این یه فرهنگسرای خارجی با جزییات خیلییییییییییییم خوشگلهسلام دوتان من به یک فرهنگسرا ایرانی و خارجی با تمام جزییات نیاز دارم میتونید منو کمک کنید![]()
اینجا جوابتونو دادم
منم خودم دنبال یه همچین پلانی هستم
وایسا یه سرچ بزنم اگه یافتم اینجا هم میذارم
دانلودکتاب(Ultimate Restaurant Design) کتابی برای طراحی رستورانسلام مجدد
من خودم یکسری اطلاعات پیدا کردم. همه مطالب رو تو یه فایل ورد گذاشتم که ضمیمه این پست کردم.
منتظر مطالب جدیدتر می مونم!
سلام دوتان من به یک فرهنگسرا ایرانی و خارجی با تمام جزییات نیاز دارم میتونید منو کمک کنید![]()
سلام
دوستان من یه رستوران طراحی کردم البته متراژش تقریبا 120 متر هستش.ولی بعد ازینکه چند نفر این طرح رو دید گفتند که ابعاد فضاهاش استاندارد نیست و بدبد فست فودهای خارجی می خوره!!
بهمین دلیل این تاپیک رو زدم تا از شما دوستان کمک بگیرم تا استاندارهای طراحی رستورانهای ایرانی رو خارجی رو پیدا کنم و بتونم یه مقایسه ای هم بینشون داشته باشیم.
با تشکر
دوست عزیز مجله ی خیال 8 یک مقاله با محوریت این موضوع چاپ کرده که از گوگل سرچ کنید میتونید دانلودش هم بکنید
در کتاب "زیبایی شناختی معماری" و "سیری در مبانی نظری معماری" هم مطالبی راجع به فرهنگ و معماری هست امیدوارم کمکتون کنه
ضوابط و معیار های طراحی فرهنگسراسلام. دوستان عزيز دنبال مباني طراحي فرهنگسرا براي پايان نامم هستم.اگه كسي كار كرده كمكم كنه.مرسي
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ضوابط و استاندارد های طراحی گیم نت و کافی نت | سوالات و درخواست های معماری | 1 |