روش رانج کاتا رو بخون خوبآخه من الان تو خوابگاه هستم و این کتاب رو ندارم
میشه راهنمایی کنید چکار کنم
مرسی
پمپ رو برای چه کاری میخوای؟این وسط دانشجوی بدبخت، که من باشم باید چکار کنم؟
هر چه قدر ازشون راهنمایی میخوایم باز همین قدر که گفتم توضیح میدن
با اجازه از جناب مهندس:این وسط دانشجوی بدبخت، که من باشم باید چکار کنم؟
هر چه قدر ازشون راهنمایی میخوایم باز همین قدر که گفتم توضیح میدن
شما تو این پیج تاپیک بزارینبا سلام به همه
بچه ها من به نرم افزار PRO/II نیاز شدیدی دارم کسی مینونه این نرم افزار رو آپلود کنه تا دانلودش کنم
برای یکی از پروژه های درسیم باید یاذ بگیرمش هر چقدر گشتم نتونستم پیداش کنم
سلام
کسی در مورد پدیدهای سطحی اطلاعاتی داره
ممنون میشم
سلام بر شماسلام
دلیل گرم وسرد کردن پمپ ها قبل از راه اندازی چیست؟
برای جلوکیری از ایجاد دود در شعله فلر همچنین عدم برگشت هوا و انفجار در تنوره و رایزر فلر.دلیل استفاده steam درflareچیست؟
چرا بزرگترین لاین یک واحد لاین flare؟
وقتی قطر لاین فلر زیاد باشه نسبت ب سایر لاین های واحد قاعدتا فشار لاین فلر نسبت ب سایر لاین های واحد بالاتر ن پایین تر(دلیل دیگر آن پایین بودن فشار در لاین فلر)؟برای جلوکیری از ایجاد دود در شعله فلر همچنین عدم برگشت هوا و انفجار در تنوره و رایزر فلر.
وظیفه فلر تخلیه گازها به محیط امن هستش. زمانی که واحد درحال راه اندازی است باید گازهای مازاد به فلر منتقل شوند و این یعنی کل گازهای موجود در واحد (قبل از تولید) به همین دلیل قطر لاین فلر زیاد است دلیل دیگر آن پایین بودن فشار در لاین فلر و بالطبع افزایش حجم گاز است
سوال کردی یا جواب دادی؟وقتی قطر لاین فلر زیاد باشه نسبت ب سایر لاین های واحد قاعدتا فشار لاین فلر نسبت ب سایر لاین های واحد بالاتر ن پایین تر(دلیل دیگر آن پایین بودن فشار در لاین فلر)؟
سلام دوستان یه سؤال داشتم
کسی راجع به آزمایشاتی که در آزمایشگاههای پتروشیمی روی آب مورد نیاز cooling tower
انجام میشه اطلاعاتی داره؟ (آزمایشاتی که برای تصفیه آب و جلوگیری از رسوب گذاری و .. در تجهیزات انجام میدن)
اینکه چه آزمایشاتی انجام میشه و اگه در مورد نحوه ی انجامشون جزوه یا
کتابی دارین لطف میکنید اینجا قرار بدید..
پیشاپیش از همکاریتون ممنون