[ درخواست نقشه Map ]►

ABnabi

عضو جدید
پلان یک طبقه

پلان یک طبقه

سلام دوست عزیز این هم جزییات یک ساختمان یک طبقه که فقط همین و داشتم :gol:

پیوست ها

• metreh.zip
    167.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mst_ab

عضو جدید
عالی بود! خیلی ممنون! اگر 1 طبقه روی همکف هم باشه عیبی نداره، ترجیحاً اسکلت فولادی و غیر ویلایی، اگر پیدا نشد مشکلی نیست همین که دوست عزیزم فرستاد رو کار می کنم. بازم ممنون :)

Architools

عضو جدید
سلام جناب آقای رسول ، این پلان زیبای هتل بدون پلان سازه مخصوصا ستون گذاری یک کار مهندسی به شمار نمی ره!

saeednoori144sne

عضو جدید
سلام
ببخشید اینجا پست میزارم
جای بهتری پیدا نکردم
یه پلان میخواستم واسه طراحی معماری
اگه توضیحات هم داشته باشه عالیه
خواهشا کمک کنید
ممنون

Mehdi_rndyk

عضو جدید
سلام
دقیقا بگین چی می خواین تا کمکتون کنم. نقشه بیمارستان خیلی گسترده و پیچیده هستش.

sadegh-saze

عضو جدید
درخواست یک پلان ساختمان یک طبقه

درخواست یک پلان ساختمان یک طبقه

سلام دوستان
چند روزه یک زمین خریدم به ابعاد 20*8 و شمالی
ممنون میشم اگه یه پلان زیبا و خاص واسم بگذارین
میخوام یه زیرزمین 50 تا 60 متری هم داشته باشه
(60% این زمینو میتونم بسازم یعنی 12*8)
مرسی;)

ZibaAhmadpoor

مدیر تالار مهندسی عمران
مدیر تالار
سلام دوستان
مرسی;)

با سلام
دوست عزيز
براي اينكه بخواهيد براي زمين مذكور پلان تهيه كنيد(پلان زيبا و خاص) از يك دوست كه در رشته ي معماري تحصيل كرده اند بخواهيد تا برايتان ، مطابق سليقه و خواسته ي خودتان طرحي را بكشند ،بعد مهندسين عزيز عمراني كارهاي مربوط به سازه ي آنرا تكميل خواهند كرد .

اگر بخواهيد از ميان پلانهاي آماده ، پلاني را انتخاب كنيد ، يا مطابق سليقه ي شما نخواهد بود ، يا هم ابعاد و اندازه هاي با زمين مورد نظر شما تفاوت خواهد داشت .
با تشكر

shabnam.h.m

عضو جدید
سلام دوستان
مرسی;)
خیلی سلیقه ایه ....

sadegh-saze

عضو جدید
خیلی سلیقه ایه ....

با سلام ممنون از راهنمایتون
من خودم مهندس عمرانم، چندتا نقشه هم کشیدم.
ولی یه نقشه که طراحیش خاص تر باشه میخوام.
اگه کسی میتونه کمکم کنه من اون چیزایی که مد نظرمه و میخوام اون نقشه داشته باشه رو میگم و شما بهم کمک کنید.
پیشاپیش ممنون

زيگورات

عضو جدید
با سلام ممنون از راهنمایتون
من خودم مهندس عمرانم، چندتا نقشه هم کشیدم.
ولی یه نقشه که طراحیش خاص تر باشه میخوام.
اگه کسی میتونه کمکم کنه من اون چیزایی که مد نظرمه و میخوام اون نقشه داشته باشه رو میگم و شما بهم کمک کنید.
پیشاپیش ممنون

سلام به دوست عزيز
من فكر ميكنم منطقي ترين راه همان راه دوست عزيمان زيبا خانم است . با توجه به هزينه‌هاي ساخت منطقي است كه يك هزينه پرداخت نموده و توسط يك نفر آرشيتكت مجرب اقدام به تهيه نقشه ساختمان خود بكني تا با توجه به فرهنگ و اقليم منطقه بهترين نقشه را به شما ارائه نمايد.
مطمئن باش كه پشيمان نميشوي و هزينه انجام شده جزء ارزش افزوده ساختمان شما مي‌باشد. به قول قديمي‌ها كار هر كس نيست خرمن كوفتن ..... همانطور كه يك مهندس معمار نميتواند يك مهندس محاسب باشد يك مهندس عمران نيز نميتواند نقشه كش خوبي باشد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Nima7.1

