jadeye paeezi
کاربر بیش فعال
سلام دوستان طرح توجیهی تولید نیترات پتاسیم با ظرفیت 500kg/day ؟!!
			
			سلام
امکان سنجی جزء اسرار کاری مشتری هست
وقتی مشتری سفارش میده براش امکان سنجی انجام بدهیم اگر ان را در اختیار هر کسی قرار بدهیم در اصل هزینه ای که سفارش دهنده گذاشته را بدون اجازه اش
نقشه کسب و کارش را در اختیار دیگران قرار داده ایم که علاوه بر زیر پا گذاشتن اصول انسانی از نظر قوانین حقوق تالیف نیز غیر قانونی است.
یک طرح توجیهی حد اقل یک الی پنج درصد کل سرمایه گذاری ارزش و قیمت دارد اگر یک طرحی یکصد میلیون تومان باشد حد اقل یک الی پنج میلیون تومان قیمت طرح است که جزء دارائی سفارش دهنده میباشد و اگر من بیایم ان را اینجا قرار بدهم در اصل دارائی یک شخص را دزدیده و در اختیار دیگران قرار داده ام که به خودم اجازه این کار را نمیدهم.
اما اگر پروژه ای داشته باشید در حد توانم میتوانم راهنمائی کنم.
اینم لینک فایل طرح توجیهی پیشنهادی سازمان صنعت و معدن و تجارت استان تهران:
http://www.stsm.ir/files/invfile.zip
سلام
من اکثرا از همین فایلی که قرار داده ام استفاده میکنم
خودم استاندارد خاصی ندارم چون مطالعه کننده طرح استاندارد خاص خودش را دارد
بانک صنعت و معدن استاندارد کامفار را دارد
وزارت صنعت و معدن برای طرح استاندارد خودش را دارد
اگر طرح مال خودم باشه و اختیار نوشتن داشته باشم اکثرا طرح توجیهی را با کامفار مدل سازی میکنم
چون از انشاء نوشتن و پر کردن جدولها خوشم نمیاد بنابر این وارد کردن داده های اولیه توی جداول کامفار برایم راحت تر است.
اموزش کامفار به فارسی و انگلیسی و حتی فیلمش در بازار هست و نرم افزار دموی ان را میتوانید از سایت سازمان ملل داون لود کنید.
اگر پیدا نکردید بگید تا لینک داون لود کامفار را از ساتی سازمان ملل براتون قرار بدهم
این فایل زیر با چه فونتی درست میشه؟؟؟؟
فایل درستشو ندارید؟؟
http://www.mfec.ir/uploads/1_18_PLAN_1.pdf
سلام
دو تاپیک درباره کامفار توی سایت هست احتمالا جواب سوالاتتان را پیدا کنید:
www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/124286
www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/457434
خود کامفار را از اینجا داون لود کنید:
http://www.unido.org/resources/publ...pe/software/comfar/support-and-downloads.html
کامفار کرک نداره
بسیاری از شرکتهای فروشنده کامفار ان را کرک کرده و دوباره روی آن کرک گذاشته اند
Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta
با سلام
دوستان لطف میکنید به من بگید با سیصد میلیون میشه چه واحدی رو راه انداخت؟
