درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

mojtaba_a_m

عضو جدید
تفاوت مهندسي شيمي با مهندسي نفت چيه
چون من هر دو رو نمرشو آوردم و ميتونم تغيير رشته بدم (الان شيمي گاز قبول شدم)
نفتو پايين تر زدم چون بهم گفتن كارش سخته
اما الان فكرشو كه ميكنم حاظرم برم توي يه پالايش گاه توي كوير لوت هم كار كنمhttp://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_redface.gif
آيا با مهندسي شيمي گاز احتمال استخدام توي پالايشگاهو پتروشيميي و از اين جور حرفا رو دارمhttp://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/a063.gif چون اين جور كارارو ميپسندمhttp://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_smile.gif

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
لطفا :
Practical Wastewater Treatment
by: David L. Russell
--------------
Biotechnology for Waste and Wastewater Treatment
by: Ph.D. Nicholas P. Cheremisinoff
---------------
Fundamentals of Biological Wastewater Treatment
by: Udo Wiesmann In Su Choi Eva-Maria Dombrowski
---------------
Handbook of Water and Wastewater Treatment Technologies, First Edition
by: Nicholas P Cheremisinoff

------------------------
Advances in Water and Wastewater Treatment Technology
by: T. Matsuo, K. Hanaki, S. Takizawa, H. Satoh

Practical Wastewater Treatment
by David L. Russell
دانلود

Biotechnology for Waste and Wastewater Treatment
by Ph.D. Nicholas P. Cheremisinoff
دانلود

Fundamentals of Biological Wastewater Treatment
by Udo Wiesmann In Su Choi Eva-Maria Dombrowski
دانلود

Handbook of Water and Wastewater Treatment Technologies, First Edition
by Nicholas P Cheremisinoff
دانلود

Advances in Water and Wastewater Treatment Technology
by: T. Matsuo, K. Hanaki, S. Takizawa, H. Satoh
دانلود

hormozdi

عضو جدید
سلام:smile:. کسی میتونه در مورد
Control Philosophy
در صنعت توضیح بده و منو راهنمایی کنه؟ یه مهندس شیمی در این مورد چکار باید بکنه و چه اطلاعاتی داشته باشه؟
ممنون میشم

دوست عزیز به امضای من مراجعه کنید. در جزوات شرکت ملی گاز و کتابهای کنترل مطالب مفیدی خواهید یافت.
موفق باشید.

hormozdi

عضو جدید
تفاوت مهندسي شيمي با مهندسي نفت چيه
چون من هر دو رو نمرشو آوردم و ميتونم تغيير رشته بدم (الان شيمي گاز قبول شدم)
نفتو پايين تر زدم چون بهم گفتن كارش سخته
اما الان فكرشو كه ميكنم حاظرم برم توي يه پالايش گاه توي كوير لوت هم كار كنمhttp://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_redface.gif
آيا با مهندسي شيمي گاز احتمال استخدام توي پالايشگاهو پتروشيميي و از اين جور حرفا رو دارمhttp://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/a063.gif چون اين جور كارارو ميپسندمhttp://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_smile.gif

مهندسی نفت بیشتر در زمینه استخراج و اکتشاف میادین نفت و گاز است و با فرآیندهای شیمیایی چندان سروکاری ندارد.
گرایش مهندسی گاز گرایش خوبی است و بازار کار بسیار مناسبی دارد. شما در این گرایش با اصول پالایش و انتقال گاز آشنا خواهید شد و برای کار در صنعت گاز کشور آماده می شوید.
اگر سوالی بود در خدمت هستم.
موفق باشید.

mojtaba_a_m

عضو جدید
مهندسی نفت بیشتر در زمینه استخراج و اکتشاف میادین نفت و گاز است و با فرآیندهای شیمیایی چندان سروکاری ندارد.
گرایش مهندسی گاز گرایش خوبی است و بازار کار بسیار مناسبی دارد. شما در این گرایش با اصول پالایش و انتقال گاز آشنا خواهید شد و برای کار در صنعت گاز کشور آماده می شوید.
اگر سوالی بود در خدمت هستم.
موفق باشید.
بابا من فقط از اين ميترسم كه من توي تمام عمرم از دبيراي شيمي متنفر بودم و ببخشيد هستم امكان داره يه روزي مجبور شم كه برم شيمي تدريس كنم چون كه اون روز خودم ميكشم:mad:

شميم 27

عضو جدید
دوستان لطف مي كنيد در باره اين سه كلمه يه توضيحي بدين....يه جوري كه ياد آوري بشه برام..
ايزومر،‌ايزوتوپ،ايزوبار

ممنون...

sami-jun

عضو جدید
دوستان لطف مي كنيد در باره اين سه كلمه يه توضيحي بدين....يه جوري كه ياد آوري بشه برام..
ايزومر،‌ايزوتوپ،ايزوبار

ممنون...

