درخواست های مرتبط با:معرفی کتاب و مقاله و موضوع تحقیق

safasafa

عضو جدید
چگونگی دانلود مقاله سومین همایش سوخت

چگونگی دانلود مقاله سومین همایش سوخت

سلان دوستان.موضوع پایان نامه ی من پارک انرژیه.کسی می تونه کمکم کنه مقالات سومین همایش بهینه سازی مصرف سوخت از کجا می تونم پیدا کنم..برای تکمیل پایان نامه ام خیلی بهش نیاز دارم.انشا الله می خوام تا یه ماه رساله مو ببندم.اگه بتونین بهم کمک کنین یه دنیا ممنون می شم.

raha

مدیر بازنشسته
از لیست مقالاتی که مهندس صدیق واستون گذاشتن. هر کدوم رو خواستین بگید متنش رو براتون ارسال کنم.

omran1

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
دوست عزیز
میشه بهينه سازي مصرف انرژي در ساختمان با استفاده از آبگرمكنهاي خورشيدي و سيستم گرمايش كفي رو برام بفرستید خیلی ممنون میشم اگه بفرستید

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام به همه
میگما من یه مشکلی دارم
واسه درس ساختمان 2 باید یه گزارش راجع به سیستمهای سرمایشی و گرمایشی تهیه کنم
اما چیز به درد بخور و دیتیل های خوبی پیدا نکردم
میشه لطفا کمکم کنید....................................................................

Azade-TFT

عضو جدید
ریشه های معماری مدرن

ریشه های معماری مدرن

سلام به همه ی دوستای معمارم.
دوستان کسی خلاصه ای از کتاب ریشه های معماری مدرن که نوشته ی شولتز هست رو نداره؟؟؟؟؟؟

urmo

کاربر فعال
من خلاصه را ندارم شاید برا کار کلاسی میخوای اما اگه میخوای برا اطلاعات خودت بخونی من توصیه میکنم هیچ وقت خلاصه نخون چون شما یک چیز ناقصی میخونی و همیشه در ان موضوع لنگی
بهتره کتاب تاریخ معماری مدرن را ترجمه سیروس باور را یک بار بخونید شما خودتون میتونید برا خودتون خلاصه بنویسید.

urmo

کاربر فعال
کتاب تاسیسات ساختمانی طباطبائی را برو بگیر هم در مورد سیستم تهویه مطبوع و گرمایش و حرارت مرکزی......و همه اینها نوشته در ضمن 300 صفحه عکس و کاتولوگ از این چیزها داره کلا کتاب خوبی هست خیلی از اساتید تاسیسات از روی این کتاب تدریس میکن در ضمن قیمت کتاب 20 تومان است

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب تاسیسات ساختمانی طباطبائی را برو بگیر هم در مورد سیستم تهویه مطبوع و گرمایش و حرارت مرکزی......و همه اینها نوشته در ضمن 300 صفحه عکس و کاتولوگ از این چیزها داره کلا کتاب خوبی هست خیلی از اساتید تاسیسات از روی این کتاب تدریس میکن در ضمن قیمت کتاب 20 تومان است

از راهنماییت ممنون
اما نتونستم گیرش بیارم

urmo

کاربر فعال
این کتاب ، کتاب معروفی هست نمیدونم چطور نتونستید گیر بیارید حتما تو شهر شما نیست من که هر کتاب فروشی رفتم داشت

