ghazalmarjan
عضو جدید
ازتون ممنونم. واقعا لطف کردید.بسیار خوب بود.
خواهش میکنم امیدوارام براتون مفید باشه
ازتون ممنونم. واقعا لطف کردید.بسیار خوب بود.
با سلام.در زیر یک جدول در مورد شرایط سالن ریسندگی و همچنین مقاله ایی در مورد میزان انرژی AC گذاشتم.اما اگه در مورد خود سیستم AC میخواهید بدونید ی سری به سایت سانتیگراد و یا هواساز بزنید.http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=45984&d=1298486568سلام دوستان
مقاله ای راجع به بحث تهویه و تبرید در نساجی میخواستم اگه کمک کنین لطف بزرگی به من کردین
با تشکر
مهندسان نساجی عزیز
لطفا مقالات درخواستی خودتون رو فقط در این تاپیک مطرح کنید و از زدن تاپیک جُدا در تالار خودداری کنید.
ممنون و پیروز باشید.
مهندسان نساجی عزیز
لطفا مقالات درخواستی خودتون رو فقط در این تاپیک مطرح کنید و از زدن تاپیک جُدا در تالار خودداری کنید.
ممنون و پیروز باشید.
........./با سلام خدمت شما دوستان عزیز من تلاش کردم طبق دستور عمل شما اول لینک راهنما برای نوشتن درخواست مقاله را مطالعه کنم ولی غیر فعال بود دو تا مقاله می خواستم اگر ممکن باشه ممنون میشم راهنماییم کنید چه طور می تونم دسترسی پیدا کنم ممنون
1- Branching in electrospinning of nanofibers
AL Yarin, W Kataphinan… - Journal of Applied …, 2005 - ieeexplore.ieee.org
2- Correlations of Solution Rheology with Electrospun Fiber Formation of Linear and Branched Polyesters
Matthew G. McKee ,[SUP]†[/SUP] Garth L. Wilkes ,[SUP]‡[/SUP] Ralph. H. Colby ,[SUP]§[/SUP] and Timothy E. Long *[SUP]†[/SUP]
Department of Chemistry and Department of Chemical Engineering, Virginia Tech, Blacksburg, Virginia 24061, and Department of Materials Science and Engineering, The Pennsylvania State University, University Park, Pennsylvania 16802
Macromolecules, 2004, 37 (5), pp 1760–1767
DOI: 10.1021/ma035689h
Publication Date (Web): February 6, 2004
Copyright © 2004 American Chemical Society
سلاممن دو تا مقاله در زمینه آنتی باکتریال کردن سلولز دارم اما نمی دونم که چه طور برات بفرستم.
با سلام مقاله با عنوان حذف رنگ میخواهم پتوسط نانو آلومینا با پلی پیرول.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
P | راهنمایی در مورد چاپ مقاله | مقالات نساجی | 2 | |
9 | درخواست مقاله | مقالات نساجی | 0 | |
م | مقاله آماری میخوام | مقالات نساجی | 1 | |
م | نیازفوری به مقاله ای درمورد ضدآب و ضد لکه کردن الیاف | مقالات نساجی | 0 | |
مقاله ... Mass Transfer With Simultaneous Chemical Reaction | مقالات نساجی | 0 |