دوستان اگر میتونید منو تو حل این ۲ مساله کمک کنید ممنون میشم.
۱.ایجاد یک الگوریتم و فلوچارت که به کاربر اجازه پیدا کردن حداقل ارزش برای سه عدد را بدهد.
۲.ایجاد یک الگوریتم و فلوچارت که تعیین کنندهٔ مجموع اعداد بزرگتر از ۱۰ و کمتر از ۵۰ باشد.
Start
scan a,b,c
min=a
if(b<min)
min=b
if(c<min)
min=c
print min
stop
Start
sum=0
i=10
Continue:
sum=sum+i
i=i+1
if(i<50)
goto Continue
print sum
stop
سلام عزیز
سلام لطفا در حل این دو مسله ااگوریتم کمک کنید
1.الگوریتمی بنویسید که 200 عدد دلخواه را به صورت یک آرایه دریافت کرده و بزرگترین و کوچکترین عدد را در بین آنها محاسبه کند و نمایش دهد
2.الگوریتمی بنویسید که یک آرایه دو بعدی (ام*ام )رادریافت کرده و مجموع اعضای روی قطر اصلی آن را محاسبه کرده و نمایش دهد
منظورم از ام حرف ام انگلیسی است و * علامت ضربدر
خیلی خیلی ممنون میشم اگه زودتر جوابمو بدید چون عجله داشتم
فلوچارتی بکشید که یک عدد 3 رقمی بگیرد و مجموع ارقام ان را چاپ کند.
دویتان میشه کمک کنید.....بکی به داده من برسه....![]()
من به این الگوریتم نیاز دارم. در صورت امکان کمکم کنید:
شما یک مربع بزرگ در نظربگیریدو داخل اون مربع بزرگ میخواهیم مربع های کوچک و مستطیل های کوچک قراردهیم ولی بااستفاده از الگوریتم بهینه سازی برش گفتند الگوریتمی پیاده سازی کنید که این عمل را طوری انجام دهد که کمترین اضافه ماندگی یا بهتر بگم بهترین بریدگی را ایجاد کند.استاد گفت میتونید از هوش مصنوعی کمک بگیریدیک مقدار.ایشون الگوریتم این برنامه رو ازمون میخوان. استاد گفتن مثل یک پازل میمونه فقط هدف اینه که این مربع های کوچک بهم بچسبن و جای کمتری اشغال کنن.استاد گفت به هر زبانی که باشه موردی نداره #Cیا++Cویا هر زبان دیگر
درکل دو عدد وارد میکنیم در ورودی و این اعمال را انجام میدهد
کسی میدونی چطوری میشه الگوریتم مرتب سازی n عدد نوشت که بدون استفاده از توابع بازگشتی و با یک حلقه for کار کنه؟
سلام .
دوستان کسی میتونه این الگوریتم و برام بنویسه؟
ممنون.
write an alghorithm that print out all the subset of three elements of a set of n elements.the elements of this set are stored in a list that is the input to the algorithm.
با سلام...
کسی می تونه حداقل یکی از این سوالاتو حل کنه؟؟
. Implement Dijkstra's algorithm (Algorithm 4.3) on your system, and study itsperformance using different graphs. Prove that a complete graph (a graph in which there is an edge between every pair ofvertices) has nn-2 spanning trees. Here n is the number of vertices in the graph Without constructing a Huffman tree, generate Huffman code for a given set ofcharacters.
سلام بچه ها من تازه عضو سایت شدم ممنون میشم اگه کمکم کنید یه مسئله دارم که باید بصورت فلوچارت حل بشه:
الگوریتمی که سه مقدار را از ورودی خوانده آنها را به ترتیب نزولی در خروجی چاپ کند؟؟
من چه جوری اینو حل کنم؟؟