دخترونه ی دخترونه

bahare7

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

بهار جان از بین نظراتی که داده شد ، با نظرت بیشتر موافقم . اتفاقا پنجشنبه با دوستام بحث سر همین بود. من فکر می کنم خانومها مدیریتشون ضعیفه ! یعنی وقتی ازدواج می کنن یواش یواش کار و درس و تفریحشون رو فراموش می کنن! بدتر از اون خودشون رو فراموش می کنن!!! اکثر توی سن ها بالا نگاه کنی ، بد تیپ ، بد قیافه ، فرسوده و خسته هستن!!! بعضی ها دیگ شیوه رو ه انقدر فداکارن که همسر و بچه هاشون بهشون ظلم می کنن!! نمی گم دعوا و جر و بحث کنن ها! ولی شاید بشه طور دیگه ای برخورد کرد

الان یه دلیل دیگه هم به ذهنم رسید ، اینکه خانومها با حقوق خودشون آشنایی ندارن! یا دارن ولی از ترس به هم خوردن زندگیشون سکوت رو ترجیخ می دن! خیلی از ظلمهایی که به جون می خرند فقط به خاطر همینه که زندگی رو حفظ کنن!!

اگه موافقید با هم بررسی کنیم که چیکار کنیم ، چه جوری باشیم که بهمون ظلم نشه ! می دونید منظورم اینه که راهکار عملی بدید!

ما مدت هاست که این شیوه رو داریم و بهش عادت کردیم
به نظر من عادت به محبت کردن اصلا هم بد نیست کی گفته محبت بده
مشکل از ما نیست جنس مقابل جنسش خرابه و می خواد از زیر بعضی چیزا در بره
باید یه کاری کنیم که اونا عوض بشم در حقیقت اگه منو بکشی هم نمی تونی این چیزا رو از وجودم جدا کنی با من عجین شدن
من مهربونی کردن رو دوس دارم حالا هر کی می خواد باشه اما وقتی اون نتونه خودشو کنتل کنه دردسر پیش میاد

bahare7

عضو جدید
والا به نظر من به خاطر عدم وجود تعادل نیست....... این که زنا مظلومن یا هرچی چیزیه ماله جهان سومیا! اونم به خاطر اینه که همش در حق و حقوق زنا ظلم شده........

وگرنه کسی تو امریکا کانادا انگلیس به زنا نمیگه مظلوم! یعنی ظلمی از نظر اجتماعی طبقاتی بهش وارد نمیشه که بخواد مظلوم باشه........

همه ی این فشارا از جامعه و خالی بودن پشتشون, از عدل و قانونiه که زنارو نازک تر و حساس تر میکنه به خاطر همین زنا مظلوم میشن.......

ولی حالا از یه نظر دیگه هم زنا مظلومن که طبیعت بهشون ظلم کرده..... اگه فکر کردین مثالی به ذهنتون نرسید بگین در خدمتم!:redface:

عزیزم اگه خوب دقت کنی می فهمی که همه اینها سکوت زن ها رو می رسونه توی ایران
به نظرت سکوت واسه چیه ؟واسه اینکه زندگیشون رو حفظ کنن واسه اینکه بتونن بازم محبت کنن

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرت سکوت واسه چیه ؟واسه اینکه زندگیشون رو حفظ کنن واسه اینکه بتونن بازم محبت کنن
دقیقا همینه.;)

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
با صحبتت موافقم ، یه دلیل دیگه اش خانواده هان که بچه ها رو بد بار میارن! گهگاه توی بعضی از خانواده ارزش بیشتری به پسر بودن می دن! این می شه که همیشه این تصور برای پسره هست که یه جنس برتره!!( توهم :D ) از بچگی وظیفه دختر می دونن که توی کارهای منزل کمک کنه ولی پسر چون بچه است و نمی تونه بیرون کار کنه با این وظیفه اش تا سن بالا آشنا نمی شه! در حالیکه به نظر من باید از سن پایین از پسر کنار دختر کار گرفت تا متوجه بشه که بحث وظیفه نیست، بحث پیشبرد زندگیه که افراد باید با تعاون با هم اونو پیش ببرن!

