دخترها در سنین مختلف

mr.fares

عضو جدید
کاربر ممتاز
سن 14 سالگي : تا پارسال هر کي بهشون مي گفت چطوري؟ ميگفتن ... خوبم مرسي ... حالا ميگن مرسي خوبم
سن 15 سالگي : هر کي بهشون بگه سلام ... ميگن عليک سلام ... نقاشيشون بهتر ميشه » بتونه کاري و رنگ آميزي
سن 16 سالگي : يعني يه عاشق واقعيند ... فردا صبح هم ميخوان خودکشي کنن ... شوخي هم ندارن
سن 17 سالگي : نشستن و اشک مي ريزن ... بهشون بي وفايي شده ... کوران حوادث
سن 18 سالگي : ديگه اصلا عشق بي عشق ... توي خيابون جلوي پاشون رو هم نگاه نمي کنن
سن 19 سالگي : از بي توجهي يه نفر رنج مي برن ... فکر مي کنن اون يه آدم به تمام معناست
سن 20 سالگي : نه , نه ... اون منو نمي خواست آخرش منو يه کور و کچلي مي گيره ... مي دونم
سن 21 سالگي : فقط سن 27-28 سالگي قصد ازدواج دارن ، فقط
سن 22 سالگي : خوش تيپ باشه ، پولدار باشه ، تحصيلکرده باشه ، قد بلند باشه ، خوش لباس باشه ... آخ که چي نباشه
سن 23 سالگي : همهء خواستگارا رو رد مي کنن
سن 24 سالگي : زياد مهم نيست که چه ريختييه يا چقدر پول داره ، فقط شجاع باشه ، ما رو به اون چيزي که نرسيديم برسونه
سن 25 سالگي : اااااااه ، پس چرا ديگه هيچکي نمي ياد... هر کن ميخواد باشه ، باشه
سن 26 سالگي : يه نفر مي ياد ، همين خوبه ، بله
سن 27 سالگي : آخيش
سن 28 سالگي : کاش قلم پات مي شکست و خواستگاري من نميومدي

نظر

*Essi*

اخراجی موقت
دخترها در سنین مختلف
پسرها در سنین مختلف

سن 14 سالگي : تا پارسال هر کي بهشون مي گفت چطوري؟ ميگفتن ... خوبم مرسي ... حالا ميگن مرسي خوبم
سن 14 سالگي : تا پارسال اگه یه خانم بهشون مي گفت چطوري؟ کله اشون را از خجالت مینداختن پایین و سرخ و سفید میشدن،اما الان اول یک نگاه به بالا میندازن و دوباره سرشون را میندازن پایین.

سن 15 سالگي :نقاشيشون بهتر ميشه » بتونه کاري و رنگ آميزي
سن 15 سالگي : خاک بازیشون بهتر میشه،یک شیشه ژل خالی میکنن رو موهاشون و مثل مزرعه شروع به کاشت گندم میکنند.

سن 18 سالگي : ديگه اصلا عشق بي عشق ... توي خيابون جلوي پاشون رو هم نگاه نمي کنن
سن 18 سالگي :عاشق تمام عیار، فقط کارشون میشه از صبح تا شب تو خیابون متلک انداختن.

سن 23 سالگي : همهء خواستگارا رو رد مي کنن
سن 23 سالگي : هر جنبنده ای رو که میبینن،میخوان ازش خواستگاری کنند.

سن 25 سالگي : اااااااه ، پس چرا ديگه هيچکي نمي ياد... هر کی ميخواد باشه ، باشه
سن 25 سالگي : اااااااه ، پس چرا ديگه هيچکي به من جواب مثبت نمیده، حتی یک دختر افغانی

سن 28 سالگي : کاش قلم پات مي شکست و خواستگاري من نميومدي
سن 28 سالگي : کاش قلم پام مي شکست و خواستگاري تو نميومدم.

mr.fares

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاز

فاز

پسرها در سنین مختلف

سن 14 سالگي : تا پارسال اگه یه خانم بهشون مي گفت چطوري؟ کله اشون را از خجالت مینداختن پایین و سرخ و سفید میشدن،اما الان اول یک نگاه به بالا میندازن و دوباره سرشون را میندازن پایین.

سن 15 سالگي : خاک بازیشون بهتر میشه،یک شیشه ژل خالی میکنن رو موهاشون و مثل مزرعه شروع به کاشت گندم میکنند.

سن 18 سالگي :عاشق تمام عیار، فقط کارشون میشه از صبح تا شب تو خیابون متلک انداختن.

