من که گفتم اومدم بینم بالاخره دخترا چی میخوان که ما نداشتیم که تا حالا مارو نخواستناصلا ببینم پسرا اینجا چیکار میکنن؟اینجا تایپیک دختراست...زود برید بیرون.زود..![]()
خودت میگی این که هر جنسی به دلیل غریزه غیر همجنسش رو می طلبه عادیه وی می تونه یه رابطه ی سالم باشه بعد می گی بیخود می کنه؟؟؟؟؟؟؟این که دخترا پسرا رو میخوان یا بالعکس یه غریزه ست که همه این احساس و دارن . ولی جدا از این یه رابطه ی سالم باعث میشه هر 2 طرف از هر لحاظ تا حدودی کامل بشن , به نظر من تمام موارد نظرسنجی به اضافه ی چند مورد دیگه عامل گرایش 2 جنس مخالف به همه , حالا بازم جدا از این حرفا دختر بیخود میکنه پسری رو میخواد![]()
خودت میگی این که هر جنسی به دلیل غریزه غیر همجنسش رو می طلبه عادیه وی می تونه یه رابطه ی سالم باشه بعد می گی بیخود می کنه؟؟؟؟؟؟؟![]()
ببینیمو تعریف کنیم.منم اصلللللللللاااااااااااا از دوستی با پسرا خوشم نمیاد...به نظرم خیلی مسخره س...
خوب اين به خاطر اينكه اعتماد به نفسشون ضعيفه .صوفیا جان یکی دوتاشون به من گفتن واسه چی با پسرا رابطه دارن بودن در کنار پسرا رو برای خودشون افتخار می دونن![]()
میدونی عزیزم ؟ غریزه و رابطه ی سالم نظر خودمه ولی این که بیخود میکنن با هم دوست میشن , نظر مامانم بود که یهو یادم اومدخودت میگی این که هر جنسی به دلیل غریزه غیر همجنسش رو می طلبه عادیه وی می تونه یه رابطه ی سالم باشه بعد می گی بیخود می کنه؟؟؟؟؟؟؟![]()
چرا حس میکنی مسخره ست عزیزم؟منم اصلللللللللاااااااااااا از دوستی با پسرا خوشم نمیاد...به نظرم خیلی مسخره س...
تایید میشهولی یه نکته بسیار جالب اینجاست که گزینه " ارضای جنسی " تو رای گیری دوم شده ! واقعا شما دخترا شرم نمی کنید ؟ حیا نمی کنید ؟ از فاطمه زهرا خجالت بکشید ...
ولی یه نکته بسیار جالب اینجاست که گزینه " ارضای جنسی " تو رای گیری دوم شده ! واقعا شما دخترا شرم نمی کنید ؟ حیا نمی کنید ؟ از فاطمه زهرا خجالت بکشید ...
حتما واسه شوخی رای دادن
میشه علتشو هم بگی که چرا اشتباه ممنون میشم ازت دوسته عزیزکلا دوستی با پسرا اشتباهه ولی به نظر من اگرم کسی دوست بشه از روی نیاز عاطفی و محبته...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پسرا,دخترا همگی بیاین......... نظرتون رو...... | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
پسرا دخترا رو برای چی می خوان؟! | گفتگوی آزاد | 76 | |
![]() |
وقتی که دخترا باهم و پسرا با هم خلوت می کنند...!!! طنز | گفتگوی آزاد | 39 | |
![]() |
دخترا پسرا بفرمایین تو..... | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
دخترا عبرت بگيريد...پسرا دست از ؟؟؟ برداريد | گفتگوی آزاد | 381 |