لطف کنید طرح مورد نظر رو هم ذکر کنید
	همین طرح ورمی کمپوست رو میشه با نرم افزار کامفار انجام بدید ؟؟؟
و از نحوه ی استفاده از نرم افزار پرینت اسکرین بگیرین عکساشو به ترتیب بزارین تو همین تاپیک؟؟؟؟
اطلاعات فنی اگه لازم داشتید همین جا مطرح کنید
هر بچ تولید کود برابر ظروف 45 کیلویی در نظر بگیرید که 350 گرم کرم نیاز دارد تا در طی 50 روز ، 45 کیلو گرم کود بدهد
غذای کرم رو هم کود گاوی از نوع شیری در نظر بگیرید که هر متر مکعبش 30 هزار تومان باید خرید
رطوبت خاک هم باید 60 در صد باشه تا کرم بتونه تولید مثل و تنفس کنه
کود گاو شیری از این لحاظ خوبه که غذای گاو شیری متنوعتر بوده و کودش غنی تر است و سبب می شود که کود ورمی غنی تر از نیتروژن و فسفر شود
نیتروژن و فسفر روی بیشتر شدددن میوه تاثیر دارند
کربن روی سبز شدن شاخ و برگ و زیاد تر شدن شاخ و برگ تاثیر داره
مشکل کربن در غذای کرم وجود نداره و یک مقدار مشکل رو نیتروژن و فسفر هست
کود ورمی محصول رو از 20 تا 70 در صد افزایش می دهد( بستگی به غذای کرم داره که چه مقدار نیتروژن و فسفر تو کود کرم تولید شود)
کود کرمی اولا بو ندارد و ثانیا حالت گرانوله دارد که جاذب الرطوبه هست و آب رو به مرور زمان در اختیار گیاه قرار می دهد و از نفوذ آب به لایه های پایینی جلوگیری می کند
فروش هر کیلو کود ورمی = فکر می کنم کیلویی 500 تومان ( متوسط ) باشد
یک راه دیگه هم هست که کود تولید شود و به صورت رایگان در اختیار کشاورز قرار گیرد و بعد از سود حاصل از فروش مازاد میوه ی تولید شده نسبت به سال قبل یا برداشت قبل ( ممکنه محصول فصلی باشه) با کشاورز شریک شد
یک مزیت دیگه که داره که دو شرکت فقط تو تهران استفاده می کنن اینه که:
یکی از این شرکت ها مربوط به اعضای انجمن بیوتکنولوژی ایران هست
http://www.payamsara.com/10192686.html
http://maragheh.locopoc.com/c-industry/c-agriculture/ads-41446980
از شیرایه های حاصل از عملیات آبزنی به اون بچ 45 کیلویی برای ایجاد رطوبت 60 درصدی خاک می شود کود مایع بیولوژِکی تولید کرد
فقط میدونم که کود مایع در حد یک شیشه شربت برای صد متر مربع زمین کافیه( البته بایددر داخل آب رقیق کرد و پاشید
در داخل این شیرایه ها ازتو باکتر وجود دارد
ازتو باکتر ، باکتری هست که ازت موجود در جو رو به صورت نیتریت در ریشه ی گیاه در می آورد( قبلا گفته شده که یکی از منابع مهم برای ایجاد محصول بیشتر نیتروژن هست)
در واقع این باکتری پیوند های سه گانه ی قوی ازت رو به پیوند یک گانه و قابل مصرف برای گیاه تبدیل می کند
این شیرابه ها رو میشه داخل بیوراکتور کشت داد و غلظت باکتری ( تعداد باکتری در میلی لیتر ) را افزایش داد.
