raha
مدیر بازنشسته
میشه 1 نفر به من مصالح موقت واسه نمایشگاه معرفی کنه که سریع ساخته و جمع بشه>؟![]()
مصالح موقت؟!

میشه 1 نفر به من مصالح موقت واسه نمایشگاه معرفی کنه که سریع ساخته و جمع بشه>؟![]()
من يه پروژه دارم در مورد رنگ در معماري كسي ميتونه مطلبي برام بزاره تا پروژم و تكميل كنم يا يه منبع راهنمايي كنه ممنون ميشم اگر كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره براي من و ساير دوستان بزاره
من يه پروژه دارم در مورد رنگ در معماري كسي ميتونه مطلبي برام بزاره تا پروژم و تكميل كنم يا يه منبع راهنمايي كنه ممنون ميشم اگر كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره براي من و ساير دوستان بزاره
•رنگ و زنان
•زنان نسبت به افرادي كهبه رنگ آبي لباس مي پوشند احساس راحتي و اعتماد بيشتري مي كنند.
•براي همسرتان يك شاخه رز قرمز به نشانه عشق و علاقه بفرستيد.
•براي زناني كه صرفا" رابطه دوستي ( و نه عشقي ) داريدرز زرد بفرستيد.
•يكي از اتاقهاي نشيمن خانه خود را بارنگي خشن و پر رنگ مانند قرمز تيره رنگ كنيد تا نشانه قدرت و انرژي شما نزد همسرتانباشد.
•رنگ آميزي اتاق خواب به رنگ سبز مي تواند نشانهجواني و طبيعت باشد.
بیننده بزرگتربزرگتر جلوه
این پی و پیکره که گفتید کتاب ه؟نویسندش کیه؟دوستان عزیز قبلا در تاپیک مشابه عنوان شده بود:
دیتیلهایی که در امتحان نظام مهندسی میان ترکیبی از دیتیلهای قدیمی و جدیدا.
برای دیتیلهای قدیمی بهترین منبع کتاب پی و پیکره یا اجزای ساختمان هستند و یرای دیتیلهای جدید باید دنبال دیتیلهای سازمان بهینه سازی مصرف انرژی باشید. این دیتیلها رو توی جزوات دکتر ساعد سمیعی هم میتونید پیدا کنید.
قابل شما رو ندارهمهندس خیلی خوبه
دستت درد نکنه
.
.
.
ولی این قسمتش خیلی جالب بود![]()
هر 5 متر یک بار باید 1 ستون کار بشهسلام .خسته نباشید .میشه یکی به من بگه من برای ستون گذاری باید اندازه های بین ستونارو با هم بگیرم یا اندازه ی بین آکسا رو برای اینکه بیشتر از 5 یا 8 متر نشه فاصلشون من سر گیجه گرفتم ؟
هر 5 متر یک بار باید 1 ستون کار بشه
هر 5 متر یک بار باید 1 ستون کار بشه
مرسی اما تو یه آکس ؟
سلام
کسی می تونه دیتایل قالب بندی ستون بتنی با مقطع مثلث ,تمامی زاویه ها 60 درجه, بکشه؟؟؟
5 نمره داره!
با سلام و احترام
اما در مورد سوال شما که از کجا فاصله ستون ها را محاسبه میکنند ؟ باز هم تا جایی که من میدانم ، در نقشه های اندازه گذاری ، ما پلان ِ " اکس بندی " داریم . و تا جایی که میدانم بر اساس اکس ها نقشه ترسیم شده و با علم ِ به اندازه ی ستون ها ، ستون گذاری انجام می شود . ...
خیلی ممنون که اینقدر دقیق توضیح دادید اما من فقط یه پلان خیلی ابتدایی که خودم طراحی کردم با دستور استادم باید ستون گذاریش کنم اما الان توش موندم و نمی تونم این کار رو بکنم .
آکس به آکس که می ذارم ستونا تو هر طبقه فاصله هاش زیاد می شه اما ستون به ستون اندازه می زنم فاصله ی آکسا 2 متر 2متر می شه پلانم 4 طبقه هست و من حالم داره ازش به هم می خوره چون 1ماه و نیمه دارم ستونارو جابجا می کنم و هنوز درست نشده .