اينم تعاريف خلاصه
ايزومر مربوط به شكل مواد آلي هست
فرمول بسته مولكولي يكساني دارند ولي شكل هندسي متفاوت با خواصي تقريبا متفاوت

ايزوتوپ مربوط به عناصر ميشه كه در چند تا اتم باهم تفاوت دارن . مثلا هيدروژن 3 تا ايزوتوپ داره .
ايزوبار هم يعني فشار . مربوط به ترموديناميك ميشه . فرايندهاي هم فشار

بابا من فقط از اين ميترسم كه من توي تمام عمرم از دبيراي شيمي متنفر بودم و ببخشيد هستم امكان داره يه روزي مجبور شم كه برم شيمي تدريس كنم چون كه اون روز خودم ميكشم:mad:
اتفاقا رشته ها مهندسي شيمي هيچ ربطي به شيمي نداره بر خلاف اسمش !!!
منم مث شما از شيمي بدم مياد ولي اين رشته مهندسي شيمي رو خيلي دوس دارم

از 141 واحد شايد 15 واحد فقط شيمي پاس كني

leonidas

عضو جدید
در خواست مقاله ترمودینامیک

در خواست مقاله ترمودینامیک

سلام،
با تشکر از زحمات دوستان.
تنها مقالاتی که تا کنون نتونستم پیدا کنم رو زحمتشون به شما میدم.
ممنون​

1.
Chen, C.C., Britt, H.I., Boston, J.F., and Evans, L.B
Extension and Application of the Pitzer Equation for Vapor-Liquid Equilibrium of Aqueous Electrolyte System With Molecular Solute
AIChE. ,1979, 25 ,5, 820-831

2.
Chen, C.C., and Evans, L.B.
A Local Composition Model for the Excess Gibbs Energy Of Aqueous Electrolyte Systems
AIChE,1986,32,3, 444-454

3.
Mock, B., Evans, L.B. and Chen, C.C.,” Thermodynamic Representation of Phase Equilibria of Mixed-Solvent Electrolyte Systems”, ,AIChE,1986,32,10, 1655-1664

4.
Austgen, D.M., Rochelle, G.T., Peng, X. and Chen, C.C.,” Model of vapor –liquid Equlibria for Aqueous Acid Gas-Alkanolamine Systems Using the Electrolyte-NRTL Equation”, Ind. Eng. Chem. Res. ,1989,28,1060-1073.

5.
Austgen, D.M., Rochelle, G.T., Chen, C.C.,” Model of Vapor-Liquid Equlibria for Aqueous Acid Gas-Alkanolamine Systems. 2.Representation ofH2S andCO2 Solubility in Aqueous MDEA and CO2 Solubility in Aqueous Mixtures of MDEA with MEA or DEA”Ind. Eng.Chem. Res.,1991,30,543-555.

6.
Kuranov, G., Rumpf, B., Maurer, G., Smirnova, N.,” VLE Modeling for Aqueous Systems Containing Methyldiethanolamine, Carbon Dioxide and Hydrogen Sulfide”, Fluid Phase Equlibria,1997,136,147-162

sami-jun

عضو جدید

blackrose_sun

عضو جدید
سلام بر دوستان گرامی
دوستان کسی می تونه مکانیزم جذب سطحی توسط غربال مولکولیMolecular Sieve را در فرایند نم زدایی گاز طبیعی دقیقا برام توضیح بده.
برای مثال چرا مولکول متان با اندازه 4.5 انگستروم می تونه از غربال مولکولی نوع3A بگذره اما مولکول آب با سایز 3.2 آنگستروم گیر می افته؟

