farnoosh.nzrn
عضو جدید
کسی پلان سایت ویلا نداره؟؟؟
کسی پلان سایت ویلا نداره؟؟؟
سلام دوستان
به چند نمونه سایت پلان مربوط به طراحی مجتمع های مسکونی نیاز فوری دارم
خواهشی که دارم سریع جوابمو بدین زمان خیلی کمی دارم.
با تشکر
http://www.greatbuildings.com/buildings/Fallingwater.htmlسلام
من به يه كار كامل از يه معمار معروف احتياج دارم
يه كار كامل
كار فرانك لويد رايت رو انتخاب كردم خانه ابشار
نقشه هاي خانه ابشار رو دارم اما نميتونم پلانشو بخونم
به يه لكه گذاري زا طرح احتياج دارم كه همراه با معرفي فضاها داره
توضيح اينا نميخوام
يه تحليل خوب و گويا
مورد دوم به مدارك تحليل كامل از موزه هنري كمبيل احتياج دارم همه ي نقشه ها با مقاطع و مدارك
هر دوش خيلي فوريه
ممنون
دوستان در صورت امکان چند نمونه سایت پلان در اختیارم قرار بدید
سلام دوستان...
اقلیم شهر مشهد رو میخواستم...خییییلی خییییلی فوریه!!!
خیییییییییییلی ازتون ممنون میشم اگه کمکم کنید!!!![]()
مشهد به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص كه درمنطقه مرزی بین شمال و جنوب خراسان قراردارد و همچنین تداخل جبهههای مختلف آب و هوایی، دارای آب و هوا و خصوصیات ویژه اقلیمی است و قسمت اعظم دشت مشهد- نیشابور، جزء اقلیم سرد و خشك و قسمتی از دشت مشهد - قوچان، نیم خشك و سرد و بخش كوچكی از بلندترین ارتفاعات رشته كوه های بینالود و هزار مسجد جزء اقلیم مرطوب سرد میباشد و در مجموع شهر مشهد دارای آب و هوای متغیر، اما معتدل و متمایل به سرد و خشك است و از تابستانهای گرم و خشك و زمستانهای سرد و مرطوب برخوردار است. بیشترین درجه حرارت در تابستانها 35 درجه بالای صفر و كمترین آن در زمستان 15 درجه زیر صفر و میزان بارندگی متغیر و میانگین بارندگی سالانه در مشهد حدود 253 میلیمتر میباشد.
خییییلی خییییلی ازتون ممنونم دوست عزیز!!!
میشه واسه طراحی و تحلیل و آنالیز یه سایت پلان-در همین شهر مشهد-هم کمکم کنید؟؟؟!!!
(اگه نمونه ی آماده ای دارید که مناسب شهر مشهد هستش و لطف کنید برام بذارید ازتون خییییلی خییییلی ممنون میشم!!!)
دوستان توروخدااااااااااا کمکم کنید!!!!!!!!!خییییییلی فوری فوتیه!!!!!!!!!
![]()
ممکن براتون برای من هم میل بفرمایید؟خیلی ممنون میشممممایمیلتو برام پیام بده ،برات میفرستم. cad میخای دیگه؟
اینجا یک سری سرفصل مطرح شده برای تاثیر فضاهای مجاور منبعی می شناسید آیا؟سلام. همونطور کهazade -tft گفت، کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم 2 واقعا بدرد میخوره. ولی اگه نتونستی بخونیش، به طور خلاصه باید موارد زیر رو بررسی کنی:
دسترسی ها، هم جواری ها، جهت تابش نور، جهت وزش باد،(باد مزاحم) تاثیر فضاهای مجاور(مسکونی فرهنگی اداری و...).
قسمت دوم سوالتم متوجه نشدم.
دوستان من یه مطلب کلی راجع به چگونگی تحلیل سایت می خواستم . کسی چیزی داره ؟؟