاي متخلخل (porous media) لازم دارم كه براي آشنايي با كليت اين موضوع بتونه كمكم كنه.
ممنون![]()
با سلام
آیا کسی راجع به محيط هاي متخلخل (porous media) کتابی داره؟ ممنون میشم بهم کمک کنه![]()