سلام. اولین دلیل اندازه حفره های کریستال های زئولیت 3A هستش که از اندازه مولکول آب بزرگتره و از متان کوچکتر. و حتی اگه اندازه متان کوچکتر از اندازه حفره های 3A بود بازم در حضور آب جذب بسیار بسیار ناچیزی داشت. علتشم اینه که اب قطبی هستش و جذب قوی داره

a_hashemi61

عضو جدید
راهنمایی اجمالی در مورد تهیه صابونها

راهنمایی اجمالی در مورد تهیه صابونها

لطفا درمورد فرمول تهیه انواع صابونها(مایع و جامد )راهنمایی کلی بفرمایید درصورت امکان به ادرس زیر ایمیل کنید
a_hashemi61@yahoo.com

hamidkareshki

عضو جدید
اينم تعاريف خلاصه
ايزومر مربوط به شكل مواد آلي هست
فرمول بسته مولكولي يكساني دارند ولي شكل هندسي متفاوت با خواصي تقريبا متفاوت

ايزوتوپ مربوط به عناصر ميشه كه در چند تا اتم باهم تفاوت دارن . مثلا هيدروژن 3 تا ايزوتوپ داره .
ايزوبار هم يعني فشار . مربوط به ترموديناميك ميشه . فرايندهاي هم فشار

اوه شیمی :cry:
90% بچه هایی که مهندسی شیمی قبول میشن فکر می کنن همش باید شیمی بخونن
اما بعدا انقدر با درسای مهندسی درگیر می شن شیمی رو کامل فراموش می کنن.حالا نمی دونم این آقا نیما چطوری اینا یادش مونده :confused: باید به حافظت تبریک گفت ;)

اوه شیمی :cry:
90% بچه هایی که مهندسی شیمی قبول میشن فکر می کنن همش باید شیمی بخونن
اما بعدا انقدر با درسای مهندسی درگیر می شن شیمی رو کامل فراموش می کنن.حالا نمی دونم این آقا نیما چطوری اینا یادش مونده :confused: باید به حافظت تبریک گفت ;)
ما مخلصيم حميد جون
بخدا شانسي اينا يادم مونده!
وگرنه هنوز فوق مول با مولاريته و مولاليته و مولكولاريته و ..... رو نميدونم ! :biggrin:

Shadi r

عضو جدید
سلام دوستان
من یه سوال پیش پا افتاده داشتم
اونم اینه که واکنش آلومینیوم با اسید سولفوریک چی هست؟ و باز هم واکنش آلومینیوم با Hydrochloric acid چی میشه؟ راستی این Hydrochloric acid همون جوهر نمک خودمونه؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون

سلام دوستان
من یه سوال پیش پا افتاده داشتم
اونم اینه که واکنش آلومینیوم با اسید سولفوریک چی هست؟ و باز هم واکنش آلومینیوم با Hydrochloric acid چی میشه؟ راستی این Hydrochloric acid همون جوهر نمک خودمونه؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون
جواب اونارو نميدونم ولي ميدونم اسيد هيدروكلريك همونHCl هستش .
جوهر نمك فك كنم HClO باشه. اسيد هيپو كلرو !

hamidkareshki

عضو جدید
سلام:
کی میدونه DAB (ضریب نفوذ) چگونه بدست می ا ید.:)
فصل 2 کتاب پری رو نگاه کن.در مورد خواص فیزیکی و شیمیایی مواد مختلفه .از هندبوک CRC هم می شه استفاده کرد.
تو همه کتابهای جرم هم یک یا چند جدول هست که برای مواد معمولی ضریب نفوذ رو داده و طریقه ی استفاده تو دماها و فشارای مختلف رو گفته.