سن 23 سالگي: هر جنبنده ای رو که میبینن،میخوان ازش خواستگاری کنند.

سن 25 سالگي : اااااااه ، پس چرا ديگه هيچکي به من جواب مثبت نمیده، حتی یک دختر افغانی

سن 28 سالگي : کاش قلم پام مي شکست و خواستگاري تو نميومدم.
فازت خرابه:biggrin:

rahele83

عضو جدید
[COLOR=\\\"red\\\"]پسرها[/COLOR] در سنین مختلف

[COLOR=\\\"sienna\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]سن 14 سالگي[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] : تا پارسال[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"red\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] اگه یه خانم[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] بهشون مي گفت[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"red\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] چطوري؟[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] کله اشون را از خجالت مینداختن پایین و [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"red\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]سرخ و سفید[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] میشدن،اما الان [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"red\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]اول یک نگاه به بالا[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] میندازن و دوباره سرشون را میندازن پایین.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=\\\"sienna\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]سن 15 سالگي[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] : [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"red\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]خاک بازیشون[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] بهتر میشه،یک [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"red\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]شیشه ژل[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] خالی میکنن رو موهاشون و مثل مزرعه شروع به [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"red\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]کاشت گندم[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] میکنند.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=\\\"sienna\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]سن 18 سالگي[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] :[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"][COLOR=\\\"red\\\"]عاشق تمام عیار،[/COLOR] فقط کارشون میشه از صبح تا شب تو خیابون [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"red\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]متلک انداختن.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=\\\"sienna\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]سن 23 سالگي[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]: [/FONT][/COLOR][FONT=\\\"Tahoma\\\"]هر جنبنده ای رو که میبینن،میخوان ازش [COLOR=\\\"red\\\"]خواستگاری[/COLOR] کنند.[/FONT]

[COLOR=\\\"sienna\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]سن 25 سالگي[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"sienna\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] : [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]اااااااه ، پس چرا ديگه هيچکي [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]به من [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"red\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]جواب مثبت[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] نمیده، حتی یک [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"red\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]دختر افغانی[/FONT][/COLOR]

[COLOR=\\\"sienna\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]سن 28 سالگي[/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"sienna\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] : [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]کاش [COLOR=\\\"red\\\"]قلم پا[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"][COLOR=\\\"red\\\"]م[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] مي شکست و خواستگاري [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"]تو [/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"] [COLOR=\\\"red\\\"]نميومد[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=\\\"red\\\"][COLOR=\\\"black\\\"][FONT=\\\"Tahoma\\\"][COLOR=\\\"red\\\"]م[/COLOR].[/FONT][/COLOR][/COLOR]

ممنون جالب بودکارتون

*Essi*

اخراجی موقت
میخی که زبان نیست خط بوده:D:biggrin:

فرق نمیکنه که!!! خط و زبان یکی بوده.
اسم میخی را الان روش گذاشته اند.
اگه یک کشور نام بردی که اسم زبان و خطش متفاوت باشه،من اسمم را میذارم essi4299

*Essi*

اخراجی موقت
تاجیکستان:D
خط:روسی
زبان :فارسی

از اون حرف ها بود که زدی ها.....;)
یعنی اونها به زبان روسی مینویسن بعد از روش فارسی میخونن.
اون کساییکه فارسی حرف میزنن ،فارسی هم مینویسند و اون کساییکه روسی حرف میزنند، روسی هم مینویسند.

زودباش اسمتو عوض کن....زودباش ...زودباش
تقیه کردم گفتم اسمم را عوض میکنم.
صد بار به مدیر باشگاه گفتم،این اسم را عوض کن،گوش نداد،اگه شما پارتی داری ، مارو واسه عوض کردن اسم،راهنمایی کن.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اون حرف ها بود که زدی ها.....;)
یعنی اونها به زبان روسی مینویسن بعد از روش فارسی میخونن.
اون کساییکه فارسی حرف میزنن ،فارسی هم مینویسند و اون کساییکه روسی حرف میزنند، روسی هم مینویسند.

