[h=1]ضوابط و معیار های طراحی فرهنگسرا[/h]تو گوگل هم مثلا سرچ کنسلام من زیاد با این سایت آشنایی ندارم فقط از همه شما متشکرم و خوشحال از آشنایی با شما
cultural architecture
نمونه فراوونه
[h=1]ضوابط و معیار های طراحی فرهنگسرا[/h]تو گوگل هم مثلا سرچ کنسلام من زیاد با این سایت آشنایی ندارم فقط از همه شما متشکرم و خوشحال از آشنایی با شما
سلامسلام خدمت همه دوستان وتبریک عید غدیر خم
در رابطه با طراحی خانه موسیقی یا سالن همایش موسیقی اگر کسی طرحی داره بتونه کمکم کنه ممنون میشم ...........
مرسی از همه دوستان
من قبلا یه عکسی دیدم خیلی جالب بود از نظرم:سلام خدمت همه دوستان وتبریک عید غدیر خم
در رابطه با طراحی خانه موسیقی یا سالن همایش موسیقی اگر کسی طرحی داره بتونه کمکم کنه ممنون میشم ...........
مرسی از همه دوستان
سلام
من این ترم طرح 2 دارم و پروژه یک فرهنگسرا هست
میخوام بدونم برای پلان ستون گذاری تا چند متر حداقل و حداکثر ستون ها باید با هم فاصله داشته باشند؟
ابعاد ستون ها رو چند باید بگیرم؟
و اینکه هر ستونی حتما باید وقتی از طبقه ی اول به سمت طبقات بعدی میره در همون راستا تا سقف بره؟یعنی هیچ ستونی نمیتونه کمی جا به جا بشه؟
استاد به ما گفته کارگاه ها رو باید 60 متری در نظر بگیرید اگه ستون ها رو دقیقا همونی بگیرم که در طبقات اول و دوم گرفتم در کارگاه ها و طبقه ی سوم ستون ها وسط کارگاه میفتند!با ابعادی که من دارم مثلا 6 متر در 10 متر!
من ترم اول ناپیوسته ام و رشته ام معماری نبوده ببخشید اگه سوالای بی جایی پرسیدم ولی نیاز دارم بدونم
ممنون
سلام.اول این که فاصله ستونات وابعادش بستگی به سازه و سقفی داره که میخوای اجرا کنی.فاصله ستون از حداقل 6 متره و تو باکس پله میتونی 3 بگیری.
اگه سقفت کامپوزیته حداکثر 12 مترفاصله ستون و اگه تیرچه بلوکه 5 متر یا 7 متر و اگه بتنی باشه 10 متر.
برای آمفی تاتر بهتر خرپاکار کنی.
ستونی که میاد بالا میتونه ابعادش کوچیکتر بشه توی اجرا من شنیدم که باید آکس به آکس ستون پایین باشه.ولی وقتی کارمیکنی میتونی اگه طبقه بالا کوچیک تر میشه به سمتی که بار بیشتریو بهش وارد میشه متمایل بشه..البته اگه بگردی تو باشگاه در این مورد مطلب هست.دوستان عمرانی تجربشون بیشتره از اونام میتونی بپرسی.![]()
مرسی دوست عزیز میشه بگی سایز ستون ها چند در چنده؟
راستی فاصله ی سقف تا کف رو هم اگه بگی ممنون میشم چون احیاینا باید از 2.8 متر بیشتر باشه
سلام دوستان
طرح این ترم من رستورانه
کسی ریز فضاها و تناسبات و نمونه پلان و یا هر اطلاعات دیگه که بتونه کمک کنه داره ازش ؟!
سلام دوست عزیز به تاپیک زیر مراجعه کنید.سلام دوستان
من طرح 1 رستوران بین راهی دارم،درمورد ریز فضاها میشه کمکم کنید؟
اطلاعات کمی درموردش دارم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ضوابط و استاندارد های طراحی گیم نت و کافی نت | سوالات و درخواست های معماری | 1 |