safasafa

عضو جدید
از لیست مقالاتی که مهندس صدیق واستون گذاشتن. هر کدوم رو خواستین بگید متنش رو براتون ارسال کنم.
با سلام .اگه لینکاین 6 مقاله رو برام بذارید خیلی ممنون می شم.در سایت سیویلیکا باید برای این مقاله ها پول بدیم و بخریمشون.اگه لطف کنین لینک دانلود رایگانو بذارید یه دنیا ممنون می شم.
1)[1][FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]مونا[/FONT] [FONT=&quot]آذربايجاني- مجيد[/FONT] [FONT=&quot]مفيدي؛[/FONT] [FONT=&quot]مفهوم[/FONT] [FONT=&quot]معماري[/FONT] [FONT=&quot]پايدار؛[/FONT] [FONT=&quot]مجموعه[/FONT] [FONT=&quot]مقالات[/FONT][FONT=&quot] سومين[/FONT] [FONT=&quot]همايش[/FONT] [FONT=&quot]بهينه[/FONT] [FONT=&quot]سازي[/FONT] [FONT=&quot]مصرف[/FONT] [FONT=&quot]سوخت[/FONT] [FONT=&quot]در[/FONT] [FONT=&quot]ساختمان[/FONT][FONT=&quot]؛ جلد 1؛ ص 351[/FONT]
[FONT=&quot]لیلا ابراهیمی قوام آبادی - بهزاد فولادی دهقی؛ کاربرد انرژی[/FONT]2)[FONT=&quot] خورشیدی به عنوان یک انرژی تجدیدپذیر و سازگار با محیط زیست و نقش آن در پیشبرد توسعه پایدار؛[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]مجموعه[/FONT] [FONT=&quot]مقالات[/FONT][FONT=&quot] سومين [/FONT] [FONT=&quot]همايش[/FONT] [FONT=&quot]بهينه[/FONT] [FONT=&quot]سازي[/FONT] [FONT=&quot]مصرف[/FONT] [FONT=&quot]سوخت[/FONT] [FONT=&quot]در[/FONT] [FONT=&quot]ساختمان؛ جلد 1[/FONT]
[FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]علی ازقندی روشناوند؛ ساختمان- انرژی- بهینه سازی؛ مجموع[/FONT] 3([FONT=&quot]مقالات سومين[/FONT] [FONT=&quot]همايش[/FONT] [FONT=&quot]بهينه[/FONT] [FONT=&quot]سازي[/FONT] [FONT=&quot]مصرف[/FONT] [FONT=&quot]سوخت[/FONT] [FONT=&quot]در[/FONT] [FONT=&quot]ساختمان؛ جلد 1؛ ص 457[/FONT]
4([FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]فرزانه سفلايي؛ پايداري عناصر اقليمي در معماري سنتي ايران(اقليم گرم و خشك)؛ مجموعه[/FONT] [FONT=&quot]مقالات[/FONT][FONT=&quot] سومين[/FONT] [FONT=&quot]همايش[/FONT] [FONT=&quot]بهينه[/FONT] [FONT=&quot]سازي[/FONT] [FONT=&quot]مصرف[/FONT] [FONT=&quot]سوخت[/FONT] [FONT=&quot]در[/FONT] [FONT=&quot]ساختمان؛ جلد 1[/FONT]
5([FONT=&quot]رسول عبداله میرزائی [/FONT][FONT=&quot] حسین غریبی [/FONT][FONT=&quot] آرزو اصفا [/FONT][FONT=&quot] زهرا عبداله میرزائی ؛ کاربرد فن آوری هیدروژن در واحد مسکونی؛ [/FONT][FONT=&quot]مجموعه[/FONT] [FONT=&quot]مقالات[/FONT][FONT=&quot] سومين[/FONT] [FONT=&quot]همايش[/FONT] [FONT=&quot]بهينه[/FONT] [FONT=&quot]سازي[/FONT] [FONT=&quot]مصرف[/FONT] [FONT=&quot]سوخت[/FONT] [FONT=&quot]در[/FONT] [FONT=&quot]ساختمان؛ جلد 2؛[/FONT]

6)[FONT=&quot]مهران آرين [/FONT][FONT=&quot]–[/FONT][FONT=&quot] دكتر فرانك فيضي؛ زمين شناسي انرژي هاي غيرفسيلي و غير هسته اي در ايران؛ مجموعه مقلات سومين همايش بهينه سازي مصرف سوخت در ساختمان، [/FONT]

ramii

عضو جدید
مقاله کامل محوطه سازی

مقاله کامل محوطه سازی

سلام
کسی یه مقاله توپ در مورد محوطه سازی داره؟؟

mahmood3ir

عضو جدید
کسی منبعی رو میشناسه که انواع ابزار رو معرفی کرده باشه؟

کسی منبعی رو میشناسه که انواع ابزار رو معرفی کرده باشه؟

من دنبال کتابی میگردم که ابزارها ی مختلف گچ بری چه تو معما ری ایران چه تو معماری دنیا رو معرفی کرده باشه

