درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

امیدی

عضو جدید
از لحاظ ساختار تفاوت بخصوصی ندارند...اینکه اسم جوشاننده بویلر باشه یا ریبویلر بستگی به شرایط استفاده از جوشاننده داره....جوشاننده ها اکثرا در صنعت مبدل های حرارتی هستند که البته بعضی جاها از کوره به عنوان جوشاننده استفاده میشه...وقتی یه جوشاننده در جایی مثل برج تقطیر استفاده میشه وظیفش اینه که فاز بخار داخل برج رو تامین کنه و سیالی که از انتهای برج وارد جوشاننده میشه در حال جوش هست و جوشاننده با دادن انرژی مجدد به این سیال فاز بخار داخل برج رو تهیه میکنه این نوع جوشاننده بهتره که ریبویلر لقب بگیره چون یه سیال در حال جوش و دمای حباب رو به بخار تبدیل میکنه...بویلر=جوشاننده ریبویلر=دوباره جوشاننده

با نظر شما کاملا مخالفم فرق بویلر و ریبویلر زمین تا آسمونه اگه مایل بودید توضیح میدم

معتمدد

عضو جدید
نه من حتی کتاب ها رو تهیه هم نکردم.......نمیدونم میرسم تموم کنم یا نه
من خودم هم تازه شروع کردم درسته که بعضی از درسا خیلی سنگین ولی یه نکته ای هست که برای اکثریت بچه ها هم همین طوره!"""فقط بستگی به تلاشمون داره"""
خب سریعتر کتابارو تهیه کن$
بسمه الله

• Like
واکنش ها: x-ir

معتمدد

عضو جدید
سلام بچه ها من تاز واردم ولی با هم درس خوندنو پایم . ولی هنوز هیچی نخوندم . فقط باید یه سر وسامونی به نمره هام بدم . نمی دونم چم شده . قبلا خوب درس می خودم ولی الان نمی دونم چرا به اندازه ای که درس می خونم نمی تونم نمره بگیرم . کسی می تونه کمک کنه . از دانشگاه سمنان .
این چیزا ممکنه برای هر کس پیش بیاد بیشترین احتمال اینه که مشغولیات ذهنیت زیاده به خاطر همین قدرت تجزیه و تحلیل مطالبت کم میشه سر جلسه امتحان نمیتونی خوب فکر کنی یا اینکه درس میخونی ولی دقت روی مطالب نداری(یادت باشه بهترین کسی که میتونه کمکت کنه "خودتی"
چون خودتو بهتر از بقیه میشناسی ولی مشورت خیلی خوبه)

king_off

عضو جدید
برنامه ریزی

برنامه ریزی

من خودم هم تازه شروع کردم درسته که بعضی از درسا خیلی سنگین ولی یه نکته ای هست که برای اکثریت بچه ها هم همین طوره!"""فقط بستگی به تلاشمون داره"""
بسمه الله[
تو از کی شروع میکنی؟؟؟؟؟؟

lord aragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا هر چی بلدی بگو:

In boiler the feed is only water but in reboiler the feed may be any liquid. second is that,
reboiler do partial vapourization but the boiler does complete vapourization

آخرین ویرایش:

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام . از دوستان کسی دسترسی به مقالات سایت civilica داره ؟ می دونم که بعضی دانشگاه ها این سایت رو پشتیبانی می کنند .

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام . از دوستان کسی دسترسی به مقالات سایت civilica داره ؟ می دونم که بعضی دانشگاه ها این سایت رو پشتیبانی می کنند .
سلام بله کوروش جان از هفته دیگه انشالله :) ولی واسه الان 2 تا بذار تا واست بگیرم...;)

afrooz

عضو جدید
سلام.خیلی متعجب شدم که بعضیا شروع کردن،من منتظر نتایج کنکورم تا بعد شروع کنم ولی از جمع شما استقبال میکنم.روی منم حساب کنید

معتمدد

عضو جدید
بسمه الله[
تو از کی شروع میکنی؟؟؟؟؟؟
چند روزی میشه

10098

عضو جدید
یک مقاله در مورد شیرین سازی اب دریا به روش med می خواستم (فارسی)

SCIENSE

عضو جدید
سلام از مدیرای تالار خواهشی دارم که این آیدیهای جدید که تو این تاپیک اومدن و دارن از الان برا کنکور تبلیغ می کنن افراد سود جو نباشن .عزیزان کنکوری اگه می خواین برا کنکور 92 بخونین و می خواین خیلی زود شروع کنین از شهریور ماه مطالعه رو آغاز کنین . تجربه ثابت کرده کسایی که زودتر شروع می کنن کاملا ناموفقا . برا ارشد شما چارهای ندارید جز این که تست ها و نکات سوالات کنکورهای گذشته رو بخونین و برا کنکور منبع خوانی عملا حتی برای رتبه 1 هم نا ممکنه . پس میشه با یه برنامه ریزی اصولی این سوالات رو در 5 یا 6 ماه خوند و دوره کرد و مسلط شد بیشتر از این باعث خستگی تو ایام امتحان کنکور میشه . یعنی وقتی که همه اماده ان شما خسته اید و احساس می کنید همه چیز رو فراموش کردید . با ارزوی موفقیت .

