نبود ؟سلام
یه چیزی میخوام تو این مایه ها : شبيه سازي عددي انتقال جرم در فرايند تبخير قطره در محيط با جابجايي اجباري
مرسی مهندس خیلی لطف کردی....این و که عرض میکنم خدمتتون تجربه خود منه
اولا با توجه به موضوع مقاله تون باید مقاله های مشابه که ISI شدن رو تهیه کنید
مرحله بعد تعیین ژورنالیه که قراره مقالتون در اون چاپ بشه معمولا بالای مقالات نوشته که ژورنالشون چیه پس ببینید تو زمینه کار شما کدام ژورنال بیشتر فعاله بعد از انتخاب چند ژورنال که با کار شما همخوانی داره باید از سایت تامسون رویتر Impact factor ژورنالو پیدا کنید اگر بالای 0 بود مقالات اون ژورنال ISI میشن هر چقدر این ضریب بالاتر باشه ارزش مقاله بالاتر میره (در صورت چاپ) ولی خوب submit ش سخت تر میشه
بعد از انتخاب ژورنال باید به سایتش مراجعه کنید و فرمت مقاله و ابسترکت و ازش بگیرید و بر طبق او فرمت ابسترکت و براشون بفرستید در صورت ساب میت مقاله کامل و میفرستید
بری اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید:
تاپیک: ایمپکت فکتور impact factor
این و که عرض میکنم خدمتتون تجربه خود منه
اولا با توجه به موضوع مقاله تون باید مقاله های مشابه که ISI شدن رو تهیه کنید
مرحله بعد تعیین ژورنالیه که قراره مقالتون در اون چاپ بشه معمولا بالای مقالات نوشته که ژورنالشون چیه پس ببینید تو زمینه کار شما کدام ژورنال بیشتر فعاله بعد از انتخاب چند ژورنال که با کار شما همخوانی داره باید از سایت تامسون رویتر Impact factor ژورنالو پیدا کنید اگر بالای 0 بود مقالات اون ژورنال ISI میشن هر چقدر این ضریب بالاتر باشه ارزش مقاله بالاتر میره (در صورت چاپ) ولی خوب submit ش سخت تر میشه
بعد از انتخاب ژورنال باید به سایتش مراجعه کنید و فرمت مقاله و ابسترکت و ازش بگیرید و بر طبق او فرمت ابسترکت و براشون بفرستید در صورت ساب میت مقاله کامل و میفرستید
بری اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید:
تاپیک: ایمپکت فکتور impact factor
بله جناب K_siroos عزیزدوست خوبم لطفا برای پاسخ دادن به دوستان دیگه ، از دکمه پاسخ با نقل قول استفاده کنید.
در تکمیل صحبت های حامد عرض کنم که می تونید Impact Factor مجلات مختلف رو از سایت Elsevier هم به دست بیارین. اسم مجله رو در بالای سایت تایپ کنید تا صفحه مشخصات اون مجله نشون داده بشه. این صفحه علاوه بر Impact حال حاضر مجله، میانگین Impact مجله در 5 سال گذشته رو هم بهتون نشون میده. impact ای که معمولا در کشور ما رایج هست ، از حدود 1 و خورده ای تا 2 و خورده ای هست. البته مقالات زیادی برای impact های بالاتر و کمتر هم فرستاده میشه.
تو همین صفحه معمولا بخشی به اسم authors Guide و یا Guide for authors وجود داره که می تونید قوانین نگارش مقاله برای اون مجله خاص رو از این راهنما به دست بیارین.
در نهایت باید یک تحقیق بکنید ببینین که کلا اون مجله چقدر با مقالات کشور ما راه میاد ، چون خیلی از مجلات به دلایل مختلف سنگ جلوی پای ایرانی ها میندازند و فقط وقت شما رو از بین می برند.
