omid_sashaa
عضو جدید
سازه های دریایی واسه درس مقومت وصالح مطلب می خوام؟؟؟؟/

آخرین ویرایش:
سلام عزیزم خوش اومدی
چه موضوع عجیبی سازه های دریایی یعنی چی میشه توضیح بیشتری بدی؟
سلام بجه ها
استادمون ازمون خواست مقاله خارجي درباره مقاومت مصالح(خمش كشش كرنش پيچش )پيدا و ترجمه كنيم بعدش هم نسخه اصلي مقاله به همراه ترجمه براش بفرستيم
6 نمره داره
اگه كسي ميتونه كمكي بهم بكنه و لينك مقاله را اينجا برام بزاره ممنون ميشم
- تراکوتا یا خاک پخته: سرامیکی خشن با پوکی متوسط به رنگ اخرائی چرک تا قرمز، بیشتر بدون لعاب، برایمعماری ها به دادم برسید terra cotta یعنی چی؟
بايد در دالهاي مثلثي مساحت كل دال رو بگيري و تقسيم به 3 كني تا سهم هر تير به دست بياد
زياد هم سخت نگير چون اين يه فرضيه هست و خودتو در گير قيدو بندي نكن و چون حالت دال غير عاديه با كمي تامل ميتوني به راه ساده اي برسي
موفق باشي
سلام ... ببخشید نمیدونم جوابتون رو پیدا کردید یا خیر ولی بصورت زیر میشه .. البه اتوکد من افتضاحه برای همین خیلی رو اندازه ها حساب نکنید .. درکل برای بدست اوردن مقادیر اصلی باید شما مرکز ثقل هرکدوم از شکل هارو بدست بیارید ... من تقریباً سعی کردم نزدیک به مرکز ثقل رو شماتیک نشون بدم به شما .
سلام .. مرکز سطح که بدست اومد ، شما میتونی اون بارگیر مثلثی رو پیدا کنی ، بعدش بار مثلثی هر سمت تیر رو با هم در اون نقطه باید جمع کنی که مجموعش میشه بار مثلثی بازمثلاً مقدار بار در راست تکیه گاه و چپ تکیه گاه 0 و 0 میشه .. توی 1 متری بارگیر سمت چپ مثلاً 1 متر طوله ، سمت راست 1.5 متر طول ، پس شما باید 2.5 متر طول سطح بارگیر حساب کنی ... یکمی بد گفتم .. ولی خب یکم اگر فکر کنید منظورم و میفهمید چی میگم ... در نهایت یک بارگذاری مثلثی دارید شما ، نه مستطیلی که از رابطه QL^2/8 بخواید استفاده کنید .
سلام .. مرکز سطح که بدست اومد ، شما میتونی اون بارگیر مثلثی رو پیدا کنی ، بعدش بار مثلثی هر سمت تیر رو با هم در اون نقطه باید جمع کنی که مجموعش میشه بار مثلثی بازمثلاً مقدار بار در راست تکیه گاه و چپ تکیه گاه 0 و 0 میشه .. توی 1 متری بارگیر سمت چپ مثلاً 1 متر طوله ، سمت راست 1.5 متر طول ، پس شما باید 2.5 متر طول سطح بارگیر حساب کنی ... یکمی بد گفتم .. ولی خب یکم اگر فکر کنید منظورم و میفهمید چی میگم ... در نهایت یک بارگذاری مثلثی دارید شما ، نه مستطیلی که از رابطه QL^2/8 بخواید استفاده کنید .
به يه مقاله کامل در مورد آجر و سرامیک نیاز دارم
میشه کمک کنیییییید !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()