Fairy

عضو جدید
سلام.من چند تا مقاله در مورد کاتالیست Tio2 می خواستم که در زمینه سینتیک باشد.اگر با ترجمه باشد ممنون می شم.

hormozdi

عضو جدید
سلام
پروژه من درباره " انواع کمپرسورهای مورد استفاده در صنعت نفت و گاز و دامنه کاربرد آنها" است می تونی کمکم کنی؟

ببینم عزیز، شما کتابهایی که توصیه کرده بودم مطالعه کردید؟ هنوز مشکلتان پابرجا است؟

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
در زمینه های زیر اگه چیزی دارین ممنون میشم.
-مفاهيم تصفيه بيولوژيك​
- مباني جداسازي غشايي
- فرآيند لجن فعال و مباني طراحي آن
- بيوراكتورهاي غشايي و تحول در فرآيند لجن فعال
- بررسي پارامترهاي طراحي و عملياتي بيوراكتورهاي غشايي
- تصفيه فاضلاب هاي عمومي بوسيله بيوراكتورهاي غشايي
- تصفيه فاضلاب هاي خاص و حذف مواد شيميايي ويژه بوسيله بيوراكتورهاي غشايي
- راهبري و كنترل فرآيند تصفيه فاضلاب در بيوراكتورهاي غشايي

در مورد تصفیه این مطالبو دارم ببین بدردت میخوره

*****هاي زيستي، تصفيه زيستي، تصفيه آب و محيط زيست

رآکتور UASB - ردياب - فاضلاب صنعتي - روکش لجن - GLS

تصفيه بيولوژيك – تركيبات آلي فرار- اتيل بنزن – حوضچه هوادهي – هوادهي حبابي- تبخير سطحي- دفع به محيط

تصفيه بيولوژيك – تركيبات آلي فرار- اتيل بنزن – حوضچه هوادهي – هوادهي حبابي

بيوراكتورهاي غشايي- تصفيه فاضلاب- سيستمهاي تجاري شده

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
با سلام خدمت دوستان عزیز
من کتاب Handbook of Heterogeneous Catalysis, 8 Volumes, 2nd Eddition رو میخوام. این کتاب گرانبها نوشته: Gerhard Ertl برنده جایزه نوبل شیمی به همراه :Helmut Knözinger, Ferdi Schüth, and Jens Weitkamp هستش. میدونم که کتاب خیلی نایابی هست ولی گفتم شاید کسی از دوستان بتونه کمکم کنه.
با تشکر
دوست عزیز خیلی دنبال این کتاب گشتم ولی چیزی نتونستم پیدا کنم اگه پیدا کردم حتما در اختیارتون قرار میدم
سلام.من کتاب ترمو پیشرفته john m.prousnitz و حل تمرین آن را می خواستم.اسم کتاب

Molecular thermodynamics of fluid fhase equlibria
تقدیم شما دوست عزیز.این خود کتاب دانلود
با عرض سلام
در خواست كتاب Applied Numerical Analysis by Curtis F. Gerald
لينك آمازون:
http://www.amazon.com/Applied-Numerical-Analysis-Curtis-Gerald/dp/0321133048/ref=pd_bxgy_b_img_a
لطفا كمك كنيد.
کتاب درخواستی شما در نت موجود نیست

phalagh

مدیر بازنشسته
در مورد تصفیه این مطالبو دارم ببین بدردت میخوره

*****هاي زيستي، تصفيه زيستي، تصفيه آب و محيط زيست

رآکتور UASB - ردياب - فاضلاب صنعتي - روکش لجن - GLS

تصفيه بيولوژيك – تركيبات آلي فرار- اتيل بنزن – حوضچه هوادهي – هوادهي حبابي- تبخير سطحي- دفع به محيط

تصفيه بيولوژيك – تركيبات آلي فرار- اتيل بنزن – حوضچه هوادهي – هوادهي حبابي

بيوراكتورهاي غشايي- تصفيه فاضلاب- سيستمهاي تجاري شده
آره عالیه.اگه بتونی همشو بزاری که ممنون میشم.بخصوص اونایی که در مورد لجن فعال، بیو راکتر غشایی ، تصفیه بیولوژیک و راکتور UASB هست.

mojtaba_a_m

عضو جدید
لطفا يكي در باره ي دوره ي كار آموزي در مهندسي شيمي كه من توي اين سايت چند جا ديدم يه توضيحي لطف كنه بده براي مقطع ليساني يعني بايد بريم كار آموزي بعد مدركو ميدن يا نه چه جوري بايد رفت و يا فقط موقع استخدام بعدش بايد بريم؟؟

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
آره عالیه.اگه بتونی همشو بزاری که ممنون میشم.بخصوص اونایی که در مورد لجن فعال، بیو راکتر غشایی ، تصفیه بیولوژیک و راکتور UASB هست.

تو صفحه اول مقاله ها همشو میذارم

بالا