salam,man mikham sale dg konkore tajrobi bedam,reshtam mohandesi has,ama nemidonam zist chiaro bekhonam,komakam kon
سلام سارا جان
لطفا فارسی تایپ کن عزیزم
منظورت کنکور لیسانس هست ؟
نیازی نیست چیزی اضافه تر از کتابای دبیرستان بخونی
salam,man mikham sale dg konkore tajrobi bedam,reshtam mohandesi has,ama nemidonam zist chiaro bekhonam,komakam kon
دنبال کتابی ام که از روی آن سلسله مراتب طبقه بندی جانوران را می نویسند تصویر هم داشته باشه نمی دونم بهترین طبقه بندی و کتابش چیه
خوب به سلامتی انشالله ؛ حالا چرا می خوای از صفر شروع کنی خانوم مهندس ؟ ؛ میتونی درسای لیسانس رو فقط اونایی که به گرایش مورد علاقت مربوطه بخونی و کنکور ارشد شرکت کنی ؛ در مورد جزوه نمیدونم بچه ها جزوه دبیرستانشونو دارن یا نه ولی من یادمه برای کارشناسی ؛ کتابای هدفدار رو میخوندم که درسای کتابای مدرسه رو خلاصه کرده بود و واقعا هم خیلی برام مفید بودبله عزیزممیخوام سال بعد کنکور بدم سراسری تجربی،کارشناسی،برای پزشکی چون 7 ترمه مهندسیم را میگیرم ایشالا ینی بهمن 93 کسی جزوه اسکن شده شیمی و زیست نداره؟![]()
ممنون از راهنماییتون
من از نظر ارشد به خودم یه کم اطمینان دارم آخه جزء نفراته اول بشم ترم اخرم معدل کل هم بالای 17 بشه دانشگاه خودمون فوق قبول میشم بدون کنکور
اما با این حال سال بعد ارشد شرکت میکنم،
اما تمام دروس دبیرستانم یادمه شاید بهتر از دفعه اول که کنکور ریاضی دادم
یک مقدار کنجکاوم دوست دارم گرایش های دگ رو هم تجربه کنم
سلام دوستان
کسی اصطلاحی فارسی برای این دو کلمه زیستی سراغ داره؟؟
plasmid
replicon
اگه کسی هم به فارسی در موردشون توضیح بده باز ممنون میشم.
پلاسميد:مولكولdna حلقوي و كوچك كه قادر به همانند سازي مستقل در سلول ميزبان است
ريپليكون: منطقه ي سنتز دي ان آ جايي كه رشته هاي دي ان آ از هم باز شده.ريپليكون دي ان آ رو از هم جدا مي كنه
داشتم رو کتاب می خوندمش نوشتمشدوست عزیز ، اصطلاح با تعریف خیلی فرق داره
تعریفش رو حتما میدونن![]()
داشتم رو کتاب می خوندمش نوشتمش
بعد اینا از اون اصطلاحاتیه که هموم انگلیسی بمونه بهتره.اینایی که فارسیشون کردن خیلی ضایع شده
سلامسلام
اینجا کسی هست که دکترای تکوین گیاهی داشته باشه ؟
سلام
اینجا کسی هست که دکترای تکوین گیاهی داشته باشه ؟
پلاسميد:مولكولdna حلقوي و كوچك كه قادر به همانند سازي مستقل در سلول ميزبان است
ريپليكون: منطقه ي سنتز دي ان آ جايي كه رشته هاي دي ان آ از هم باز شده.ريپليكون دي ان آ رو از هم جدا مي كنه
داشتم رو کتاب می خوندمش نوشتمش
بعد اینا از اون اصطلاحاتیه که هموم انگلیسی بمونه بهتره.اینایی که فارسیشون کردن خیلی ضایع شده
برابر فارسی Replicon=
کرانه همانند سازی، کرانه همتا سازی
Plasmid=
همتاسازه، همانند سازه
واژه "چرته" درست نیست و زیر سوال بردن تمامی زحمات چند دهه تلاشه .اما اگه راستش رو بخواهید من هم خیلی اوقات با واژه های نا مانوسی بر خوردم که در واقع مشکل دانشجو یا دانش آموز یا هر کاربری رو بسیار سخت تر می کنه یعنی هم باید واژه لاتین رو یاد بگیره ، هم انگلیسی رو و هم برابر فارسی اش رو که نا ما نوس هست و کسی که اون واژه رو ساخته برای مثال توی لهجه های محلی اون رو پیدا کرده که برای بقیه اگه شرح داده نشه غیر قابل درکه و در واقع باید اون رو هم طوطی وار باید به خاطر بسپره.ممنون بابت ترجمه.اما چيزايي كه فرهنگستان ترجمه ميكنه واقعا چرته همون اصلش بهتره![]()
سلام دوستم . من براتون می پرسم. قول قول. فقط من یه خرده حواس پرتمسلام دوستان
رشته ارشد من شیمی معدنی بوده، حالا می خوام واسه دکترا بیوشیمی شرکت کنم!
میتونین کمکم کنین که چه منابعی بیشتر به دردم میخوره؟ کتابای تست و نکته چی بگیرم؟
مرسی![]()
من با نظر شما کاملا مخالفم
باید برای واژه های بیگانه برابر های فارسی ساخت و اون ها رو گسترش داد . سرسختی در برابر این کار موجب میشه همیشه نیازمند زبان بیگانه و منابع بیگانه بمونیم .برای مثال اگه از شما بپرسم Computer چه ربطی با خود دستگاه رایانه داره چرا که هیچگونه عمل تخمین و حسابی رو که در واقع برابر Compute هست -انجام نمی ده ، هیچگونه مقاومتی نمی کنید و می پذیرید . اما اگه برابر فارسی Lustre یا Luster بگم چلچراغ فورا می گید مگه لوستر 40 تا چراغ داره؟
سلام دوستان
رشته ارشد من شیمی معدنی بوده، حالا می خوام واسه دکترا بیوشیمی شرکت کنم!
میتونین کمکم کنین که چه منابعی بیشتر به دردم میخوره؟ کتابای تست و نکته چی بگیرم؟
مرسی![]()
بچه ها من ارشد فیزیولوژی گیاهی میخونم و در ازمون دکتری میخوام شرکت کنم میشه بهم بگید منابع کنکور چی هستش؟؟؟و چه کتابایی را بهم پیشنهاد میکنید؟؟
کتاب استعداد مسیح خواه به نظرتون کافیه؟؟؟اگه بخوام برم کلاس کنکور کدوم موسسه بهتره؟؟؟ بخاطر همه راهنمایی هاتون متشکرم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
كشف فضايي از مغز كه به زبان اشاره مربوط مي شود | زیست شناسی | 0 | |
![]() |
آزمایشگاه زیست شناسی گیاهی | زیست شناسی | 0 | |
![]() |
لیپوزوم و حفره های فسفولیپیدی-کاربردها در زیست شناسی و پزشکی | زیست شناسی | 0 | |
آ | معرفی رشته های زیست شناسی | زیست شناسی | 3 | |
آ | کلمات کلیدی زیست شناسی | زیست شناسی | 3 |