تو رو به خدا اگه شما می تونید کمکم کنید ممنون می شم .
![]()
با سلام و احترام .
ستون مثلثی ؟ واقعا ؟ گمان میکردم با توجه به مرکز سطح ها و ممان های مثلث ، نمیتوان از انها به عنوان ِ ستون استفاده کرد . از سوی دیگر در مورد نحوه ی ارماتور گذاری طولی ، فکر میکردم ستون اگر دایره نباشد و چند ضلعی باشد ، حداقل باید چهار ضلعی به بالا طراحی شود که حداقل در هر گوشه یک میلگرد طولی عبور کرده باشد . تنها نمونه ای که از ستون ِ مثلثی در یک پلان دیدم ، به صورت ِ دوبل بود . یعنی یک ستون ِ تکی مثلثی نبود .
از سوال تفکر بر انگیزتون سپاس گزارم و بیصبرانه منتظر پاسخ دوستان هستم .
پس بیخیالش شم.شاید بشه دانلودش کرد.کتاب پی و پیکره رو من دوسال پیش دنبالش بودم گفتن دیگه چاپ نمیشه و نبود!
پس بیخیالش شم.شاید بشه دانلودش کرد.
کتاب ساعد سمیعی چطور؟اطلاع دارین؟
خیلی ممنون که اینقدر دقیق توضیح دادید اما من فقط یه پلان خیلی ابتدایی که خودم طراحی کردم با دستور استادم باید ستون گذاریش کنم اما الان توش موندم و نمی تونم این کار رو بکنم .
آکس به آکس که می ذارم ستونا تو هر طبقه فاصله هاش زیاد می شه اما ستون به ستون اندازه می زنم فاصله ی آکسا 2 متر 2متر می شه پلانم 4 طبقه هست و من حالم داره ازش به هم می خوره چون 1ماه و نیمه دارم ستونارو جابجا می کنم و هنوز درست نشده .
تو رو به خدا اگه شما می تونید کمکم کنید ممنون می شم .
![]()
سلام دوباره
دوست عزیز ، حتما موقع اندازه گذاری یک اشتباه جزئی انجام میدهید . وگرنه ، اگر ستون گذاری را به صورت دقیق انجام داده باشید ، هنگامی که ستون ها در جای خود قرار گرفتند ، دلیلی ندارد که در طبقات دچار اختلاف اندازه شوید . چه اندازه معیارتان آکس باشد ، چه فاصله داخل به داخل ستون ها . مگر این که ستون شما بتنی باشد و خواسته باشید در طبقات فوقانی ، کاهش مقطع داشته باشید ( توضیح اینکه : هنگامی که ستون ها به صورت بتنی اجرا میشوند ، در طبقات بالا تر ، به خاطر نیروی کمتری که به ستون وارد می شود ، میتوان از مقطع ستون کاست که وزن سازه کمتر شود . البته همان طور که دوستان میدانند ، این کاهش مقطع ، تابع اجرای جزئیاتی در میلگرد گذاری های طولی و خاموت گذاری ها می باشد . )
اما از انجایی که بعید میدانم چنین چیزی مد نظر شما باشد ، خواهش میکنم یک بار دیگر ، و این بار بدون اشفتگی و کلافگی ، و به صورت دوستانه و آرام ، ستون گذاری هایتان را کنترل کنید . امیدوارم گیر ِ کوچک کارتان را زودتر پیدا کنید و از کارتان لذت ببرید .
با احترام .
خیلی ممنون .من دوباره امتحان می کنم و می بخشید از اینکه وقت شما رو گرفتم .مرسی .![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | شاسی برای توزیع بار متمرکز زنده و تبدیل اون به بار گسترده زنده مجاز در آئین نامه مبحث ششم با توجه به نوع کاربری سازه | مباحث فنی ساختمان | 0 | |
![]() |
مدیریت در طراحی (سازه) | مباحث فنی ساختمان | 36 |