بیوراکتور = یک محفظه که از پایین با دیفیوژر هوادهی میشه تا باکتری ها شروع به رشد کنند
رشد باکتری ها تابع نمایی است
زمان دو برابر شدن جمعیت باکتری ها 20 دقیقه هست
تعداد باکتری در هر لحظه = تعداد باکتری در ابتدا ضربدر ( 2 به توان N)
که هر بیست دقیقه یک عدد به N اضافه می شود
یعنی 20 دقیقه ی اول که گذشت N برابر یک
بیست دقیقه ی بعدی N برابر دو می شود
و بعد از چند ساعت غلظت غیر قابل محاسبه می شود و باید بچ تولیدی کود مایع رو بسته بندی کرد و بچ دیگر رو وارد بیوراکتور کرد
=========================================================
البته میشه چند نمونه کود مایع خرید و از همین کود های خریداری شده به عنوان بچ استارتر در بیوراکتور تولیدی استفاده کرد
	
	
	مقدار کرم لازم برای یک متر مکعب کود دامی  | طول دوره  | 
۱۵ کیلو کرم بالغ  | ۱ ماهه  | 
۶ کیلو کرم بالغ  | ۲ماهه  | 
۳٫۵ کیلو کرم بالغ  | ۳ماهه  | 
۲ کیلو کرم بالغ  | ۴ ماهه  | 
	مقدار کرم لازم برای یک متر مکعب کود دامی  | طول دوره  | 
۲۰ کیلو کرم بالغ  | ۱ ماهه  | 
۸ کیلو کرم بالغ  | ۲ماهه  | 
۵ کیلو کرم بالغ  | ۳ماهه  | 
۳ کیلو کرم بالغ  | ۴ ماهه  | 
[/h][h=2]ارگانیک با سالم متفاوت است[/h]«محصولات طبیعی، تحت نظارت نبوده اند اما هیچ سم یا ماده شیمیایی ای به آن ها زده نشده است و آن ها طبیعی رشد کرده اند، مانند گیاهان دارویی. محصول سالم را کشاورزان می کارند ولی باقی مانده سموم آن ها براساس استانداردهای کشور کنترل می شود. محصولIPM (تحت مدیریت تلفیقی آفات) نیز در میادین میوه و تره بار عرضه می شود. این محصولات تحت کنترل و نظارت وزارت جهاد کشاورزی هستند.» «سموم شیمیایی و فلزات سنگینی که در محصولات کشاورزی به کار می رود، عامل ابتلا به بسیاری از بیماری ها در آینده محسوب می شوند مثلا نیتراتی که در سیب زمینی وجود دارد، با ابتلا به پروستات در کهنسالی مرتبط است یا سربی که در پیاز است، برای زنان بیماری زاست بنابراین به جای آن که در کهنسالی هزینه های هنگفتی صرف درمان بیماری کنید، از هم اکنون به فکر تهیه محصولات سالم باشد. زمانی که استقبال از این محصولات بیشتر شود، قیمت آن نیز کاهش پیدا می کند.»[h=2]مردم باید از ارگانیک بودن محصول اطمینان داشته باشند[/h]شاید یکی از دلایلی که هنوز مردم از محصولات ارگانیک استقبال نکرده اند، این باشد که محصولات ارگانیک را نمی شناسند و از فواید آن بی اطلاع هستند. از سوی دیگر، قیمت این محصولات بسیار گران است. متخصصین اپیدمیولوژی تغذیه معتقدند: «مردم از کجا باید بدانند محصولی که می خرند ارگانیک است؟ چون قیمت این محصولات گران است باید به آن اطمینان داشته باشند؟ روش جلب اعتماد مردم این است که روی محصول شناسنامه وجود داشته باشد و نهادی که مورد اطمینان آن هاست، محصول را تایید کرده باشد. از سوی دیگر، اگر سیاست گذاران به طب پیشگیری و تغذیه اعتقاد دارند، باید از تولیدکنندگان محصولات ارگانیک حمایت کنند. بسیاری از تولیدکنندگان به دلیل هزینه زیاد فرایند تولید محصول ارگانیک، نمی توانند چنین محصولاتی را تولید کنند، در صورتی که اگر آزمایشگاهی در وزارت جهاد کشاورزی یا وزارت بهداشت راه اندازی شود که هزینه زیادی از تولیدکننده نگیرد و از آن ها حمایت کند، این محصولات رونق بیشتری می یابند.» «محصول ارگانیک، محصولی است که تمام مراحل کاشت، رشد، نمو و برداشت آن عاری از هرگونه موادشیمیایی و مخرب باشد بنابراین اول خاک را آزمایش می کنند تا مطمئن شوند باقیمانده سموم و هر نوع ماده شیمیایی در آن وجود نداشته باشد و از ورمی کمپوست استفاده می کنند و از طریق روش های طبیعی بیولوژیکی، آفت ها را از بین می برند. گاهی ۵ سال طول می کشد تا یک محصول ارگانیک تولید شود و مجوز بگیرد. واژه«ارگانیک» را اگر«سالم» ترجمه می کردیم و می گفتیم این خیار سالم است، این شبهه برای مردم ایجاد می شد که بقیه خیارها ناسالم هستند. حتی ترجمه«طبیعی» نیز همین نتیجه را داشت، بنابراین هنوز ارگانیک معنی نشده است.»
