سلام به بهترین آفریده های خدا(دخترای گل)
حاضرین با خانواده شوهرتون تو یه خونه زندگی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط خانوما جواب بدن.مرسی![]()
آره چرا که نه؟؟؟سلام به بهترین آفریده های خدا(دخترای گل)
حاضرین با خانواده شوهرتون تو یه خونه زندگی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط خانوما جواب بدن.مرسی![]()
اتلان شوهرت بالا سرت بود نه؟بله
چرا که نه
یـــــــــــــــــــــــــَک مادرشوهر دارم عین دسته گل![]()
هر کی میخواد طلاق بگیره برهاتلان شوهرت بالا سرت بود نه؟
قضیه گذشت نیس نمیشه یه خورده فک کنی میفهمین که نمیشه.هر چند من فکر کنم برای شروع زندگی بد نباشه
حالا این سوال رو جواب بدین من فکر کردم بیام به تا پیکه دیگه بزنم کاره لوسه هست و با اجازتون همین جا نوشتم
فکر کنم اگه اقایون راضی بشم بیان خونه مادر زن زندگی کنن خوبه یعنی دخترا همه راضی هستن؟
فکر کنم الان باید منتظر جواب
بلللللللللللللللللللللله
باشیم
ببینیم چی مبشیه نظریه میگه خانم ها همه چیز رو واسه خودشون میخواین .یه خورده گذشت هم بد نیست
چرا بله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ّبا قاطعیت میگم بله![]()
این درست ولی این چند وقت بهتر اول زندگی نباشه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خانواده ی همسر خانواده ی خود آدم هست
اگه آدمای خوبی باشن چند وقت آره اما تا آخر عمر نه
به نظرت احترام علاقه بینشون از بین نمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه شرایط داشتن خونه مستقل فراهم نباشه چرا که نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا دخالت کردنو چطور تفسیر کنی وقتی کنار هم زندگی کنین ناخاسته حرفایی زده میشه که طرف نمیخاد دخالت کنه ولی دخالت میکنه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم با اين موافقم اگه واقعا خوب باشن چراكه نه؟
فقط اين برام مهمه كه دخالت تو زندگي نكنن وگرنه قبول دارم...
اينم يه حرفيه...تا دخالت کردنو چطور تفسیر کنی وقتی کنار هم زندگی کنین ناخاسته حرفایی زده میشه که طرف نمیخاد دخالت کنه ولی دخالت میکنه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اره ولی خیلی خسته همیشه چندتا چشم دیگه مستقیم رو رفتارت حرکاتت نظارت داشته باشن نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا راحت نیستی از لباس پوشیدن گرفته تا خابیدنت نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اينم يه حرفيه...
اگه دخالتي باشه كه رو زندگيم تاثير منفي بذاره دوست ندارم
ولي دخالت هميشه كه منفي نيست.بعضي وقتا خودش يه كمكه براي تشخيص راه درست و غلط.مگه نه؟؟
اره .به اين يكي ديگه فكر نكرده بودم...خوب اره ولی خیلی خسته همیشه چندتا چشم دیگه مستقیم رو رفتارت حرکاتت نظارت داشته باشن نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا راحت نیستی از لباس پوشیدن گرفته تا خابیدنت نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دخترونه | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
یه مدرسه دخترونه کنار خونمون چیکارا میکنه با مردم محلمون | گفتگوی آزاد | 0 | |
M | عجيبترين اسامي دخترونه..... | گفتگوی آزاد | 101 | |
![]() |
:: فردوسي پور و اجراي برنامه 90 دخترونه.... | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
#خنـــــده بـــازار#اسم های دخترونه# | گفتگوی آزاد | 40 |