درود بر شماsalam elate narenji rang shodan shole gaz bekhatere rikhte shodan ghatrehaie ab chie?
به واحد هایی که قرار دادید دقت کنیدبا سلام
۸ میلی گرم در کیلو گرم نیترات چقدر مول بر مترمکعب نیترات است؟
mg/kg 8 = ? mol/m^3
به واحد هایی که قرار دادید دقت کنید
اینها قابل تبدیل به هم نیستن
سمت چپ معادلتون عددی بی بعد هست!!!
لطفا سوال رو بررسی کرده و دوباره مطرح کنید
با سلام
شرمنده. درسته حرفتون. ولی من یک سری داده های اندازه گیری نیترات دارم که به میلی گرم در کیلو گرم هست. ولی وقتی می خواهم داده هایم را در نرم افزارم وارد کنم مول بر متر مکعب می خواهد؟ به نظر شما چه صورت می شه تبدیل کرد؟
سلامبا سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان
من گزارشکار استاندارد کردن اسید کلریدریک رو لازم دارم لطفا ارسال کنید.
خیلی ضروریه
سلام دوستان کلمه پر رنگ شده چه معنی داره ؟ for a particular wave lenngth ,the amount of reflected energy depends upon the type of the material and the surface finish
معنی این چی میشه theoretical analysis
100 متر یعنی 10 بار.سلام
بهینه ترین حالت برای انتقال آب با پمپ به ارتفاع 100 متر چند پمپ لازم هست، هم اندازه یا غیر یکسان(ترتیب)؟چه نوع پمپ و چرا؟
ممنون از راهنمایی دوستان عزیز
به استادتون بگید یک معادله هزار مجهول نمیشه که همه چی رو اختیاری فرض کرد.استاد درس بهینه سازی همین قدر اطلاعات دادن گفتن این که هزینه خرید پمپ برای چنین وضعیتی چقدر هست؟دبی و بقیه اطلاعات اختیاری هست.
شما اول از کتاب تریبال یا بهمنیار ضریب نفوذ آب در هوا رو پیدا میکنیدسلام لطفا این سوال رو حل کنید!؟
آب زلال در25درجه سانتی گراد درداخل قناتی دریک منطقه کویری جاری است عمق قنات10متر پایین ترازسطح زمین است و درطول300مترقنات10حلقه چاه حفرشده است این چاه هادرمعرض هوای بیرون که میتوان ان راخشک درنظرگرفت قراردادفشاربخارآب در25درجه سانتی گراد(23.76میلیمترجیوه)است قطرهرچاه نیز1متراست!؟مطلوب است کل آب تبخیرشده ازقنات برحسب کیلوگرم درروز؟ضریب نفوذآبدرهوا؟
آقا اگه میشه واحد های دیگر رو هم بذارید استادم این رو رد کردباسلام
آمونیاک پتروشیمی لردگان دم دستم بود برات فرستادم. برا جاهای دیگرو هم دارم ولی همین یکی کارتو راه میندازه
ومن الله التوفیق
P=pghممنون از راهنماییتون.
اینکه میگید 100 متر یعنی 10 بار رو میشه بیشتر توضیح بدید و اینکه چرا این نوع پمپ و آرایش رو پیشنهاد میکنید؟
کتاب کاربرد روشهای عددی در مهندسی شیمی نوشته دکتر فاطمیسلام در درس راکتور پیشرفته به حل همزمان این دو معادله بر می خورم که استاد گذاشته به عهده خودمان و گفتن که از روش رانگ کوتا به راحتی حل میشه!
کسی حل رو بلد هست یا داخل کتابی اینو دیده؟
-dp/dz=(0.855*(1+2*x))/p
dx/dz=((6.39*10^-3*p*(1-x))/(1+2*x))
that x=f(z) and p=f(z)
and at z=0 p=5 bar & x=0
اینطور سوال مطرح کردن اشتباههخیلی خیلی از کمکتون ممنون
من اندازه ها دستم نیست با چه مقدار دبی می تونم از پمپ های سری استفاده کنم؟هر چی مجهول هست رو میشه شما یه مقداری براش در نظر بگیرید و برای رسیدن به جواب (هزینه خرید پمپ مورد نیاز) منو راهنمایی کنید.تا یکشنبه اگه به جواب نرسم بدبخت میشم
ممنون