دقیقا بعضی از خانواده ها نمیدونم چیرا این تفکر رو دارن....... این تفکر برمیگرده به وقتی که پسرا میتونستن تو کارای مزرعه داری یا اینجوری کمک کنن ولی هنوزم که هنوزه ادامه داره متاسفانه......... دقیقا........:biggrin: اگه پسر و دختر از سنای پایین تر کار کردن رو یاد بگیرن حتی برای خودشونم بهتره.....تنبل بار نمیان و مسئولیت پذیریونم بالاتر میره.........

شاید باورت نشه ولی حتی اگه پسر به خانومش حتی اگه خانومه خانه دار باشه کمک کنه و تقسیم کاری انجام بشه انقدر زندگیشون بهتر میشه....... قدر هم رو هم بیشتر میدونن........ دعواهای الکی سره اینکه "من کار میکنم تو میشینی خونه حال میکنی!" هم پیش نمیاد چون میفهمه این هم سخته و هم یکنواخت!........:gol:

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
در حال حاضر مشکل اینه که چه در جامعه ی ایرانی و چه در جامعه ی خارج از ایران هم مرد داره کار می کنه هم زن. اما مردها می گن این دلیل نمی شه که یه مرد تو خونه کمک کنه و....
یا اگر هم چوپ چپ و راست کنن همه جا جار می زنن!
برای این کار راه حلی دارید؟

آخرین ویرایش:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز

عسلم سکوت واسه اینه که اگه سکوت نکنن زندگیشون به هم میخوره همونطور که تو گفتی ولی قسمت محبتش رو......... یک زنه تنها توی جامعه ی ما که نه قانون پشتشه نه هیچی جایی که ماشالله قانون تمام و کمال برای مرداست چی کار کنه؟!
وقتی حتی متاهلی همه به شکل "تو هم اره!" بهت نگاه میکنن از مدیر شرکتی که توش کار میکنی باشه تا بقال سر کوچه چی کار میتونه بکنه؟!

سکوت نکردن یعنی دعوا مشاجره طلاق! تنهایی! جایی که همه منتظرن یا حرف برات درارن یا نگاه "سوء" بهت بکنن.......

توی جامعه ی ما زنای بیچاره ی ما چاره ای به جز سکوت ندارن....... حالا گیریم پدر مادر دختره بعد از طلاق نکشنش و نگن باعث بی ابرویی شدی...... در اون صورت باز وضعیتش بهتره ولی باز هم مشکلات اجتماعی پشتشه و دنبالش میکنه........

ایران زنا بیچاره ها فقط وسیله ان........ وقتی یه زن روشن فکر هم پیدا میشه و میخواد یک مقدار ترازوی بی عدالتی رو میزون کنه یه سری از بالامالایی ها بهشون تهمت فاحشگی بهش میزنه.......

پس همه ی اینا باعث میشه تا زن سکوت کنه.........:gol:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
در حال حاضر مشکل اینه که چه در جامعه ی ایرانی و چه در جامعه ی خارج از ایران هم زت داره کار می کنه هم زن. اما مردها می گن این دلیل نمی شه که یه مرد تو خونه کمک کنه و....
یا اگر هم چ.پ چپ و راست کنن همه جا جار می زنن!
برای این کار راه حلی دارید؟

توی خارج از ایران بستگی به کشوری که هستی شرایط با شرایط فرق داره........ اول اینو در نظر بگیر که در کشورهای پیشرفته یا جهان اول! حق اجتماعی زنها با مردا برابره یا تقریبا برابره..... پس مرده هر کاری خواست نمیتونه بکنه و بگه قانون پشتمه....... قانون پشت همه ی زن و مرداست پس دم اقایون اینجا کمی قیچی میشه........

حالا برگردیم سر اصل مطلبت........ تو کشوری مثل ایتالیا ماشاالله مرداشون مثل ایرانی ها میمونن و دست به سیاه و سفید نمیزنن......... اونم با اینکه بقیه کارارو از ترس قانون نمیکنن ولی در خونه ماشاالله یه پا ایرانین........

