ShetabFoamBeton
عضو جدید
سلام
کسی در مورد فرمول مایع فوم (مورد استفاده در تولید فوم بتن) اطلاعاتی داره؟
کسی در مورد فرمول مایع فوم (مورد استفاده در تولید فوم بتن) اطلاعاتی داره؟
موضوع این نیست که نظر دوستان چیست هر ماده شیمیایی یک ام اس دی اسی دارد که طبقه سمیت انرا مشخص میکند فرمالین به همان اندازه سمی است که مرگال .
با ذکر یک کلمه سمی بودن و جایگزین کردن ان با ماده وارداتی بخش اعظمی از سرمایه گذاری ملی ثه مخاطره می افتد حتما برای حذف فرمالین دلایل بسیار قانع کننده تری بگذارید تا بتوان از ان چشم پوشی کرد .
من کاری به اثر مضاعف مواد همراه با فرمالین ندارم صرفا مقایسه دقیق مرگال و فرمالین را میخواهم
با سلام
مقایسه بین مرگال k9n و فرمالین از روی ام اس دی اس مواد
نکات مهم مرگال
ماده موثره: 5کلرو n متیل ایزوتیازولینون و n متیل ایزوتیازولینون
دوز مصرف : یک دهم تا سه دهم درصد بر اساس وزن کل فرمولاسیون
مناسب برای همه آمیزه های پایه آبی
در حضور عوامل کاهنده قوی مثل سولفیت و سولفید غیر فعال میشود
در دمای بالا و ph بیشتر از 9 استفاده نشود
روی پوست و چشم اثر تحریک کننده دارد و در صورت تماس باید با آب فراوان شسته شود .
آتشگیر نیست ولی باید از تنفس بخارات آن خودداری کرد
برای ماهی ها سمی است
از نکات قابل توجه و تفاوت آن با فرمالین سرطانزا نبودن آن است.
این هم ام اس دی اس مرگال مشاهده پیوست 206122
با تشکر از لینکی که گذاشتید من نتوانستم درجه خطرناک بودن انرا در SDS ان پیداکنم فقط از حیث حمل و نقل و مقررات یاتا در گروه 3 صفحه 8 قراردارد که نشان میدهد کالا خطرناک است و اما لینک زیر اشاره میکند به خطرناک بودن مرگال برای انسان و حیوانات
http://www.kellysolutions.com/erenewals/documentsubmit/KellyData%5CSC%5Cpesticide%5CProduct%20Label%5C5383%5C5383-103%5C5383-103_Troy_Mergal_K9N_11_6_2012_1_40_59_PM.pdf
با سلامبا سلام
در مورد خطرناک بودن و مضرات مرگال با عبارات توصیفی در HAZARDS IDENTIFICATION ام اس دی اس نوشته.و درجه خطرناک بودن رو از روی لوزی خطر نیاورده .
در اینکه برای انسان و حیوانات هم خطرناک هست. شکی نیست. فکر میکنم در کل ایمن تر و موثر تر از فرمالین باشه.
با سپاس از توجه شما
با سلام
در مورد خطرناک بودن و مضرات مرگال با عبارات توصیفی در HAZARDS IDENTIFICATION ام اس دی اس نوشته.و درجه خطرناک بودن رو از روی لوزی خطر نیاورده .
در اینکه برای انسان و حیوانات هم خطرناک هست. شکی نیست. فکر میکنم در کل ایمن تر و موثر تر از فرمالین باشه.
با سپاس از توجه شما
در تکمیل مقایسه بین فرمالین و مرگال، تولیدکنندگان مواد شوینده مدعی هستند که استفاده از ترکیبات پایه ایزوتیازولیون (مرگال و...) به عنوان آنتی باکتریال در آمیزه های شوینده. بهتر از فرمالین است به دلیل اینکه روی پوست هیچ اثر مضری ندارد. و دوز مصرف پایین تری نسبت به فرمالین دارد.و نهایتا رضایت بیشتر مصرف کننده را به دنبال دارد.باید دید واقعا در مورد کارایی و تاثیر خاصیت آنتی باکتریالی بین این دو دسته ترکیبات وضعیت چگونه است؟از دیدگاه شناسه ریسک Hazid یا اپرابیلیتی ریسک Hazop هم میتوان در این موضوعات ورود پیدا کرد اما مرسوم است در MSDS کالا کلیه مشخصه ها قید گردند .
اینکه مرگال کم خطر تر از فرمالین است شکی نیست اما نباید فراموش کرد هیچ ماده شیمیایی بی خطر نیست از طرفی توجه به پارامترهای دیگر مثل اشتغال آفرینی ،داشتن دانش فنی تولید یک محصول و .... اینها در کفه دیگر ترازو برای فرمالین هستند که کاربر را مکلف مینماید از ورود کالای مشابه با خطر کمتر پرهیز کرده و در پشتیبانی از صنایع داخلی و رعایت نکات ایمنی حین کار با ماده شیمیایی اسیب پذیری انرا کمینه نماید .در هر حال آزمایشگر در آزمایشگاه مکلف به استفاده از ماسک ، دستکش و عینک است و در تولید نیز Hazop تکلیف مینماید که این مقررات مراعات گردد .
با سلام خدمت شمادر تکمیل مقایسه بین فرمالین و مرگال، تولیدکنندگان مواد شوینده مدعی هستند که استفاده از ترکیبات پایه ایزوتیازولیون (مرگال و...) به عنوان آنتی باکتریال در آمیزه های شوینده. بهتر از فرمالین است به دلیل اینکه روی پوست هیچ اثر مضری ندارد. و دوز مصرف پایین تری نسبت به فرمالین دارد.و نهایتا رضایت بیشتر مصرف کننده را به دنبال دارد.باید دید واقعا در مورد کارایی و تاثیر خاصیت آنتی باکتریالی بین این دو دسته ترکیبات وضعیت چگونه است؟
با سلام خدمت همه دوستان حدود 2 ساعت طول کشید تا این 72 صفحه را خواندم بسیار جالب بود
من به دنبال یک ورنی یو وی می گردم که سه خاصیت براقی چسبندگی و ضد خش بودن را داشته باشه
این توضیح را هم بدهم که بعد از چاپ برای حفاظت از مرکب و جلای بیشتر از ورنی یو وی استفاده می کنند
ولی من ورنی را برای روی ام دی اف لازم دارم و ورنیهای کاغذ به من جواب نداده دوستان هر طور که می توانید راهنمایی کنید یا فرشنده معرفی کنید یا فرمول و نحوه ساخت آنرا بفرمایید برای پرداخت هزینه مشکلی ندارم
از تولید آب صابون میشه یه نفر وارد جزئیات بشه و بیشتر تو ضیح بده