علاوه بر این هر مقاله ای که چاپ میشه ، تاریخ submit و تاریخ Revised و در نهایت تاریخ accept مقاله رو می نویسه . می تونید مقالات مرتبط با موضوع خودتون رو از یک مجله خاص که مد نظرتون هست دانلود کنید (برای سال های اخیر) و با متوسط گرفتن از بازه submit تا accept یک تعداد مقاله (مثلا 10 تا) ، ببینید که اصلا اون مجله ارزش وقت گذاشتن داره یا نه.
سلام
آیا میشه با Fluent پروژه جرمی تعریف کرد ؟
یه چیز ساده و مختصر
زمان ما که نمره داشت ...سلام
چند سوال:
درسته که کارآموری مهندسی شیمی نمره نداره ؟
یکی از اساتیدمون میگقت که کارآموزی توی معدل تاثیر نداره وفقط میگن ردی یا قبولی
اگه اینجوره چرا3 واحده؟ یا اگه ترم 6 برداریم تاثیری توی معدل برای آزمون ارشد داره یا نه؟
سلام
چند سوال:
اگه اینجوره چرا3 واحده؟ یا اگه ترم 6 برداریم تاثیری توی معدل برای آزمون ارشد داره یا نه؟
راجع به ویسکوزیته مطلب می خواستم؟؟؟؟؟دستگاه اندازه گیری و عکس از این دستگاه و استاندارد های روش اندازه گیری و فیلم های آموزشی
سلام
چند سوال:
كسي نميدونه ؟
سلام من فائزه هستم 15 ساله کلاس اول دبیرستان و دوست دارم مهندسی شیمی بخونم.دبیر شیمی مون برای تکلیف نوروزی تحقیق درباره ی رشته های مربوط به شیمی در رشته ی ریاضی و تجربی رو محول کرده از دوستانی که تو این رشته ها تخصص دارن درخواست کمک می کنم.البته اگه درباره ی بازار شغلیشون هم بگین خیلی خیلی ممنونتون میشم.کمکم کنید مثل همیشه شاگرد خوبه ی کلاس بشم که همیشه تکالیفش رو انجام میده!
سلام من فائزه هستم 15 ساله کلاس اول دبیرستان و دوست دارم مهندسی شیمی بخونم.دبیر شیمی مون برای تکلیف نوروزی تحقیق درباره ی رشته های مربوط به شیمی در رشته ی ریاضی و تجربی رو محول کرده از دوستانی که تو این رشته ها تخصص دارن درخواست کمک می کنم.البته اگه درباره ی بازار شغلیشون هم بگین خیلی خیلی ممنونتون میشم.کمکم کنید مثل همیشه شاگرد خوبه ی کلاس بشم که همیشه تکالیفش رو انجام میده!
فائزه جان
شباهت شیمی با مهندسی شیمی مثل شباهت اسب آبی با قرقاوله.
وقتی میگی شیمی، همون چیزی هست که تو دبیرستان میخونن. مثل شیمی آلی و شیمی معدنی و تجزینه و....
ولی وقتی میگی مهندسی شیمی کلا همه چیز عوض میشه. میره تو فاز نفت و گاز و پتروشیمی و پالایش و مسائل مربوط به اون.
فائزه جان
شباهت شیمی با مهندسی شیمی مثل شباهت اسب آبی با قرقاوله.
سلام؛برای ساخت و اجرای پروژه ای که خودمون در نرم افزار pdms تعریف میکنیم چیکار باید کرد؟خواهشن کمکم کنید![]()
راجع به ویسکوزیته مطلب می خواستم؟؟؟؟؟دستگاه اندازه گیری و عکس از این دستگاه و استاندارد های روش اندازه گیری و فیلم های آموزشی
دوستان سلام
میخواستم ببینم کسی راجع به
electrostatic field direction on the diffusion of charged dust particle
اطلاعات یا مقاله فارسی یا انگلیسی خاصی داره؟ممنون میشم اگر منو در جریان قرار بدید...
سلام دوستان
فشار بخار چطور روی نوع تانک ها اثر گذاره؟ منظورم انتخاب نوع مخازنه
اصلا کسی میدونه برای طراحی تانک ها و سیستم هاشون از چه استانداردهایی استفاده می کنند؟
خیلی مرسی