در انگلیس فرانسه کانادا و امریکا ذاتا کار خونه مثل ایران نیست یعنی اکثرا! اینجوری نیستن........ خانوم و اقا اگه جفتشون شاغل باشن شب که میان خونه غذا رو یا مرد درست میکنه یا زن بهتره بگم توافقیه! غذاهاشونم مثل ایرانیا نیست که 5 ساعت فقط جا افتادن و هم زدن بخواد........ کارای خونه رو هم معمولا یا شریکی انجام میدن یا کارگر دارن...... ریزه کاری های خونه رو هم جفت با هم انجام میدن......... چون مرده اصلا فکر نمیکنه از زن بالاتره و وظیفه اونه........ (البته بگم هنوز ایرانی های خارج یا مهاجرای کشورای اینجوری به خارج روش زندگی ایران یعنی مردسالاری رو ادامه میدن! حالا دیده شده که اصلاح بشن ولی کمه!)

راه حل؟! عزیزم راه حل اینه که قانون پشت زن و مرد با هم به یک اندازه باشه........ جامعه از هر نظر باز و ازاد باشه.......... حالا اینا که نیست......... لااقل خانواده ها از بچگی تو گوش پسرا نکنن که شما بهترین وای مرد اینجوری وای پسر اینجوری! وقتی به دخترش یه کاری میده به پسره هم بده یا اگه دختره خودش با زبون خوش اومد به پسره هم بگه که همه باید در خانه کار کنن...........با فرهنگ سازی و تربیت درست از بچگی این میتونه حل شه!

مورد دیگه اینکه پسرا در خانواده هاشون دیدن پدراشون با مادراشون چه جورین........ یعنی پدره نشسته مادره هی دور پدره میگرده با چایی خسته نباشی و .. و. ....
خوب پسره اینارو میبینه تو مخش اینجوری میشینه! به غیر اینو قبول نداره!

پس حالا که جامعه مورد داره با تربیت درست رفتار صحیح جلوی بچه میشه طرز فکرو عوض کرد........

این بود انشای من!!!:w15:

(چه قدر زیاد شد.........:w05:)

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی خارج از ایران بستگی به کشوری که هستی شرایط با شرایط فرق داره........ اول اینو در نظر بگیر که در کشورهای پیشرفته یا جهان اول! حق اجتماعی زنها با مردا برابره یا تقریبا برابره..... پس مرده هر کاری خواست نمیتونه بکنه و بگه قانون پشتمه....... قانون پشت همه ی زن و مرداست پس دم اقایون اینجا کمی قیچی میشه........

حالا برگردیم سر اصل مطلبت........ تو کشوری مثل ایتالیا ماشاالله مرداشون مثل ایرانی ها میمونن و دست به سیاه و سفید نمیزنن......... اونم با اینکه بقیه کارارو از ترس قانون نمیکنن ولی در خونه ماشاالله یه پا ایرانین........

در انگلیس فرانسه کانادا و امریکا ذاتا کار خونه مثل ایران نیست یعنی اکثرا! اینجوری نیستن........ خانوم و اقا اگه جفتشون شاغل باشن شب که میان خونه غذا رو یا مرد درست میکنه یا زن بهتره بگم توافقیه! غذاهاشونم مثل ایرانیا نیست که 5 ساعت فقط جا افتادن و هم زدن بخواد........ کارای خونه رو هم معمولا یا شریکی انجام میدن یا کارگر دارن...... ریزه کاری های خونه رو هم جفت با هم انجام میدن......... چون مرده اصلا فکر نمیکنه از زن بالاتره و وظیفه اونه........ (البته بگم هنوز ایرانی های خارج یا مهاجرای کشورای اینجوری به خارج روش زندگی ایران یعنی مردسالاری رو ادامه میدن! حالا دیده شده که اصلاح بشن ولی کمه!)

راه حل؟! عزیزم راه حل اینه که قانون پشت زن و مرد با هم به یک اندازه باشه........ جامعه از هر نظر باز و ازاد باشه.......... حالا اینا که نیست......... لااقل خانواده ها از بچگی تو گوش پسرا نکنن که شما بهترین وای مرد اینجوری وای پسر اینجوری! وقتی به دخترش یه کاری میده به پسره هم بده یا اگه دختره خودش با زبون خوش اومد به پسره هم بگه که همه باید در خانه کار کنن...........با فرهنگ سازی و تربیت درست از بچگی این میتونه حل شه!