معتمدد

عضو جدید
سلام از مدیرای تالار خواهشی دارم که این آیدیهای جدید که تو این تاپیک اومدن و دارن از الان برا کنکور تبلیغ می کنن افراد سود جو نباشن .عزیزان کنکوری اگه می خواین برا کنکور 92 بخونین و می خواین خیلی زود شروع کنین از شهریور ماه مطالعه رو آغاز کنین . تجربه ثابت کرده کسایی که زودتر شروع می کنن کاملا ناموفقا . برا ارشد شما چارهای ندارید جز این که تست ها و نکات سوالات کنکورهای گذشته رو بخونین و برا کنکور منبع خوانی عملا حتی برای رتبه 1 هم نا ممکنه . پس میشه با یه برنامه ریزی اصولی این سوالات رو در 5 یا 6 ماه خوند و دوره کرد و مسلط شد بیشتر از این باعث خستگی تو ایام امتحان کنکور میشه . یعنی وقتی که همه اماده ان شما خسته اید و احساس می کنید همه چیز رو فراموش کردید . با ارزوی موفقیت .
دوست عزیز نظر شما خیلی محترمه ولی آخه مگه چه سودجویی!!!!!!
میبخشید الان تا کنکور 2ترم تحصیلی مونده امتحانای پایان ترم و ماه رمضون در نظر بگیر اگه وقت کردی یه سری به سوالات 3سال پیش بزن ببین چه قدر سیستم سوالات عوض شده بله الان زوده ولی اگه الان شروع کنی مشکلاتتو رفع کنی بهتر از اینه که از شهریور شروع کنی و وقت کم بیاری و اگه از الان بخوای بگی خسته میشی بهتر که اصلا درس نخونی چون دوره ارشد به هیچ عنوان شوخی بردار نیست وسط ارشد میری انصراف میدی بعدش """کجا""" قبول شدنش خیلی مهمه
اگه حرفام درست نیست خیلی خوشحال میشم راهنماییم کنید ولی با منطق درست نه با منطق خودتون
سربلند باشید

king_off

عضو جدید
اخه به قیافه ما میخوره سود جو باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟شما که تجربیاتتون بیشتره یکم ما رو راهنمایی کنیین که از کی بخونیم..من ترم 6 هستم.میخوام هر طور که شده سال اول قبول بشم.پایه درسیم هم در دوره کارشناسی هم فوق العاده ضعیفه.دانشگاه ازاد درس میخونم معدلم هم 13 .به نظر شم از کی شروع کنم که ارشد یه دتبه خوب بیارم؟؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

hamidrezachemeng

کاربر فعال
دوستان سلام و سال نو همگی مبارک. میخواستم ببینم کسی مطلبی درمورد انواع سوئیچ به هنوان مثال LEVEL SWITCH و PRESSURE SWITCHو TEMPERATURE SWITCH داره؟در حد معرفی واصول اولیه و مکانیزم عمل اونها.ممنون.

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فرقشو بگییییییییییین خوب؟؟؟

وظیفه بویلر تولید بخار آب جهت تولید برق و استفاده حرارتی است
ولی ریبویلر تجهیری است که میتواند یک مبدل حرارتی یا حتی یک کوره جهت تبخیر و باز گرداندن محصولات پایین برج تقطیر باشد

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
وظیفه بویلر تولید بخار آب جهت تولید برق و استفاده حرارتی است
ولی ریبویلر تجهیری است که میتواند یک مبدل حرارتی یا حتی یک کوره جهت تبخیر و باز گرداندن محصولات پایین برج تقطیر باشد

مرسی حامد جان.اینطوری که من از صحبتات برداشت کردم فرقشون تو وظیفشون و موادی که تبخیر میکننه نه در شکل ظاهر و روش کار.درسته؟
لرد میگه در ریبویلر تبخیر جزئیه.درسته این حرف؟من فکر کنم کل محصول پایین برج رو بطور کامل تبخیر میکنن.

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مرسی حامد جان.اینطوری که من از صحبتات برداشت کردم فرقشون تو وظیفشون و موادی که تبخیر میکننه نه در شکل ظاهر و روش کار.درسته؟
لرد میگه در ریبویلر تبخیر جزئیه.درسته این حرف؟من فکر کنم کل محصول پایین برج رو بطور کامل تبخیر میکنن.

میدونید اساس یکیه ولی معمولا چون ظرفیت حرارتی آب خیلی بالاست باعث شده که شکل بویلرها به جهت افزایش تبادل حرارت خیلی متفاوت از ریبویلر برج باشه ولی بسته یه فرار بودن محصولات ته برج ممکنه ریبویلر به شکل مبدل ساده کتل مثل ریبویلره دی بوتانایزر واحد LPG یا یک کوره خیلی بزرگ مانند ریبویلر برج تقطیر نفت خام باشه

lord aragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
boiler: a closed pressure vessel that has a
furnace equipped to bum coal. oil. or gas and
that is used to generate steam from water.

reboiler : the auxiliary equipment to a
fractionator or other column that supplies
heat to the column.

lord aragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
اساسا ستون distillation با fractionator فرق بنیادی دارن؟؟؟؟؟

تو اولی با دادن حرارت جداسازی میشه تو دومی با گرفتن حرارت و کنداس کردن جداسازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟/؟

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

تو اولی با دادن حرارت جداسازی میشه تو دومی با گرفتن حرارت و کنداس کردن جداسازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟/؟

خیر اینطور نیست این دو موردی که گفتین اساس تقطیر هست در ریبویلر دما داده میشه و در کندانسور دما گرفته میشه
خودتون و در گیر اسمها نکنید distillation ، fractionator Stripper Stabilizer ,.... اساس کارشون یکیه

boyish20

عضو جدید
با سلام موضوع پروژۀ من : بررسي تشكيل كك در راكتور هاي حرارتي بوسيله پديده metal dusting در اين مورد به مقاله یا مطلب احتياج دارمکسی می تواند کمکی در این زمینه بکند ؟تشكر

farzad84

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

Distillation is a method of separating mixtures based on differences in volatilities of components in a boiling liquid mixture. Distillation is a unit operation, or a physical separation process, and not a chemical reaction.

Fractionation is a separation process in which a certain quantity of a mixture (solid, liquid, solute, suspension or isotope) is divided up in a number of smaller quantities (fractions) in which the composition changes according to a gradient. Fractions are collected based on differences in a specific property of the individual components.

farzad84

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان سلام و سال نو همگی مبارک. میخواستم ببینم کسی مطلبی درمورد انواع سوئیچ به هنوان مثال LEVEL SWITCH و PRESSURE SWITCHو TEMPERATURE SWITCH داره؟در حد معرفی واصول اولیه و مکانیزم عمل اونها.ممنون.

Level Switch Measurement

Level Switch applications are found in all types of production, including the food industry, for monitoring one or more high/low levels on fluids or bulk material.This is applicable on all kinds of vessels e.g.:

• [*=left]storage tanks
    [*=left]hot product bunkers
    [*=left]stirrer vessels cyclones
    [*=left]sluices
    [*=left]feeder chutes etc.

Measuring Principle
The level switch system is based on the physical law of the attenuation of gamma radiation as it passes through matter. In the case, there is product in between the source and the corresponding detector, the detected radiation decreases by a considerable extend. This effect corresponds to the product's presence or absence and therewith it is signalised whether the surveyed level is reached or not.

The measurement is independent of:

• [*=left]High temperature
    [*=left]High pressure or vacuum
    [*=left]Volatile & biohazard material
    [*=left]Corrosive material
    [*=left]Agitators, baffles, coils etc.
    [*=left]Build up on vessel walls
    [*=left]Physical and chemical properties of the product and the process

Advantages

• [*=left]Contactless measurement
    [*=left]External mounting without modification of the existing vessel
    [*=left]Lowest source activity
    [*=left]Decay compensation
    [*=left]Independent from chemical composition and most physical properties
    [*=left]Suitable for aggressive products, high temperatures and high pressure

[h=1]Pressure switch[/h]
A pressure switch is a form of switch that makes electrical contact when a certain set pressure has been reached on its input. This is used to provide on/off switching from a pneumatic or hydraulic source. The switch may be designed to make contact either on pressure rise or on pressure fall.

[h=2]Examples[/h][h=3]Pneumatic[/h]
Uses of pneumatic pressure switches include:

• [*=left]Switching off an electrically driven gas compressor when a set pressure is achieved in the reservoir
    [*=left]Switching off a gas compressor, whenever there is no feed in the suction stage.
    [*=left]in-cell charge control in a battery
    [*=left]Switching on/off an alarm light in the cockpit of an aircraft if cabin pressure (based on altitude) is critically low.

[h=3]Hydraulic[/h]
Hydraulic pressure switches have various uses in automobiles, for example:

• [*=left]To switch on a warning light if engine oil pressure falls below a safe level
    [*=left]To switch on brake lights automatically by detecting a rise in pressure in hydraulic brake pipes
    [*=left]In dust control systems (bag filter), a pressure switch is mounted on the header which will raise an alarm when air pressure in the header is less than necessary to gain or decline energy beyond the set value

بالا