دختر و پسر به یه اندازه احساساتی میشن هر دوشون قلب دارن
ولی وابستگی دختر بیشتره
ولی وابستگی دختر بیشتره
دقیقا همینه معمولا دخترا زودتر وابسته میشن.............؟!دختر و پسر به یه اندازه احساساتی میشن هر دوشون قلب دارن
ولی وابستگی دختر بیشتره
این که معلومه
خانوما احساساتی ترن
اما بعضی از مردا هم از روی احساس تصمیم میگیرن
کلن تو این زمونه عقل داره کمرنگ میشه
علی جان؟ باز تلاش کردی تاپیک زدی؟....اینم سوال داش.؟....اخه پسرا اصلا خلب دارن که احساس داشته باشن؟
همه با هم یکی نمیشن بستگی به شرایط و نوع احساسات طرف مقابلشون دارهدخترها احساساتی تر هستند یا پسرها
به نظر من پسرها احساساتی تر هستند وقتی دختری رو که دوست دارن یا هر چیز دیگه ای رو بدست نیارن راحت از کنارش نمیگذرن!
اما دخترها عین خیالشون هم نیست!!! یا شایدم بهتر باشه خودشون بگن!
اشک و گریه نماد افسردگی و غمه چه ربطی به احساسات داره تو طول تاریخ چون به زن ها بیشتر ظلم شده پس بیشتر هم اشک و گریه داشتناینو از کجا گفتید شما؟؟؟
احساساتی بودن زنها در طول تاریخ که یکی از نمادهاش هم اشک و گریه هست رو منکرش میشید؟؟؟
همین احساساتی بودن زن هست که از اون مادری فداکار و مهربان درست کرده.
دین اسلام هم این قضیه رو بارها و بارها تایید کرده
اشک و گریه نماد افسردگی و غمه چه ربطی به احساسات داره تو طول تاریخ چون به زن ها بیشتر ظلم شده پس بیشتر هم اشک و گریه داشتن
دین اسلام مثل بقیه چیزای دیگش اشتباه کرده![]()
دختر و پسر به یه اندازه احساساتی میشن هر دوشون قلب دارن
ولی وابستگی دختر بیشتره
می خوای ربطش به بدم به بوداچرا ربطش می دین به اسلام؟!
اشک و گریه نشونه ابراز احساساته
توی یک مجلس عزا مردا میرن تو خودشون و زنها راحت اشک می ریزن
فقط وسیله ای برای خالی شدن دلشونه
توی قرآن هم گفته شده برای پایداری بیشتر خانواده
قدرت بدنی مرد بیشتر از زن
و احساسات و عواطف زن بیشتر از مرده
حالا یه دختری به یکی دل می بنده دوباره فرداش به یکی دیگه این شخصیت اون فرده ربطی به ذات نداره.
اشک سلاح زنها در طول تاریخ بوده ربطی به احساسات قلبیشون نداره. بعد هم کلا حساب مادر و زن جدا از همذیگر هست. احساسات مادر نوع خاصیه که به جنسیت ربطی ندارد. همنطور که یک پدر احساستش ارتباطی به خوی مردانش ندارد
الان هدفت از پست گذاشتن اینجا چی بود؟جیغم اضافه کنید جزو سلاح های سرد خانماست ! به نظر من آقانون احساساتشون منطقی تره ولی خانما نه
اینجام...علی کجایی پسرم که تاپیکای قدیمیتو میارن بالا
خیر بستگی داره احساس رو تو چی ببینی....در کل دخترا با احساس تر از پسران
وقتی یه پسری یه دختریو می خواد تا وقتی جواب نگرفته احساساتش واقعا در اوجه ولی وقتی دختره جواب داد و وابسته پسره شده این احساسات تو پسره کمترو کمتر میشه و به طور کامل به دختره منتقل میشه
من مخالفم...ثابت شده که مردا 2دسته اند:یا کاملا منطقی یا احساساتی....ولی زن ها هم از عقل هم از احساساتشون همزمان استفاده میکنند...و باور دارم به شخصه...البته عقاید متفاوته....اینو از کجا گفتید شما؟؟؟ احساساتی بودن زنها در طول تاریخ که یکی از نمادهاش هم اشک و گریه هست رو منکرش میشید؟؟؟ همین احساساتی بودن زن هست که از اون مادری فداکار و مهربان درست کرده. دین اسلام هم این قضیه رو بارها و بارها تایید کرده
دخترها احساساتی تر هستند یا پسرها
به نظر من پسرها احساساتی تر هستند وقتی دختری رو که دوست دارن یا هر چیز دیگه ای رو بدست نیارن راحت از کنارش نمیگذرن!
اما دخترها عین خیالشون هم نیست!!! یا شایدم بهتر باشه خودشون بگن!
اصلا این حرف درست نیست که زن ها احساساتی ترند..... زن ها فقط بیشتر از مرد ها احساساتشون رو بروز میدند
و یه نکته مهم اینکه زن ها میتونن بین احساس و عقلشون یه تناسب بر قرار کنن اما مردها یا کلا احساساتشون رو مخفی میکنن و فقط بر پایه منطق عمل میکنن یا...
من کاری ندارم به دوستی دخترو پسر
کلی میگم
اما به نظره من دخترا احساساتی ترن
در مورد احساساتی بودن نمی شه دقیق گفت کدوم احساسی تر هستند ، ( چون به نظر من همه چیز در مورد انسان ها نسبی است نه قطعی)سلام بنظرمن دختر ا بیشتر احساسی ان پسرا بیشتر منطقی ان .... بخاطر همینه که میگن دختر باید اعتمادبنفسشون بالا باشه تا بتونه احساساتش رو کنترل کنه
باداش اکبرموافقم ....سلام بنظرمن دختر ا بیشتر احساسی ان پسرا بیشتر منطقی ان .... بخاطر همینه که میگن دختر باید اعتمادبنفسشون بالا باشه تا بتونه احساساتش رو کنترل کنه