مهرناز*
عضو جدید
باسلامسلام دوستان طی سفری که به زرند داشتم چند عکس از تجهیزات ماشین آلات غول پیکر معدن سنگ آهن جلال آبادگرفتم گفتم بد نیست یه نگاهی بندازید.منتظر نظرتونمAx jalalAbad-Zarand.rarAx jalalAbad-Zarand.rar
خیلی ممنونم
باسلامسلام دوستان طی سفری که به زرند داشتم چند عکس از تجهیزات ماشین آلات غول پیکر معدن سنگ آهن جلال آبادگرفتم گفتم بد نیست یه نگاهی بندازید.منتظر نظرتونمAx jalalAbad-Zarand.rarAx jalalAbad-Zarand.rar
سلام دوست عزیزسلام به همه ي دوستان معدني
ايشالا كه روزگار بر وفق مراد همه تون باشه
چه خبر از نتايج ارشد؟
ما كه به لطف خدا از دم كنكور پريديم
روزانه فرآوري يزد قبول شدم
اما مي خوام برا باهنر كرمان مهمان بگيرم
دعا كنين كارم درست بشه
منتظر خبر نتايجتون هستم
![]()
اوه اوه، بابا ای وللللللسلام دوستان، من مکانیک سنگ دانشگاه تهران قبول شدم
امیدوارم همه موفق باشین
سلام دوست عزیز تبریک میگم موفق باشین.سلام دوستان، من مکانیک سنگ دانشگاه تهران قبول شدم
امیدوارم همه موفق باشین
با سلام خدمت دوستان معدنی
اطلاعاتی جامع در مورد ماشین آلات معدنی می خواستم به خصوص لودر-بلدوزر-راسول-دستگاه سیم برش-چکش بادی- چکش هیدرولیکی-کمپرسور
با تشکر![]()
ممنونم دوست عزیز مطلب مورد نظرو پیدا کردمعزیز جان اطلاعات زیاد هست شما بگو برای چه کاری میخای بهت بگم مثلا راسول برای سوراخ کردن برای ریختن کتراک برای منفجر کردن یه سطح
ماهانکدوم موءسسات کلاسای آمادگی ارشد برگزار میکنن
با توجه به دروس ریاضی می توانید در کلاس های موسسه ماهان ثبت نام کنید. البته باید توجه داشته باشید که این کلاس ها تنها در تهران برگزار می شود. اما برای دروس تخصصی کلاسی نیست. البته انجمن علمی دانشکده معدن دانشگاه تهران امسال یکسری کلاس برای دروس تخصصی برگزار خواهد کرد که می توانید اطلاعات کامل را از طریق انجمن پیگیری کنید.کدوم موءسسات کلاسای آمادگی ارشد برگزار میکنن
سلام من رتبه 3 مكانيك سنگ امسال شدم و همينو خوندم به اضافه دو تا جزوه ديگه ،به غير از دو سه تا فصلش كه اضافي در مجموع كتاب خوبيه
بله یه جورایی نمره اضافی دارهتمرین کلاسیه؟
اون فایلی که بهت دادم بخون اگه سوالی داشتی در خدمتمبله یه جورایی نمره اضافی داره
سلام دوست عزیزسلام دوستان من يه سري سوال دارم اميدوارم كه بتونين كمكم كنين...
1.بيتومن چيست...؟
2. طرز كار كلي دستگاه ICP-AES چگونه است...؟
3.نمونه گيري بر اساس استاندارد EPA2006 چگونه است...؟
دستتون درد نکنه مرسی ممنونماون فایلی که بهت دادم بخون اگه سوالی داشتی در خدمتم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوالات آزمون دکترای معدن | مهندسی معدن | 1 | |
![]() |
بررسي اثرات و مشکلات زيست محيطي مرتبط با اكتشاف معادن | مهندسی معدن | 0 |