مثلا ابزار نوک مرغی یا پخی ....
لطفا کمک کنید

DDDIQ

مدیر ارشد
درود خانم مهندس
خب اول باید دید برای چه درسی این مقاله رو احتیاج دارین!! معماری خیلی گسترده هست و برای همه مواردش میشه یه مقاله خوب ارائه داد!
ولی پیشنهاد میکنم با توجه به موضوع و سر فصل درستون به بخش مربوط در تالار مراجعه بفرمائید و با یه نگاه کلی به تیترها میتونین به بهترین موضوع خودتون برسین
ولی نکته ای که هست همیشه بهترین موضوع برای موضوعی هست که مورد علاقه خود شخص باشه

انوشه باشین

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا اینجا شهر من نیس
من اینجا فقط دانشجو هستم
ثانیا نتونستن گیر بیارم فقط به این معنی که اینجا نیس که اینجا نیستش یعنی وقت نداشتم برم دنبالش

DDDIQ

مدیر ارشد

raha

مدیر بازنشسته
با سلام .اگه لینکاین 6 مقاله رو برام بذارید خیلی ممنون می شم.در سایت سیویلیکا باید برای این مقاله ها پول بدیم و بخریمشون.اگه لطف کنین لینک دانلود رایگانو بذارید یه دنیا ممنون می شم.
1)[1][FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]مونا[/FONT] [FONT=&quot]آذربايجاني- مجيد[/FONT] [FONT=&quot]مفيدي؛[/FONT] [FONT=&quot]مفهوم[/FONT] [FONT=&quot]معماري[/FONT] [FONT=&quot]پايدار؛[/FONT] [FONT=&quot]مجموعه[/FONT] [FONT=&quot]مقالات[/FONT][FONT=&quot] سومين[/FONT] [FONT=&quot]همايش[/FONT] [FONT=&quot]بهينه[/FONT] [FONT=&quot]سازي[/FONT] [FONT=&quot]مصرف[/FONT] [FONT=&quot]سوخت[/FONT] [FONT=&quot]در[/FONT] [FONT=&quot]ساختمان[/FONT][FONT=&quot]؛ جلد 1؛ ص 351[/FONT]
[FONT=&quot]لیلا ابراهیمی قوام آبادی - بهزاد فولادی دهقی؛ کاربرد انرژی[/FONT]2)[FONT=&quot] خورشیدی به عنوان یک انرژی تجدیدپذیر و سازگار با محیط زیست و نقش آن در پیشبرد توسعه پایدار؛[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]مجموعه[/FONT] [FONT=&quot]مقالات[/FONT][FONT=&quot] سومين [/FONT] [FONT=&quot]همايش[/FONT] [FONT=&quot]بهينه[/FONT] [FONT=&quot]سازي[/FONT] [FONT=&quot]مصرف[/FONT] [FONT=&quot]سوخت[/FONT] [FONT=&quot]در[/FONT] [FONT=&quot]ساختمان؛ جلد 1[/FONT]
[FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]علی ازقندی روشناوند؛ ساختمان- انرژی- بهینه سازی؛ مجموع[/FONT] 3([FONT=&quot]مقالات سومين[/FONT] [FONT=&quot]همايش[/FONT] [FONT=&quot]بهينه[/FONT] [FONT=&quot]سازي[/FONT] [FONT=&quot]مصرف[/FONT] [FONT=&quot]سوخت[/FONT] [FONT=&quot]در[/FONT] [FONT=&quot]ساختمان؛ جلد 1؛ ص 457[/FONT]
4([FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]فرزانه سفلايي؛ پايداري عناصر اقليمي در معماري سنتي ايران(اقليم گرم و خشك)؛ مجموعه[/FONT] [FONT=&quot]مقالات[/FONT][FONT=&quot] سومين[/FONT] [FONT=&quot]همايش[/FONT] [FONT=&quot]بهينه[/FONT] [FONT=&quot]سازي[/FONT] [FONT=&quot]مصرف[/FONT] [FONT=&quot]سوخت[/FONT] [FONT=&quot]در[/FONT] [FONT=&quot]ساختمان؛ جلد 1[/FONT]
5([FONT=&quot]رسول عبداله میرزائی [/FONT][FONT=&quot] حسین غریبی [/FONT][FONT=&quot] آرزو اصفا [/FONT][FONT=&quot] زهرا عبداله میرزائی ؛ کاربرد فن آوری هیدروژن در واحد مسکونی؛ [/FONT][FONT=&quot]مجموعه[/FONT] [FONT=&quot]مقالات[/FONT][FONT=&quot] سومين[/FONT] [FONT=&quot]همايش[/FONT] [FONT=&quot]بهينه[/FONT] [FONT=&quot]سازي[/FONT] [FONT=&quot]مصرف[/FONT] [FONT=&quot]سوخت[/FONT] [FONT=&quot]در[/FONT] [FONT=&quot]ساختمان؛ جلد 2؛[/FONT]