	
[h=2]ارزش غذایی محصولات ارگانیک بیشتر از سایر محصولات است[/h]«در تولید محصولات ارگانیک حداقل ۳ سال قبل از برداشت محصول زمین نباید با آب فاضلاب آبیاری شود و باید عاری از املاح، سرب و کلریدپتاسیم باشد. در مواد غذایی از مواد افزودنی، شیرین کننده ها و رنگ دهنده ها نباید استفاده شود و اصلاح ژنتیک در گیاهان نباید صورت گیرد. علاوه بر این ها، محل نگهداری محصول ارگانیک از غیرارگانیک باید جدا شود چون برخی مواد قابل انتقال هستند. انتقال ژن و القای مصنوعی هورمون ها هم نباید انجام شود. با این اوصاف، مواد غذایی ارگانیک ارزش غذایی بیشتری نسبت به سایر محصولات دارد؛ کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر و ویتامین C در محصولات ارگانیک بیشتر است و این محصولات آنتی اکسیدان بالایی دارند. طعم بهتر، ماندگاری بیشتر و مقاومت بالاتر در برابر صدمه ها هنگام حمل و انبارداری از دیگر فواید محصولات ارگانیک است.» فواید فراوان محصولات ارگانیک برای محیط زیست و سلامت انسان بر هیچ کس پوشیده نیست اما موضوعی که باید به آن توجه داشته باشیم، این است که این محصولات هنوز در کشور ما جایگاه خود را پیدا نکرده اند و مردم آن ها را کالای لوکس و گران قیمت می دانند. علاوه بر آن، هنوز اقدام های جدی برای شناساندن این محصولات انجام نشده و مهم تر آن که اعتماد مردم به این محصولات جلب نشده تا به راحتی هزینه بیشتری برای خرید آن بپردازند. از سوی دیگر، محصول ارگانیک استانداردهای تعریف شده ای دارد و نمی توان به راحتی هر محصولی را ارگانیک نامید.
ساها و همکاران (۲۰۰۷) در آزمایشی با بررسی اثر کود آلی بر عملکرد ذرت گزارش کردند که کشت ذرت دانه ای در شرایط مدیریت ارگانیک باعث افزایش غلظت عناصر میکرو در دانه ذرت می شود. چاتوپادهایا و همکاران (۱۹۹۲) نیز گزارش کردند که کاربرد ورمی کمپوست به تنهایی سبب جذب مقدار بیشتری آهن، منگنز و روی توسط گیاهان در مقایسه با کاربرد اوره به تنهایی گردید.طی فرآیند ورمی کمپوست عناصر ضروری گیاه مانند نیتروژن، فسفر، پتاسیم و کلسیم موجود در ضایعات آلی به شکل قابل دسترس برای گیاه تبدیل می شوند. (نگوا و تامپسون، ۲۰۰۱) گارگ و همکاران (۲۰۰۶) گزارش کردند که درصد نیتروژن، فسفر و پتاسیم در فرآیند ورمی کمپوست شدن ضایعات افزایش می یابد، در حالی که pH و کربن آلی کل به تدریج کاسته شده و این کاهش تابعی از طول دوره کمپوست شدن می باشد. میچل (۱۹۹۷) در آزمایش های خود روی ورمی کمپوست کود گاوی دریافت که وزن کود گاوی اولیه بعد از ورمی کمپوست شدن کاهش معنی داری پیدا می کند و در این فرایند دو محصول ایجاد می شود یکی ورمی کمپوست بجا مانده و دیگری بیومس کرم خاکی است که افزایش می یابد.در تحقیقاتی که بر روی اثر ورمی کمپوست ها روی رشد گیاه ذرت صورت گرفته از جمله ویلسون و کاریل (۱۹۸۹)، سابلر و همکاران (۱۹۹۸)، آتیه و همکاران (۲۰۰۰) همگی نشان دادند که ورمی کمپوست ها به طور معنی داری رشد و جوانه زنی گیاه را بهبود می بخشند. آتیه و همکاران (۲۰۰۲) نشان دادند که ورمی کمپوست فعالیت میکروبی را می تواند به جوانه زنی، ظهور گل ها و محصول بیشتر کمک کند تحریک کند، که این تاثیر مستقل از دسترسی عناصر غذایی برای گیاهان می باشد.(جهانی، ۱۳۹۰) و ذرت پر محصول ترین گیاه از خانواده غلات به شمار می رود که از نظر میزان محصول بعد از گندم و برنج سومین محصول غله ی جهان است. استان فارس به عنوان بزرگترین تولید کننده این محصول در کشور می باشد که بیش از ۴۵% محصول ذرت کشور را تولید می کند.