مورد دیگه اینکه پسرا در خانواده هاشون دیدن پدراشون با مادراشون چه جورین........ یعنی پدره نشسته مادره هی دور پدره میگرده با چایی خسته نباشی و .. و. ....
خوب پسره اینارو میبینه تو مخش اینجوری میشینه! به غیر اینو قبول نداره!

پس حالا که جامعه مورد داره با تربیت درست رفتار صحیح جلوی بچه میشه طرز فکرو عوض کرد........

این بود انشای من!!!:w15:

(چه قدر زیاد شد.........:w05:)

انشای عالی یی بود... کاملا با حرفهات موافقم...;)
اگه به پسرا از بدو تولد نگن پسر پسر قند عسل و غیره، خیلی از مسائل حل می شه:smile:
در ضمن این موضوع رو هم قبول کنیم که بسیاری از آقایون در موارد خاص خودشون رو به کوچه ی علی چپ می زنن شدییییییییییید....:razz:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
انشای عالی یی بود... کاملا با حرفهات موافقم...;)
اگه به پسرا از بدو تولد نگن پسر پسر قند عسل و غیره، خیلی از مسائل حل می شه:smile:
در ضمن این موضوع رو هم قبول کنیم که بسیاری از آقایون در موارد خاص خودشون رو به کوچه ی علی چپ می زنن شدییییییییییید....:razz:

مرسی.........

دقیقا........:biggrin: بیشتر ایرانیا پسر پرستن.......:razz:

شدیدا موافقم........:razz: بعد هم که بحثش پیش میاد : " اخ عزیزم نمیدونستم....." و "خوب میگفتی!" و ... .:razz:

nena_921

عضو جدید
سلام مجدد
یه سوال کاملا دخترونه دارم لطفا آقایون دخالت نکنن : خانوما : از کجا متوجه میشین که عاشق کسی شدین؟ ( عشق واقعی نه هوس)

nena_921

عضو جدید
چرا هیچکس جوابمو نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینقدر سوال سختیه؟

RIG

متخصص C#.net
اگه دیدی پوله پسره برات مهم نیست اون موقع عاشقش شدی!!!!

deniz002

عضو جدید
اخه / چقدر بد ادم ضایع بشه / دیدیم هیچکی نیامده از دختر ها گفتم حداقل پسر های یه کاری کنن تو ضایع نشی/ دیگه از این تایپک ها نزن

درجواب پست های بعدی که دخترا خواهند زد و از این که پسرا توی این تایپک امدن انتقاد میکنن باید بگم من خودم چند هفته پیش یه تایپ زدم به نام"" فقط آقایون"" ولی برعکس اسمش تا دلتون بخواد دختر وارد این تایپک شد به هر بهانه ای که شما فکرشو کنید / حالا ما هم امدیم تلافی کنیم
گل پسر های باشگاه همه با هم حمله ->>>>>>>>>>>>> پیش به سوی تایپک دخترا
ماشاالله از این همه اعتماد به نفس کاذب دخترها
gonah dare .chera aziat mikonid?
shomaha ham badan tapik mizanid dg..............

deniz002

عضو جدید
سلام مجدد
یه سوال کاملا دخترونه دارم لطفا آقایون دخالت نکنن : خانوما : از کجا متوجه میشین که عاشق کسی شدین؟ ( عشق واقعی نه هوس)
motmaen basg oni ke fekr mikoni ashegheshi vaghi behesh dast peyda koni dg arzeshi barat nadare pas in havase!11111

Mehdi_Architect

عضو جدید
من همیشه یه سوالی ذهنم رو درگیر خودش کرده...
خانم ها وقتی دور هم جمع میشن در مورد چی با هم صحبت می کنن؟؟!!

مریم راد

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام

دیدید آقایون چه حرکتی کردند؟البته به جایی نرسید.خوب بریم سر قرار خودمون!بحث چی شد؟

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
یکی میگه چه خبره بلاخره خانوم ها اینجا هستن یا اقا یون

:mad::mad::mad::mad:

اگر

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ميگم آخر قرار شد كي من دختر شم:surprised:
زود باشيد تكليفمو مشخص كنيد ميخوام شوهر كنم:love: