درخواست های مرتبط با | جزوات درسی و گزارشکارهای ازمایشگاه

mchjgh

عضو جدید
درس بهينه سازي و شبيه سازي

درس بهينه سازي و شبيه سازي

سلام
من نياز شديد به كتاب يا جزوه در دروس بهينه سازي ، شبيه سازي و مدلسازي در مقطع ارشد دارم . كسي مي تونه كمكم كنه ؟

borhanz

عضو جدید
درخواست کتاب فارسی مهندسی مخزن طارق احمد

درخواست کتاب فارسی مهندسی مخزن طارق احمد

با سلام
چند وقته شدید دنبال ترجمه فارسی کتاب مهندسی مخزن طارق احمد هستم
ولی هر چه گشتم چاپ آزاد نداره و تو بازار گیر نمی یاد.
این کتاب توسط رحیم سیلاوی در سه جلد برای شرکت نفت مناطق نفت خیز جنوب ترجمه
شده و فقط این شرکت چاپش کرده
خواهش میکنم اگه کسی دسترسی داره یا میتونه این کتاب را برای دانلود بزاره
تایپ شده یا اسکن شده فرقی نداره فقط یکی این کاروو بکنه
این کتاب را پی دی اف کنه برای دانلود بزاره.

با تشکر
منتظر لطف دوستان هستم

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با سلام
چند وقته شدید دنبال ترجمه فارسی کتاب مهندسی مخزن طارق احمد هستم
ولی هر چه گشتم چاپ آزاد نداره و تو بازار گیر نمی یاد.
این کتاب توسط رحیم سیلاوی در سه جلد برای شرکت نفت مناطق نفت خیز جنوب ترجمه
شده و فقط این شرکت چاپش کرده
خواهش میکنم اگه کسی دسترسی داره یا میتونه این کتاب را برای دانلود بزاره
تایپ شده یا اسکن شده فرقی نداره فقط یکی این کاروو بکنه
این کتاب را پی دی اف کنه برای دانلود بزاره.

با تشکر
منتظر لطف دوستان هستم

با سلام
طبق قوانین کپی رایت امکان درج لینک دانلود کتب فارسی در نت داده نمی شود، اما خود کتاب طارق احمد (لاتینش رو دارم) فارسیش رو هم دامر که متعلق به انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد می شود و زیاد خوب ترجمه نشده است، پیشنهاد می کنم همان کتاب لاتینش رو مطالعه فرمایید.

هایده

عضو جدید
اینو هنوز دارین:

فيشهاي لغات ساده زبان انگليسي مخصوص جعبه لايتنر و j5

اگه دارینش بگید
من خیلی لازمشون دارم
مرسی.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو هنوز دارین:

فيشهاي لغات ساده زبان انگليسي مخصوص جعبه لايتنر و j5

اگه دارینش بگید
من خیلی لازمشون دارم
مرسی.

سلام هایده جان
خوبین ؟

زهرا خانوم مدتی هستن که به باشگاه نیومدن، متاسفانه هیچ گونه دسترسی هم بهشون نداریم که حالشون رو بپرسیم
و امیدوارم هرجا هستن در سلامتی کامل باشن، و براشون آرزوی موفقیت دارم

b.gashtaseb

عضو جدید
كتاب بهينه سازي هيمل بلو

كتاب بهينه سازي هيمل بلو

سلام
من نياز شديد به كتاب يا جزوه در دروس بهينه سازي ، شبيه سازي و مدلسازي در مقطع ارشد دارم . كسي مي تونه كمكم كنه ؟

به آدرس سايت 4shared مراجعه كني كتاب بهينه سازي هيمل بلو را ميتوني دانلود كني

mchjgh

عضو جدید
بله دانلود كردم اما جزوه ميخوام چون زبانم ضعيفه و نميتونم از اون بخونم. از طرفي مباحث درس داده شده با ساختار كتاب يكي نيست. لذا مشكل دارم براي امتحان