| ردیف | مشکل | علت احتمالی | راه حل | 
| ۱ | کرمها میمیرند | خیسی زیاد بسترخشکی زیاد بستردمای خیلی زیادهوای ناکافیغذای ناکافی | با بستر خشک مخلوط کنیدبستر را مرطوب کنیدبستر را بطور کامل مرطوب کنیدبستر را هوا داده و در آن سوراخ ایجاد کنیداز بستر و خردههای غذای بیشتری استفاده نمایید | 
| ۲ | بستر بوی بد میدهد | غذای بیش از حدوجود مواد غیر قابل تبدیل به کمپوستخیسی زیاد بسترعدم وجود هوای کافی | به مدت یک تا دو هفته به کرمها غذا ندهیداین مواد را برداشته و غذای کرمها را بطور کامل در بستر مدفون کنیدبا بستر خشک مخلوط کنیدبستر را باد داده و سوراخهای تهویه بیشتر ایجاد کنید | 
| ۳ | کرمها اقدام به فرار میکنند | نامناسب بودن شرایط بستر | به راهحلهای فوق مراجعه کنید در اینصورت کرمها برگشته و در بستر دالان حفر میکنند | 
| ۴ | مگسها به سوی بستر جذب میشوند | غذای فاسد در بستر استاستفاده از غذای بیش از حد بویژه مرکبات | از قرار دادن غذای فاسد در بستر خودداری کنیداز تغذیه بیش از اندازه کرمها پرهیز کنید | 
| ۵ | بستر کپک میزند | اسیدی بودن بستر به میزان زیاد | استفاده از مرکبات را کاهش دهید | 
| ۶ | بستر خشک میشود | تهویه بیش از اندازهنامناسب بودن سایبانوجود باد زیاد | بستر را مرطوب نماییدسایبان اصلاح شوددیوار محافظ یا بادشکن نصب نمایید | 
| ۷ | در ته بستر آب جمع میشود | تهویه ضعیفآبیاری زیاداستفاده از خرده غذای بسیار خیس | تهویه بیشتر، افزایش بستر خشکمیزان آب در هر آبیاری را کاهش دهیداستفاده از این غذا را کاهش دهید | 
| ۸ | سرند به سختی انجام شده و کرم پوسال (ورمیکمپوست) بخوبی جدا نمیشود. | رطوبت بستر زیاد استسرعت گردش سرند زیاد استشیب سرند کم استمنافذسرند مسدود میشود | ضمن جابجایی بستر و هوادهی رطوبت را کاهش دهیدسرعت چرخش سرند را کم کنیدشیب سرند را افزایش دهیدبا نصب برس منافذ سرند را باز نگه دارید | 
| ۹ | هنگام سرند تعداد کرمها در بستر زیاد است | به علت رطوبت مناسب کرمها مهاجرت ننمودهاند | شرایط فیزیکی یا شیمیایی را برای مهاجرت کرمها به انتهای بستر فراهم کنید |