سلام بر دوستان....کسی مطالعات کامل بافت تاریخی اصفهان و یا یزد رو داره؟؟؟میخوام یه مطالعه تطبیقی داشته باشم با بافت شهر استرآباد....ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مطالعات کامل؟؟؟! برای این دست مطالعات شما باید به سازمان های اون شهر مراجعه کنی که خب سخته رفت و امد و سخت تر اینه که همکاری نمیکنن
پیشنهاد میکنم به مقالات روی بیارین! به خصوص مجموعه مقالات همایش ارگ بم که مقالاتی دارند که با گذشت این همه سال باز هم منبع درجه اول در بخش مقالات به حساب میان
یه فایل پی دی اف هم داشتم از بافت تاریخی اصفهان اما فعلا نمیتونم پیداش کنم وقت شد میذارم براتون
پ.ن: با توجه به امضاتون فقط سعی نکنید! حتما این کار رو انجام بدید! چون در دوره ارشد هستید و اگر برای کنفرانس بفرستید نهایت 0.125 اون 2 نمره بخش پژوهشی پایان نامه تون به حساب میاد پس وقتی دارین زمان و پول هزینه میکنید بهتره درست این کار رو انجام بدین :دی
سلام عزیزای من .....
با عرض خسته نباشید و خدا قوت خدمت تکاتک شما عزیزان ......
من میخوام تو درس "روش تحقیق " در مورد " ریخت شناسی مسکن(تو شهر خودمون ) " مقاله ای بنویسم .....کسی میتونه در این مورد راهنماییم کنه
باید چیکارا انجام بدم؟؟؟
شما اول باید مشخص کنید برای خودتون که چه روش تححقیقی دارین؟ تاریخی؟ تفسیری؟ تطبیقی؟ میخواین الگوی مداخله ای بدین یا خیر؟
از طرفی به نظر میرسه نیازمند جزئی شدن در موضوع هستین یعنی باید بگین این مرفولوژی چه بخشی از مسکن رو انجام میدین؟ ارتباطات فضایی؟ شکل هندسی؟ فضاهای مستقر در راستای محول مثلا اصلی؟
و شاید با توجه به نمونه آماریتون مجبور بشین ریزتر بشید و بگید: ریخت شناسی سازمان فضایی خانه های تبریز در دوره قاجار
گونه شناسی مسکن شهر تبریز انجام شده (یعنی همون کاری که میخواین انجام بدین!) اگه بتونید مطالعات رو پیدا کنید به صورت تطبیقی انجام شده و نتاایج جالبی داره که توی مرفولوژی به کمکتون میاد البته این مطالعات بسیار جامع هست و مسلما مقاله در این حد نمیشه
اینا همه در حالتی هست که شما روش تاریخی رو انتخاب کنید
اما اگه وارد معاصر هم بشین کاریه که جمع کردنش برای یه درس 2واحدی دوره کارشناسی سخته
برای شروع هم بهتره اول مقالات مرتبط رو از پایگاه های مرتبط مطالعه کنید
موفق باشین