دستت درد نکنه ولی من هیچی نفهمیدم ، آخه سر کلاس نبودم اگه هم اینو حل نکنم نمره منفی میگیرم خواهش میکنم کمک!!
شما چون تعداد اعدادت كمه بهتره از روش مرتب سازي حبابي يا انتخابي استفاده كني. كدهاشم كه تو لينك هست.
دستت درد نکنه ولی من هیچی نفهمیدم ، آخه سر کلاس نبودم اگه هم اینو حل نکنم نمره منفی میگیرم خواهش میکنم کمک!!
الگوریتم برنامه ای را بنویسید که معدل دانشجو را حساب کند که در ترم گذشته 5 درس با تعداد واحد های متفاوت داشته است به طوری که برای هر درس نمره و تعداد واحد از ورودی دریافت شود!!!!!!!!!!!!!دوستان اگه میشه کمکم کنین ممنون میشم اخه بد جوری دنبال حل این سوال
سلام من یه سوال دیگه داشتم:
برنامه ای بنویسید که یک عدد صحیح و یک کاراکتر را از ورودی خوانده اگر عدد با کاراکتر برابر بود مقدار 10 و اگر نبود مقدار 20 را چاپ کند.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...
ممنون ولی جوابو میخوام.....
کسی نیست جواب مارو بده؟؟
واقعا براتون متاسفم که یکی اینجا لااقل بگه من بلد نیستم اسم خودتونو گذاشتید مهندس؟؟!
private void button1_Click(object sender, EventArgs e) {
char num1=Convert.ToChar(textBox1.Text);
int num2 = Convert.ToInt32(textBox2.Text);
if(num1 == num2+'0')
MessageBox.Show("10");
else
MessageBox.Show("20");
}
سلام دوستان...امیدوارم خوب باشید
یو سوال دارم که از تمرنهای clrsهس...میخاستم یکم برام توضیح بدینو راهنمایی کنین..ممنون میشممشتری به ماشین بستنی فروشی مراجعه کرده و تعدد بستی های درخواتی را وارد میکند.
ماشین با توجه به قیمت واحد بستنی با پیغامی مناسب قیمت یک عدد بستنی و مجموع پولی که مشتری باید پرداخت کند ،را اعلام میکند.
مشتری مبلغ پرداختی را با سکه های ۵۰۰۰ ، ۲۰۰۰ ، ۲۵۰ ، ۵۰ و ۱ ریالی پرداخت میکند.
درصورتی که مشتری مبلغ کمتری نسبت به بستنی های درخواستی پرداخت کرده باشد ، ماشین بطور خودکار از میزان سفارش کم کرده و اینکار را با پیغام مناسب به اطلاع مشتری میرساند.
ولی درصورتی که مبلغ پرداختی مشتری بیشتر از مبلغ میزان سفارش باشد ، ماشین مابقی پول مشتری را با حداقل سکه به او باز میگرداند و این عملیات تا زمانی که میزان سفارش صفر یا منفی وارد شود ،ادامه میابد.
سلام دوست عزیزکسی نیست جواب مارو بده؟؟
خیلی نامردین!!![]()
اولین کد در محیط کنسول نوشته شده و به زبان c#خیلی خیلی ممنون_ولی اینا چه زبونیه؟؟
سلامسلام دوستان سوال اول رو که گذاشتم جواب ندادید
خواهشمندم برای سوال دوم یه جواب بذارید لطفا واقعا بهش نیاز دارم
الف )برنامه ای بنویسید که یک حلقه تکرار با شمارنده + - * / و mod را دریافت کند
زمان رو هم باید بدست بیارم
ب) حالا اگه بخوام همین برنامه رو با حلقه های تودر تو بنویسم چه جوریه؟؟؟؟
زمانش رو هم میخوام حساب کنم
لطفا اگر کسی بلده خواهش جواب رو برام بنویسه به دو حالت خیلی مهمه برام
ممنون میشم
راستی دوستان من منیخوام اینو تو سی پلاس پلاس اجراش کنم پس برنامش باید جوری باشه که وقتی تو سی پلاس پلاس نوشتم بهم خروجی بده
کسی میدونی چطوری میشه الگوریتم مرتب سازی n عدد نوشت که بدون استفاده از توابع بازگشتی و با یک حلقه for کار کنه؟