کسی جزوات ارشد مدیریت کشاورزی رو داره؟
سلام دوستان
یکی از دوستان من سال آخر رشته ی مهندسی مدیریت و آبادانی روستاهاست و قراره امسال کنکور ارشد شرکت کنه ، اول قرار بود توسعه ی روستایی را امتحان بده ولی به خاطر بازار کار رشته ی مهندسی منابع طبیعی - محیط زیست ، قرار شد امسال همین رشته را امتحان بده که اگه قبول نشد هم برای سال بعد همین رشته را امتحان بده .
حالا می خواستم ببینم به نظر شما این تغییر درسته یا همون رشته ی اول را ثبت نام کنه ؟
بعد در مورد رشته ی مهندسی منابع طبیعی - محیط زیست ، خواستم ببینم از کجا باید منابع را بشناسیم و در کل چه کتابایی باید تهیه کنه ؟
ممنون میشم کامل جواب بدید ، چون خیلی در این مورد اطلاع نداریم .
پیشاپیش از جوابتون ممنونم.
سلامسلام . ببخشید من متوجه نشدم . امسال میخواد رشته ی خودشو امتحان بده و اگر قبول نشد سال آینده محیط زیست امتحان بده ؟!
بستگی به علاقه شون داره . بازار کار هیچ رشته ای درست و حسابی خوب نیست . ولی اگر علاقه داشته باشن حث چیز دیگه ای !
چه منابعی ؟! منابع ارشد ؟!
سلام
نه ، اول قرار بود رشته ی خودشو امتحان بده ، ولی بعد گفتیم اگه قراره سال دیگه میحط زیست امتحان بده ، خب امسال هم همونو امتحان بده که آمادگی داشته باشه ، برا همین پرسیدم که به نظرتون کار درستیه یا نه ؟
بله ، می خواستم ببینم برای آزمون ارشد رشته ی محیط زیست چه کتابایی باید تهیه کنه ؟
با تشکر
میشه؟!من میخوام طراحی محیط زیست و خود محیط زیست رو امتحان بدم ، باید دو تا کارت اعتباری بخرم ؟!![]()
میشه؟!
كسي جزوات لازم براي كارشناسي ارشد مديريت كشاورزي رو نداره؟
سلامدر مورد اینکه امسال رشته ی خودشو امتحان بده یا نه ، نظری ندارم . اگر اصلا رشته ی خودشو نمیخواد و فکر میکنه امسال میتونه برسه به کنکور ، خب محیط زیست امتحان بده![]()
برای ارشد محیط زیست باید درسای محیط زیستو بخونه دیگه![]()
این لینک در مورد کلیه گرایش های ارشد رشته ی محیط زیسته . البته یه رشته ی دیگه هم میتونن بخونن به اسم طراحی محیط زیست که اونم لینکشو گذاشتم .
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/319856-معرفی-رشته-ها-و-منابع-کنکور-کارشناسی-ارشد-محیط-زیست?p=4226914#post4226914
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/316427-ارشد-طراحی-محیط-زیست
اگر بازم سوالی بود در خدمتم![]()
سلام
ببخشید من یکم اطلاعاتم کمه ، این لینک منابع که دادید ، برای هر درس چند تا کتاب گفته ، حالا می خواستم ببینم برای ارشد باید همه ی اینا را تهیه کنه و بخونه ؟ تو انقلاب همشون پیدا میشه دیگه ؟
این موسسه های پارسه و اینا ، جزوه ی رشته ی محیط زیست دارند ؟ اینا چطورین ، اگه اینا رو بخونی کافیه برای ارشد ؟ اگه آره ، کدوم موسسه جزوه هاش بهتره ؟
سلام
من ترم یک ارشد پیام نور هستم.
آیا امکان ثبت نام و شرکت مجدد در آزمون کارشناسی ارشد امسال برای بنده وجود دارد؟
ممنون میشم سریعتر جواب بدید ...
مرسی
فکر نمیکنم مانعی وجود داشته باشه![]()
دوستان درمورد منابع مديريت كشاورزي/و همچنين باغباني/ كسي ميدونه چه منابعي براي ارشد بايد خوند چيه / با تشكر/