bahare7
عضو جدید
پاسخ
پاسخ
ما مدت هاست که این شیوه رو داریم و بهش عادت کردیم
به نظر من عادت به محبت کردن اصلا هم بد نیست کی گفته محبت بده
مشکل از ما نیست جنس مقابل جنسش خرابه و می خواد از زیر بعضی چیزا در بره
باید یه کاری کنیم که اونا عوض بشم در حقیقت اگه منو بکشی هم نمی تونی این چیزا رو از وجودم جدا کنی با من عجین شدن
من مهربونی کردن رو دوس دارم حالا هر کی می خواد باشه اما وقتی اون نتونه خودشو کنتل کنه دردسر پیش میاد
پاسخ
بهار جان از بین نظراتی که داده شد ، با نظرت بیشتر موافقم . اتفاقا پنجشنبه با دوستام بحث سر همین بود. من فکر می کنم خانومها مدیریتشون ضعیفه ! یعنی وقتی ازدواج می کنن یواش یواش کار و درس و تفریحشون رو فراموش می کنن! بدتر از اون خودشون رو فراموش می کنن!!! اکثر توی سن ها بالا نگاه کنی ، بد تیپ ، بد قیافه ، فرسوده و خسته هستن!!! بعضی ها دیگ شیوه رو ه انقدر فداکارن که همسر و بچه هاشون بهشون ظلم می کنن!! نمی گم دعوا و جر و بحث کنن ها! ولی شاید بشه طور دیگه ای برخورد کرد
الان یه دلیل دیگه هم به ذهنم رسید ، اینکه خانومها با حقوق خودشون آشنایی ندارن! یا دارن ولی از ترس به هم خوردن زندگیشون سکوت رو ترجیخ می دن! خیلی از ظلمهایی که به جون می خرند فقط به خاطر همینه که زندگی رو حفظ کنن!!
اگه موافقید با هم بررسی کنیم که چیکار کنیم ، چه جوری باشیم که بهمون ظلم نشه ! می دونید منظورم اینه که راهکار عملی بدید!
ما مدت هاست که این شیوه رو داریم و بهش عادت کردیم
به نظر من عادت به محبت کردن اصلا هم بد نیست کی گفته محبت بده
مشکل از ما نیست جنس مقابل جنسش خرابه و می خواد از زیر بعضی چیزا در بره
باید یه کاری کنیم که اونا عوض بشم در حقیقت اگه منو بکشی هم نمی تونی این چیزا رو از وجودم جدا کنی با من عجین شدن
من مهربونی کردن رو دوس دارم حالا هر کی می خواد باشه اما وقتی اون نتونه خودشو کنتل کنه دردسر پیش میاد