تکوما
تکوما
این یک نمایی کلی از بوته دوساله و البته تازه کاشته شده تکوما هست : من دیدم این بوته تا 3-4 متر هم ارتفاع میگیرد ، اما چون تنه قدرتمندی نمیتواند تولید کند اغلب خم شد و نیاز به تکیه گاهی مانند دیوار دارد ، تجربه شخصی خود من اینه که همیشه با هرس این بوته را تا ارتفاع 1-1.5 متری با هرس نگه داریم .
این نمایی از یکی از برگهای تکوما هست :
گل آذین خوشه ایی : دوستان دقت کنید تکوما هم مثل ابریشم مصری ، گلهایشان از پایین به سمت بالای خوشه به ترتیب باز می شود و تا گلهایی پیر نمیرند گلهای جدید باز نمی شوند که این خود عاملی هست تا گیاه مدت زمان زیادی گلدار باشد. من تو بوشهر فقط این رنگ ( زرد ) از تکوما دیدم :
به ترتیب که گلهای قدیمی عمرشان تمام می شود و میوه تولید می شود ، میوه های تکوما غلاف های شمشیر مانند است :
این هم تعدادی شاخه که گل دهی و میوه دهی اشان تمام شده من هرسش کردم تا ایشالله با شاخه های جدید گل جدید تولید کند :
اگر بزارید میوه ها کامل بر روی بوته برسند و جدا کنید تا خشک شده میتوانید بذر ها را جدا کنید ، بذور بسیار سبک و کاغذی هستند ، حدودا یکسال هم میتوان بذر را در جای خشک و خنک نگه داشت :
اینم یه دانهالی که با همین بذرها کاشتم :
منبع
تکوما
این یک نمایی کلی از بوته دوساله و البته تازه کاشته شده تکوما هست : من دیدم این بوته تا 3-4 متر هم ارتفاع میگیرد ، اما چون تنه قدرتمندی نمیتواند تولید کند اغلب خم شد و نیاز به تکیه گاهی مانند دیوار دارد ، تجربه شخصی خود من اینه که همیشه با هرس این بوته را تا ارتفاع 1-1.5 متری با هرس نگه داریم .

منبع