سلام بچه های مهندس شیمی مطالبی درباره ی فرایند تولید اسید نیتریک میخاهم لطفا کمک کنید
سلام عزیزان
ازتون میخام درصورت امکان طرح های صنعتی و نیمه صنعتی پیشنهادی خودتون رو اینجا مطرح کنید.
البته درصورت امکان با امکانسنجی و توضیح جامع.
مرسی
سلام
لطفا در صورت امكان درمورد اين سوال ها كمكم كنيد؟
1- در چه مواردي ازبرج سيني دار ودر چه مواردي از برج آكنده استفاده مي شه؟
2- اختلاف بين برج سيني دار وآكنده (زمان ماندگاري وفشار و...) چيه ؟
تشكر از راهنماييتون جواب سوال 2 پيدا كردم . ولي 1 هنوز نتونستم.سلام. 12 موردی که در کتاب تریبال صفحه 310 ترجمه دکتر سهرابی آمده، فکر میکنم جواب سوالاتونه داشته باشه.لینک کتاب تریبال لاتین:
http://ifile.it/yw9i6cv/mass_transfer_operations_-_robert_treybal.pdf
تشكر از راهنماييتون جواب سوال 2 پيدا كردم . ولي 1 هنوز نتونستم.
سلام
لطفا در صورت امكان درمورد اين سوال ها كمكم كنيد؟
1- در چه مواردي ازبرج سيني دار ودر چه مواردي از برج آكنده استفاده مي شه؟
2- اختلاف بين برج سيني دار وآكنده (زمان ماندگاري وفشار و...) چيه ؟
سلام بچه ها خوبین ؟
کسی پاور پوینت راجع به هیدرات گاز نداره
من باید یه کنفرانس بدم که حتما پاور پوینت هم میخواد اما وقت درست کردن ندارم چون میانترم حرارت دارم
اگه کسی کمک کنه ممنون می شم
سلام به همه مهندسای شینی
کمک کمک
من 1 پروژه ترمودینامیکی دارم که باید برای معادله peng robinson یه mixing rule جدید حدس بزنم و در شرایط تعادلی بخار مایع اونو با استفاده از داده های آزمایشگاهی با mixin rule که خود peng robinso تعریف کرده مقایسه کنم اما نه data experimental دارم و نه اینکه میدونم تا به حال چه تعریفایی برای بهبود معادله peng robinson شده و اصلا نمیدونم روی چه اصلی میشه یه mixing rule تعریف کرد
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم من به کمک خیلی زیاد و سریع احتیاج دارم
تعیین ضریب انتقال حرارت مخلوط سه فازی جامد-مایع-گاز در مخزن جداره دار مجهز به همزن مکانیکی به همراه تیغه غیر استانداردسلام کمک درباره ی مقاله (انتقال حرارت در جریانهای چند فازی) می خواستم
ممنوووووووووووووووووون
سلام دوست من...فونت این مطلب رو نداشتم ببینم بدردتون میخوره یا نه..ولی میذارم شاید بدردتون خوردسلام من یه مقاله پر و پیمون درباره پتانسیومتری و پتانسیومترها و انواعش و کلا در این مورد میخوام
فقط لطفا خیلی کامل و پر و پیمون باشه
با تشکر از همه دوستان
سلام یه سوال در رابطه با hysys داشتم. فرض بعد از conversion reactor یه پمپ داریم ولی بخار آب وارد پمپ می شود و مسئله run نمی شود باید چه کار کرد ؟
سلام یه سوال در رابطه با hysys داشتم. فرض بعد از conversion reactor یه پمپ داریم ولی بخار آب وارد پمپ می شود و مسئله run نمی شود باید چه کار کرد ؟
ببینید همیشه دنبال فقط run شدن مساله نباشید بیشتر باید ببنید در در واقعیت از چه نوع ارجمنت تجهیزاتی برای فرایند مذکور استفاده میشه ببینید استفاده از پمپ دقیقا بعد از راکتور به هیچ وجه توصیه نمیشه داگلاس در کتاب conceptual design بار این مساله رو ذکر کرده که بلافاصله بعد از راکتور مواد باید وارد مرحله separation بشه که میتونه یک flash drum باشه پس:
ابتدا خروجی راکتور سرد بشه بعد وارد یک جداکننده دو فازی یا سه فازی بشه که حتما باید boot داشته باشه
با تشکر .هر کار کردم نشد.اگه امکان داره شما هم یه کمکی بهم کنید.شما سه تا راه دارید:
اگر مسئله رو خودتون طراحی کردید که می توانید قبل از پمپ یک سردکن قرار بدید تا دما رو آنقدر پایین بیارید تا کل بخار آب مایع بشه.
اگر مسئله رو کسی براتون طراحی کرده می توانید قبل از اینکه راکتور run بشه مقدار جریان خروجی از راکتور رو در قسمت بخار صفر کنید یا اینکه راکتور رو درست کانورت نکردید.
سلام یه سری مطلب در رابطه با رشد بلورسلام امیدوارم خوب باشید چند سوال درمورد تولید یاقوت مصنوعی دارم لطفا درصورت امکان راهنماییم کنید:
1-بهترین روش رشد بلوریاقوت مصنوعی با کیفیت بالا چیست؟
2-کدام روش کم هزینه ترین بوده وبا ابزارابتدایی ساخته میشود؟
3-بهترین کتاب یا کتابهای رشد بلور که توضیحات کاملی در باره روشهای رشدبلوردران باشد چه نام دارد؟(منظورم کاملترین کتاب است)
4-ایا محلی برای خریددستگاههای رشدبلور میشناسید؟
5-ایا میتوان درازمایشگاه شخصی این دستگاهها روساخت؟
6-قیمت یاقوتهای مصنوعی با پایین ترین کیفیت حدودا چقدراست؟(اگرمیدانید)
7-ایا روشی هست که بدون رشدبلور بتوان یاقوت تولیدکرد؟
سلام
از دوستان هر کسی میدونه مهندسی شیمی توی ارشد چه گرایشهایی داره، لطفا بصورت پیام (خصوصی یا عمومی) برام بفرسته.
متشکرم
دوست خوبم من فایل شما را بررسی کردم متاسفانه مشکلات فرایندی زیادی دارهبا تشکر .هر کار کردم نشد.اگه امکان داره شما هم یه کمکی بهم کنید.
مواد و اجزای لاین 1 و 2 مشخص است . بقیه اعداد در صورت نیاز به دلخواه می باشد.
و در آخر یک adjust باید گذاشت بین لاین 8 و 5 که دمای خروجی از مبدل(لاین5) باید 220c باشد.
لطفاً کمک کنید
سلام. خسته نباشین. یه مقاله میخوام در مورد تنش های پسماند ناشی از برش یک ورق فولادی. اگه با انسیس باشه که عالیه. ممنون میشم کمکم کنین.