6)[FONT=&quot]مهران آرين [/FONT][FONT=&quot]–[/FONT][FONT=&quot] دكتر فرانك فيضي؛ زمين شناسي انرژي هاي غيرفسيلي و غير هسته اي در ايران؛ مجموعه مقلات سومين همايش بهينه سازي مصرف سوخت در ساختمان، [/FONT]

دوست عزیز لینک مقاله رو بدین لطفا...
این 2 تا مقاله هم استثناثا چون خودم رو سیستم داشتم واستون ضمیمه کردم
خدمت شما؛

پیوست ها

• مفهوم معماري پايدار.pdf
    94.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • پایداری عناصر اقلیمی در معماری سنتی.pdf
    455.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

safasafa

عضو جدید
دوست عزیز لینک مقاله رو بدین لطفا...
این 2 تا مقاله هم استثناثا چون خودم رو سیستم داشتم واستون ضمیمه کردم
خدمت شما؛

با سلام.خسته نباشیدخیلی ممنون. مفهوم معماری پایدار رادانلود کردم اون یکی مقاله دانلود نشد.اگه ممکنه یه بار دیگه بذارید ومن لینک مقاله های مورد نیازمو رو میذارم , اگه بتونین مقالاتو برا ی دانلود بذارین اینجا, خیلی ممنون میشم. واقعا به این مقاله ها برای پایان نامم نیاز دارم.خیلی ممنون.
http://www.civilica.com/Paper-CECB03-CECB03_029.html
http://www.civilica.com/Paper-CECB03-CECB03_032.html
http://www.civilica.com/Paper-CECB03-CECB03_011.htm
http://www.civilica.com/Paper-CECB03-CECB03_111.html
http://www.civilica.com/Paper-CECB03-CECB03_027.html

safasafa

عضو جدید
دوست عزیز لینک ها فعال نیستن.نتونستم دانلود کنم.بازم ممنون .اگه لطف کنین دوباره برای دانلودبذارین ممنون میشم

raha

مدیر بازنشسته
لینکها رو تست کردم. مشکلی نداره!!
خدمت شما؛

پیوست ها

• پایداری عناصر اقلیمی در معماری سنتی.pdf
    455.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • ساختمان - انرژي - بهينه سازي.pdf
    307.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

raha

مدیر بازنشسته
.....

پیوست ها

• كاربرد فناوري هيدروژن در واحد مسكوني.pdf
    154.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • كاربرد انرژي خورشيدي به عنوان يك انرژي تجديد پذير.pdf
    128.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

raha

مدیر بازنشسته
موفق باشید.

پیوست ها

• زمين شناسي انرژي هاي غير فسيلي و غير هسته اي در ايران.pdf
    61.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mozhdeh_s

عضو جدید
درخواست راهنمایی درباره منابع ارشد.

درخواست راهنمایی درباره منابع ارشد.

من دنبال مراجع کتابهای ارشد میگردم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

!Mohammad!

عضو جدید
معماری آتشکده

معماری آتشکده

با درود و عرض ادب
از دوستان حاضر در انجمن آیا کسی تا به حال بر روی معماری آتشکده ها پژوهشی انجام داده است؟

موضوع تحقیق اینجانب، پژوهش درباره گونه بندی و ویژگی های شکلی، کاربردی و ساختمانی آتشکده ها است.

سپاسگزار خواهم شد دوستان ارجمند، منابعی (مقالات، کتاب ها) را که در جهت تبیین این موضوع به نگارش در آمده اند معرفی کنند.:gol:

بالا