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
بله دانلود كردم اما جزوه ميخوام چون زبانم ضعيفه و نميتونم از اون بخونم. از طرفي مباحث درس داده شده با ساختار كتاب يكي نيست. لذا مشكل دارم براي امتحان

ببینید دوست عزیز کارشناسی ارشد دیگه بر نمیداره کتاب فارسی بخونه، کلا خودمونی بهتون بگم افت داره، همه منابع لاتین هستن، کتاب های لوبین رو اگر می خواهید تا براتون بذارم..اما لاتین هستن.

مهدی64

عضو جدید
فوری

فوری

احتراما
با سلام
من به یک گزارش آز مایشگاه شیمی تجزیه در مورد آزمایشهای GC-IR-UV VIS, و آزمایش اتمیک کننده
و کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی مولف:لیتهلد
ممنون میشم اگر فوری برایم ارسال کنید.
با تشکر :gol:

mchjgh

عضو جدید
ببینید دوست عزیز کارشناسی ارشد دیگه بر نمیداره کتاب فارسی بخونه، کلا خودمونی بهتون بگم افت داره، همه منابع لاتین هستن، کتاب های لوبین رو اگر می خواهید تا براتون بذارم..اما لاتین هستن.
لطفا برام بگذارید . ممنون می شم

roshanshab

کاربر فعال
سلام

لطفا اگرکسي هر کدوم از اين سه تا جزوه شريف رو داره براي دانلود بگذاره .ممنون :)

1- ترموديناميک 2
2-انتقال جرم
3-عمليات واحد

borhanz

عضو جدید
در خواست جزوات خواص سنگ و سیال

در خواست جزوات خواص سنگ و سیال

با سلام

اگر کسی جزوات خواص سنگ مخزن و خواص سیال مخزن را داره لطفا برای دانلود بزاره

با تشکر

mry68

عضو جدید
درخواست

درخواست

کسی جزوه مکانیک سیالات شریف رو داره؟:huh:

ali561266

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حل المسايل فصل اول موازنه جرم وانرزي

حل المسايل فصل اول موازنه جرم وانرزي

تقديم به دوستان عزيز
:gol:

پیوست ها

• movazene5.pdf
    414.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
در این سایت هیچ چیز از طریق ایمیل ارسال نمیشه. هر کسی هر چی داره مثل همه میتونه همین جا آپلود کنه. و یا اگر قصد فروش داره میتونه به قسمت بازارچه مراجعه کنه.
دوست عزیز شما که دنبال جزوه انتقال جرم هستید فک کنم توی قسمت جزوات مهندسی شیمی بتونید پیدا کنید. اگر لینکی پاک شده بگید تا لینک پشتیبانشو بذارم.

تاپیک قفل شد.

naserkhalesi

عضو جدید
جناب پيرجو سلام و خسته نباشيد
شما جزوه اي در رابطه با درس عمليات واحد تريبال قسمت رسم منحني هاي پانچون و مك كيب نداريد واسه ما بزاريد (يا نمونه سوالي چيزي) اخه اين رسم منحني ها خيلي سخته يا اگه بتونيد مثال 8و 9 فصل 9 عمليات واحد مك كيب رو خودتون حلش كنيد (بصورت باز و مرحله به مرحله ) لطف بزرگي در حق من و بقيه دوستان ميكنيد اميدوارم ما رو بي پاسخ نذاريد

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
جناب پيرجو سلام و خسته نباشيد
شما جزوه اي در رابطه با درس عمليات واحد تريبال قسمت رسم منحني هاي پانچون و مك كيب نداريد واسه ما بزاريد (يا نمونه سوالي چيزي) اخه اين رسم منحني ها خيلي سخته يا اگه بتونيد مثال 8و 9 فصل 9 عمليات واحد مك كيب رو خودتون حلش كنيد (بصورت باز و مرحله به مرحله ) لطف بزرگي در حق من و بقيه دوستان ميكنيد اميدوارم ما رو بي پاسخ نذاريد