نمیدونم از روی رسم الخط روسی چطوری میخونن ولی میدونم که رسم الخطشون روسیه ولی فارسی حرف میزنن اونا اصلا رسم الخط فارسی رو بلد نیستن یا تعداد کمیشون بلدن
شاید مثل فینگیلیشه ما باشه
حالا تو نمیخوای اسمتو عوض کنی اون یه بحث دیگست بهونه نیار:D:D
.
.,

.
.
.
.
.
..
"در خصوص ویژگیهای زبان در تاجیکستان یک نکته ضروری است و آن اینکه متاسفانه یا خوشبختانه، رسم الخط یا دبیره زبان در تاجیکستان سریلیکی است و نه دبیره ایرانی-عربی.
در زمان حکومت شوروی رسم الخط همه جمهوری ها به سریلیکی (روسی) تغییر کرد.
بنابراین امروز اکثریت قاطع مردم تاجیکستان نمیتوانند وبلاگ بنده را بخوانند و این یک مشکل بزرگ در راه ارتباط اینترنتی فارس زبانهای ایرانی و افغان با فارس زبانهای تاجیک است. چراکه ما هیچ از رسم الخط روسی نمیدانیم و آنها رسم الخط ما را نمیدانند.
با توجه به اینکه عمده آثار ادبی و علمی فارسی به دبیره ایرانی – عربی نوشته میشود، تاجیکها از استفاده از کتابهای ما محرومند و مجبورند که کتب ما را به خط روسی برگردانند. جالب است که اکثریت تاجیکها زبان روسی را هم بلد نیستند. بنابراین آنان از استفاده از کتابهای روسی هم محروند.
کتاب روسی را میتوانند بخوانند اما چیزی نمیفهمند و کتاب فارسی را نمیتوانند بخوانند با اینکه فارسی بلد هستند "

"به گزارش ايرنا، سليماني روز پنجشنبه در آغاز دوره جديد آموزش رسم‌الخط فارسي در رايزني فرهنگي ايران در شهر دوشنبه پايتخت تاجيكستان گفت: زبان فارسي ميراث و بخشي از هويت ملي همه فارسي زبانان جهان است.
وي خطاب به تاجيكان شركت‌ كننده در اين دوره افزود: شركت در كلاسهاي خط فارسي تنها آموختن يك خط نيست بلكه با يادگيري اين رسم‌الخط پيوندي با گذشته غني خود برقرار مي‌كنيد و دريچه‌اي به سوي اقيانوسي از علم و فرهنگ به روي شما گشوده مي‌شود.
رايزن فرهنگي ايران در تاجيكستان افزود: در ايران سالانه بيش از ‪ ۴۰‬هزار عنوان كتاب در زمينه‌هاي مختلف علوم منتشر مي‌شود كه تنها به مدد دانستن رسم الخط فارسي براي همزبانان تاجيك اين گنجينه قابل استفاده است.
به گزارش ايرنا، در دوره جديد آموزش رسم الخط فارسي كه حدود ‪ ۶‬ماه طول خواهد كشيد، اساتيد دانشگاه، معلمين مدارس، دانشجويان و دانش آموزان تاجيك و همچنين علاقمندان به آموزش اين خط شركت دارند.
رسم‌الخط فارسي در زمان شوروي سابق از مدارس، دانشگاهها و نامه‌نگاريهاي اداري تاجيكستان حذف ولي پس از استقلال اين كشور، تاجيكها به فكر احياي رسم الخط باستاني خود افتادند.
دولت تاجيكستان به تازگي با اصلاحاتي در برنامه آموزشي مدارس اين كشور رسم الخط و ادبيات فارسي را نيز از برنامه‌هاي درسي مدارس تاجيكستان قرار داده است. "

با اینکه از مطال بکپی پیستی خوشم نمیاد ولی مجبول شدم:D

آخرین ویرایش:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ر خصوص ویژگیهای زبان در تاجیکستان یک نکته ضروری است و آن اینکه متاسفانه یا خوشبختانه، رسم الخط یا دبیره زبان در تاجیکستان سریلیکی است و نه دبیره ایرانی-عربی.
حالا چون عربی نیست مثل ایران ؟

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چون عربی نیست مثل ایران ؟

من اینو نقل قول کردم فقط...و متاسفانش هم تا اونجا که من فهمیدم ماله اینه که به خاطر رسم الخطشون نمیتونن مطالبی که فارسیه و یه جورایی مال اجدادشون هستو بخونن
درضمن وارد شدن بیش از حد هر زبانی توی زبان دیگه بد هستش فرقی نمیکنه عربی باشه یا روسی...(بهتره این بحثو تموم کنیم داریم تاپیکو منحرف میکنیم ولی اسی من تو رو ول نمیکنم:D)

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولم کن.ای بابا.بهت میگم ولم کن. :mad:
عجب گیری افتادیم ها!!!!! :razz:
هرکه با من درافتاد،ور افتاد. ;)

:w13:
میخواستی حرف نزنی که اینجوری گیر بیفتی :razz:.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.شوخی میکنم دوستم...دلخور نشو:D

بالا