پهووووووووو سلامپهوووووووووووووووووووووووو
سلام ...
مفت اینجا نکرد برو یه کتابی هست به نام اصول سرپرستی برا دانشجویان کارشناسی .....
![]()

راحت شدم به خدا.....دیگه نمیگردم کلاسمو عوض کردم

پهووووووووو سلامپهوووووووووووووووووووووووو
سلام ...
مفت اینجا نکرد برو یه کتابی هست به نام اصول سرپرستی برا دانشجویان کارشناسی .....
![]()
دوستان شدیدابه یه جزوه هیدرولیک وسیالات نیازمندم لطفا ...کتب سیالات مدنی رو خریدم ولی حجمش خیلی زیاده ومن فرصت کافی ندارم اگه کسی این کتاب خونده بگه کدوم فصلش برای طراحی شبکه اب مفید تره ...منتظرکمک شما هستم
دوستان شدیدابه یه جزوه هیدرولیک وسیالات نیازمندم لطفا ...کتب سیالات مدنی رو خریدم ولی حجمش خیلی زیاده ومن فرصت کافی ندارم اگه کسی این کتاب خونده بگه کدوم فصلش برای طراحی شبکه اب مفید تره ...منتظرکمک شما هستم
سلام
ممنون میشم اگر کسی از دوستان بتونه یه سری مطلب در مورد مصالح بنایی وانواعشون در اختیارم قرار بده
نیاز حیاتی دارم
ممنون
دوست عزیز اینگونه کتاب ها که مربوط مولفین داخلی هستند و مربوط به تحصیلات تکمیلی هم میشوند، فایل خود کتاب یا حلال آن برای هیچ درسی موجود نیست.کتاب حل تمرین درس تئوری الاستیسیته دکتر سعادت پور را می خواستم...کسی از دوستان اگه داره لینکش رو بذاره. ممنون
-------------------------------------سلام
دوستان ممکنه لطفا کتاب حل المسایل کتاب Vector Mechanics for Engineers; Statics, 8th Ed رو برای دانلود بذارید
با تشکر
-------------------------------------
دوست من نیست-من قبلنا کلی گشتم
من پی دی افشو دارم اما حجمش 188 مگه! برات بزارم رو سایت آپلود بشه؟سلام
دوستان ممکنه لطفا کتاب حل المسایل کتاب Vector Mechanics for Engineers; Statics, 8th Ed رو برای دانلود بذارید
با تشکر
سلام من یه پروزه بتن میخوام استاد گفته 5 طبقه باشه هر طبقه هم 250 متر مربع زیربنا داشته باشه پلان معماری و همه محاسبات مثل safe ,etabs رو هم میخواد منم گرفتارم نمیرسم آماده کنم.کسی نداره؟
من پی دی افشو دارم اما حجمش 188 مگه! برات بزارم رو سایت آپلود بشه؟![]()
حق با شما بود، حجمش خیلی کمتره! 42 مگ! براتون گذاشتم تو وبلاگمکتاب حل المسایلشه دیگه؟
اخه من با 188 مگ دارم که کتاب اصلیشه
اگه حل التمرینشه لطفا زحمت اپلودشو بکشید دوست عزیز
با تشکر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | درخواست حل تمرین و امتحان جزوه باز | درخواست ها | 0 | |
R | درخواست جزوه محیط زیست | درخواست ها | 0 | |
![]() |
درخواست جزوه سیالات بصورت خلاصه وکنکوری | درخواست ها | 0 | |
R | [ نقشه برداری ] درخواست جزوه و کتاب ، مقاله | درخواست ها | 17 | |
A | [ سازه ] درخواست جزوه ،کتاب ، مقاله | درخواست ها | 26 |