با سلام
چند وقته شدید دنبال ترجمه فارسی کتاب مهندسی مخزن طارق احمد هستم
ولی هر چه گشتم چاپ آزاد نداره و تو بازار گیر نمی یاد.
این کتاب توسط رحیم سیلاوی در سه جلد برای شرکت نفت مناطق نفت خیز جنوب ترجمه
شده و فقط این شرکت چاپش کرده
خواهش میکنم اگه کسی دسترسی داره یا میتونه این کتاب را برای دانلود بزاره
تایپ شده یا اسکن شده فرقی نداره فقط یکی این کاروو بکنه
این کتاب را پی دی اف کنه برای دانلود بزاره.
با تشکر
منتظر لطف دوستان هستم
اینو هنوز دارین:
فيشهاي لغات ساده زبان انگليسي مخصوص جعبه لايتنر و j5
اگه دارینش بگید
من خیلی لازمشون دارم
مرسی.
سلام
من نياز شديد به كتاب يا جزوه در دروس بهينه سازي ، شبيه سازي و مدلسازي در مقطع ارشد دارم . كسي مي تونه كمكم كنه ؟
بله دانلود كردم اما جزوه ميخوام چون زبانم ضعيفه و نميتونم از اون بخونم. از طرفي مباحث درس داده شده با ساختار كتاب يكي نيست. لذا مشكل دارم براي امتحان
لطفا برام بگذارید . ممنون می شمببینید دوست عزیز کارشناسی ارشد دیگه بر نمیداره کتاب فارسی بخونه، کلا خودمونی بهتون بگم افت داره، همه منابع لاتین هستن، کتاب های لوبین رو اگر می خواهید تا براتون بذارم..اما لاتین هستن.
سلام
ممنون خوب همشون را لينك بدين
جناب پيرجو سلام و خسته نباشيد
شما جزوه اي در رابطه با درس عمليات واحد تريبال قسمت رسم منحني هاي پانچون و مك كيب نداريد واسه ما بزاريد (يا نمونه سوالي چيزي) اخه اين رسم منحني ها خيلي سخته يا اگه بتونيد مثال 8و 9 فصل 9 عمليات واحد مك كيب رو خودتون حلش كنيد (بصورت باز و مرحله به مرحله ) لطف بزرگي در حق من و بقيه دوستان ميكنيد اميدوارم ما رو بي پاسخ نذاريد
من جزوه درس آشنایی با مهندسی شیمی را می خواهم. کسی دارد
متشکرم
سلام، جزوش رو دارم که مربوط به رسم منحنی های مک کیب، پانچوان ساوریت، استخراج هستش. بذارم براتون؟
سلام و عرض ادب
اقايي كردي جناب پيرجو اگه اين لطف رو در حق بنده حقير بكني اخه خيلي تو رسم اين سه مورد ( پانچون-مك كيب-استخراج) گيرم .شرمنده من متوجه نشدم شما 3 روز پيش جواب من رو داده بوديد ولي من چشم به راهتون هستم كه اين جزوه رو برام بزاريد تو سايت .
با قبولي طاعات و عبادات شما
سلام، معمولا هر استادی یه روش تدریس داره برای خودش در این درس پیشنهاد می کنم کتاب آشنایی با تجهیزات مهندسی شیمی از فرهاد قدانلو رو خریداری کنید یا کتاب آشنایی با مهندسی شیمی از رمضان رنجبر.
جناب پيرجو اگه جزوه رو داريد لطف كنيد بزاريد و اگر نداريد بگيد كه من برم دنبالش جايه ديگه بگردم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخواست های مرتبط با | حلّ تکالیف و مسائل درسی مهندسی شیمی | سوالات و درخواست های مهندسی شیمی | 323 | |
![]() |
درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی | سوالات و درخواست های مهندسی شیمی | 18625 |