سلام، جزوش رو دارم که مربوط به رسم منحنی های مک کیب، پانچوان ساوریت، استخراج هستش. بذارم براتون؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
من جزوه درس آشنایی با مهندسی شیمی را می خواهم. کسی دارد
متشکرم

سلام، معمولا هر استادی یه روش تدریس داره برای خودش در این درس پیشنهاد می کنم کتاب آشنایی با تجهیزات مهندسی شیمی از فرهاد قدانلو رو خریداری کنید یا کتاب آشنایی با مهندسی شیمی از رمضان رنجبر.

naserkhalesi

عضو جدید
سلام، جزوش رو دارم که مربوط به رسم منحنی های مک کیب، پانچوان ساوریت، استخراج هستش. بذارم براتون؟

سلام و عرض ادب

اقايي كردي جناب پيرجو اگه اين لطف رو در حق بنده حقير بكني اخه خيلي تو رسم اين سه مورد ( پانچون-مك كيب-استخراج) گيرم .شرمنده من متوجه نشدم شما 3 روز پيش جواب من رو داده بوديد ولي من چشم به راهتون هستم كه اين جزوه رو برام بزاريد تو سايت .

با قبولي طاعات و عبادات شما

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام و عرض ادب

اقايي كردي جناب پيرجو اگه اين لطف رو در حق بنده حقير بكني اخه خيلي تو رسم اين سه مورد ( پانچون-مك كيب-استخراج) گيرم .شرمنده من متوجه نشدم شما 3 روز پيش جواب من رو داده بوديد ولي من چشم به راهتون هستم كه اين جزوه رو برام بزاريد تو سايت .

با قبولي طاعات و عبادات شما

سلام، خب منتظر پیام شما بودم که آیا به کارتون میاد یا نه که الان پاسخ دادید، چشم سعی می کنم براتون بذارمش.

naserkhalesi

عضو جدید
جناب پيرجو سلام فقط اگه اقايي كني زودتر بزاري ممنونت ميشم اخه من شنبه امتحان دارم و خيلي نيازمند اين جزوه هستم بازم از لطفت ممنون

efg

عضو جدید
سلام، معمولا هر استادی یه روش تدریس داره برای خودش در این درس پیشنهاد می کنم کتاب آشنایی با تجهیزات مهندسی شیمی از فرهاد قدانلو رو خریداری کنید یا کتاب آشنایی با مهندسی شیمی از رمضان رنجبر.

سلام
خیلی متشکرم
اگر امکانش هست و جزوه ای دارید لطفا در سایت قرار دهید تا من دانلود کنم
متشکرم

naserkhalesi

عضو جدید
جناب پير جو سلام اگه زحمتي نيست و صلاح مي دونيد جزوه رو بزاريد تا دان كنيم ممنون ميشم

naserkhalesi

عضو جدید
جناب پيرجو اگه جزوه رو داريد لطف كنيد بزاريد و اگر نداريد بگيد كه من برم دنبالش جايه ديگه بگردم

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
جناب پيرجو اگه جزوه رو داريد لطف كنيد بزاريد و اگر نداريد بگيد كه من برم دنبالش جايه ديگه بگردم

سلام، جزوه رو تازه امروز پیداش کردم، اما نا مفهوم هستش برای شما به خاطر همین دارم تمیز کاریش می کنم و بعدش اسکن کنم و اپلودش کنم، شما دقیقا کی امتحان دارید؟

naserkhalesi

عضو جدید
سلام دست شما درد نكنه من شنبه امتحان دارم اگه تا امروز ظهر تونستيد كه بزاريد و الا نه ديگه ديره و به درد من نميخوره ولي به درد بقيه شايد بخوره بازم ممنون از شما

بالا