snow berry
مدیر بازنشسته
سلام دوستان
اگه ممکنه چندتا مقاله در مورد شیمی تجزیه و شیمی آلی بزارید ممنون میشم
موفق باشید
لطفا مبحث مورد نظر در این دو شاخه را مشخص کنید.
سلام دوستان
موفق باشید
تمامی مواردی که در مورد شیمی تجزیه و شیمی آلی هست رولطفا مبحث مورد نظر در این دو شاخه را مشخص کنید.
سلام دوستان
موفق باشید
سلام دوستان
موفق باشید
سلام اگه لطف کنین من مقاله راجع طراحی پمپ ها میخاستم ممنون
سلام اگه لطف کنین من مقاله راجع طراحی پمپ ها میخاستم ممنون
سلام دوست عزیز
ممنون از مقالات
اگه میشه لطف کنید فایل دوم را یه بار دیگه آپ کنید فایل رو که دانلود میکنم چند صفحه آخر وجود نداره
ممنون
موفق باشید
مقاله ایی با موضوع کاربرد بیوتکنولوژی در پزشکی را برای پروژه لازم دارم. قبلا از همکاری شما خیلی ممنونم.
سلام حمید اقا.بابت زحماتتون ممنونم.میشه لطف کنید راجع به جذب سطحی مطلب بدی.مرسی
سلام حمید اقا.بابت زحماتتون ممنونم.میشه لطف کنید راجع به جذب سطحی مطلب بدی.مرسی
سلام اینجا فقط به یه سری افراد خاص جواب داده میشه انگاریییییییکی کمک کنه.چرا کسی جواب نمیده؟
دوست عزیز شما خودتون راجع به موضوعی که مد نظرتون هست یه سرچی بکنید اگه مقاله ای پیدا کردیند که نتونستیند دانلود کنید بگین تا دوستان کمکتون کنند. در مورد adsorptionمقالات زیادی هست.یکی کمک کنه.چرا کسی جواب نمیده؟
با سلام.میخواستم راجع به adsorption یک مقاله بهم بدید
سلام خسته نباشید
زحمت اینارو بکش برام قربون دستت نیاز فوری(زیادن میدونم شرمنده)
1-Membrane bioreactor for the drinking water treatment of polluted surface water supplies[FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Membrane bioreactor for water reuse[/FONT][FONT="]-[/FONT][FONT="]26[/FONT][FONT="][/FONT]Water and membrane treatment[FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
سومی و چهارمی:سلام خسته نباشید
1-Membrane bioreactor for the drinking water treatment of polluted surface water supplies[FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Membrane bioreactor for water reuse[/FONT][FONT="]-[/FONT][FONT="]26[/FONT][FONT="][/FONT]Water and membrane treatment[FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
سلام خسته نباشید
[FONT="] [/FONT]
پنجمی
شرمنده آخریش در دسترس ندارم.
ندا خانوم میاد برات میزاره.
سلام بچه ها نیستید؟؟؟؟مرسی مرسی از ندا خانم و آقا امیر.
فقط این اخریش هم بود
Water and membrane treatment
ممنون میشم برام اینم هم بگیرید
بازم ممنون![]()
سلام بچه ها نیستید؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اساسی ترین و مهمترین دوره های آموزشی مهندسی شیمی | سوالات و درخواست های مهندسی شیمی | 6 |