عضو جدید
درخواست نقشه 4 طبقه

درخواست نقشه 4 طبقه

با سلام دوستان عزیز و مهندسین گل
یک نقشه کامل 4 طبقه اسکلت فلز میخواستم اگه کامل باشه ممنون میشم

reza2011

عضو جدید

mojtaba214

عضو جدید
نقشه

نقشه

سلام
چگونه میتونم به نقشه های قابل دانلود دسترسی پیدا کنم :confused::confused:

mojtaba214

عضو جدید
نیازمند نقشه

نیازمند نقشه

سلام
من به تعدادی نقشه برای درس مبانی طراحی معماری دارم لطفا کمکم کنید :eek:

ahmadsoft2010

عضو جدید
من به یه سری نقشه جزئیات سقف( تیرچه و بلوک ) و کف سازی نیاز دارم . میتونید کمکم کنید ؟

stranger0

عضو جدید
سلام

دوستان نقشه های فاز 1 و فاز 2 و فاز 3 یعنی چی ؟

یه توضیح جامع می خوام . ممنون.

reza2011

عضو جدید
سلام

دوستان نقشه های فاز 1 و فاز 2 و فاز 3 یعنی چی ؟

یه توضیح جامع می خوام . ممنون.

فاز صفر(فاز شناخت): مرحله شناسايي و مطالعه پروژه و انجام مطالعات توجيه فني واقتصادي واجتماعي و همچنين مكانيابي طرح جهت كاهش هزينه هاست.

فاز يك: شامل بررسي هاي اوليه انجام مطالعات ،تهيه نقشه هاي مقدماتي و انجام مطالعات ژئو تكنيكي است.

فاز دو: شامل تهيه نقشه ها، توپوگرافي ،تهيه اسناد مناقصه ،انتخاب پيمانكار و دستگاه نظارت است.

ضمنا نقشه فاز 3 نداريم .

BIGHAM

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم به نقشه های اجرایی، فاز 3 می گویند، نقشه هایی که در حین اجرا با توجه به مشکلات اجرایی تغییر و اصلاح می گردند.

reza2011

عضو جدید
فکر کنم به نقشه های اجرایی، فاز 3 می گویند، نقشه هایی که در حین اجرا با توجه به مشکلات اجرایی تغییر و اصلاح می گردند.

اون چيزي كه شما در ارتباط با تغييرات رخ داده در نقشه ها در حين اجراي پروژه ميفرماييد شاپ دراوينگ هست . فاز 3 همون فاز عملياتي پروژه يعني اجراي پروژه با استناد به نقشه هاي فاز 2 و فاز 2 فاز نهايي نقشه هاست كه كليه نقشه معماري محاسباتي تاسيساتي محوطه و ... در اين مرحله تهيه ميشود . البته تا اونجا كه من اطلاع دارم . حالا بقيه دوستان هم نظر ميدن . با سپاس .

stranger0

عضو جدید
خیلی ممنون

یعنی توی بحث ابنیه نقشه های اجرایی شامل دیتایل اجرای فونداسیون ، آرماتور گذاری ها ، اجرای دیوار برشی ، دیتایل سقف تیرچه بلوک و نحوه اجرا و از این دست جزو کدوم دسته از نقشه ها قرار می گیره؟

همچنین دیتایل های برش و نمای معماری که مشخص کننده نوع سنگ نما ، کاشی و سرامیک ، قطر دیوار و .. کدوم بخش می شه؟

من تو کارگاه که کار می کردم اصلا فاز 2 و شاپ(=؟ انگلیسیش چی میشه) و اینها کسی نمیگفت . فقط می گفتند اجرایی و معماری . ( اجرایی همون خط اول , معماری خط دوم).

آخرین ویرایش:

reza2011

عضو جدید
خیلی ممنون

یعنی توی بحث ابنیه نقشه های اجرایی شامل دیتایل اجرای فونداسیون ، آرماتور گذاری ها ، اجرای دیوار برشی ، دیتایل سقف تیرچه بلوک و نحوه اجرا و از این دست جزو کدوم دسته از نقشه ها قرار می گیره؟

همچنین دیتایل های برش و نمای معماری که مشخص کننده نوع سنگ نما ، کاشی و سرامیک ، قطر دیوار و .. کدوم بخش می شه؟

فاز نهايي يعني فاز 2 كه كليه نقشه هاي معماري سازهاي تاسيساتي و ... ترسيم و تهيه شده است .

MoHsEN M.P

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پلان یک دانشگاه

پلان یک دانشگاه

کسی هست که یک پلان از یک دانشگاه ودتایلاش داشته باشه تا حدالامکان فایل اتوکدی