avayestan
کاربر بیش فعال
ممنونم که جواب دادین.. برم ببینم چه خبره... بازم لطف کردین دوست عزیز
ممنونم که جواب دادین.. برم ببینم چه خبره... بازم لطف کردین دوست عزیز
سلام دوستان.اگه کسی pdf کتاب طراحی سازه های فولادی 1 (ازهری و میر قادری) و داره بی زحمت واسم میفرسته.هرچی میگردم واسه دانلود پیداش نمیکنم .ممنون میشم![]()
بله.گفتم اول بگردم شاید تو اینترنت pdfش باشه اگه نه که بخرم.خیلی ممنونبا سلام ................
فکر نکنم دوست من این کتاب پی دی اف شدش تو اینترنت پیدا بشه ..........پیشنهاد می کنم جلد یک رو خریداری کنید.................... هزینه این کتاب نسبت به خرج های .............. بی موردی که در زندگی روزمره انجام می دیم ......جیزی نیست...![]()
سلام دوستان عزیز اگر کسی کتاب سازه های فولادی دکتر ازهری و میرقادری انتشارات ارکان رو داره اگر براش مقدوره اسکن یا از صفحاتش با وضوح خوب عکس بگیره وبه صورت PDF در بیاره توی اینترنت کتابش رو پیدا نکردم از شما دوست خوبم خواهش میکنم اگه کتاب رو داری بزار تا بچه های رشته عمران نیازشون میشه این کتاب یکی از بهترین کتاب های سازه فولادی هست
مشاهده پیوست steel-irani(www.icivil.ir).zipسلام
روز همگی بخیر
دوستان کتاب طراحی سازه های فولادی دکتر فریدون ایرانی به روش LRFD رو داره یا میتونه واسم لینکش رو بذاره؟
احتیاج شدید دارم بهش
لطف میکنین
مشاهده پیوست 23-1.pdfمشاهده پیوست 23-2.pdfسلام ببخشید میشه لطف کنید یه جزوه مکانیک خاک برام بگذارید، ممنون میشم. بازم ممنون
مشاهده پیوست 23-3.pdfمشاهده پیوست 23-4.pdfسلام ببخشید میشه لطف کنید یه جزوه مکانیک خاک برام بگذارید، ممنون میشم. بازم ممنون
سلامسلام ببخشید میشه لطف کنید یه جزوه مکانیک خاک برام بگذارید، ممنون میشم. بازم ممنون
سلام
جزوه یا کتاب یا لینک یا هرچی در مورد حفاری کانال روباز بتنی دارین رو میخاستم. کسی میتونه کمک کنه؟
سلام.لطفاً اگر مسائل حل شده الاستیسیته رو دارید برام بزارید.ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | درخواست حل تمرین و امتحان جزوه باز | درخواست ها | 0 | |
R | درخواست جزوه محیط زیست | درخواست ها | 0 | |
![]() |
درخواست جزوه سیالات بصورت خلاصه وکنکوری | درخواست ها | 0 | |
R | [ نقشه برداری ] درخواست جزوه و کتاب ، مقاله | درخواست ها | 17 | |
A | [ سازه ] درخواست جزوه ،کتاب ، مقاله | درخواست ها | 26 |