...:پادشاه شب:...
عضو جدید
الان عشق منم سربازی نرفته
برام مهم نیست بیاد خواستگاریمم این مسئله مهم نیست
برام مهم نیست بیاد خواستگاریمم این مسئله مهم نیست
به طورکلی نه.ولی بازم بستگی داره به پسرش اگه مردباشه ونیازی نداشته باشه که کسی به زوربهش یاداوری کنه خودش کاراشوانجام بده یاادم کاری باشه وتنبل نباشه ممکنه قبول کنم.
اگه بگیرنش چی ؟ زن سالار
خب فکر کن این پسر رفت سربازی اومد وقتی کار نیست کارت پایان خدمت رو بکوبه تو سرش? من به پسرهای عزیز سفارش اکید میکنم چه رفتید چه نرفتید شناسنامتون رو تحت هیچ شرایطی باطل نکنید!
مهندس از کی تا به حال خانوم گرفتن شده شناسنامه باطل کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/0COLOR]↳
↳
از وقتی که یارانه های نون رو برداشتن مهندس جان
نه نه نه نه لا لا لا no no no . فقط کارته پایان خدمت بزاره رومیز برابری میکنه با سند خونه/http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w41.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w41.gifالبته من اگر پسر بودم بودن وقت تلف کردن می رفتم ارتش نیرو هوایی هیف و صد هیف که دخترم
100%
هر چی بخره که نمی تونه به نام خودش بکنه، 2 ثانیه مخشو می کنم(کندن)
، که بنام پدر و مادر کردن هم حماقته
،(یههو می بینی اموالت داره انحصار وراثت شوهر عزیزم)
دیگه اونوقته که من می مونم و سند ها ( منظورم همون مسولیته)
.
اقایون دلخور نشید. خانم ها سیاست مدارن ، اقایون برعکس همش رو بازی می کنن خیلی بخوان دیگه حرفه ای بازی در بیارن تو دو تا مورد بیشتر نمی تونن بپیچین... برای همین برای حفظ جان و مال اقایون بعد از ازدواج، در دوران قبل از ازدواج یه سری تعالیم می بینن یا خدماتی انجام می دن که دووم بیارن ... حالا پشت گوش بندازید تا من یههویی احساس مسولیت بهم دست بده
با وجود این کارا و سختی ها بازم زن نعمته [/↳
COLOR][/QUOT
زن یک عذاب بسیار دردناکی که از طرف خدا بر انسان نازل میشه اگر این بنظر شما نعمت ما این نعمت بدتر از عذاب رو نمیخواهیم
نه چون دوس دارم با همسرم از ایران برم
[با وجود این کارا و سختی ها بازم زن نعمته [/↳
COLOR][/QUOT
زن یک عذاب بسیار دردناکی که از طرف خدا بر انسان نازل میشه اگر این بنظر شما نعمت ما این نعمت بدتر از عذاب رو نمیخواهیم
جداً
خوشبحالش
خب اخه اول باید از ***** بابام اینا رد بشهبابام؟
نظر خودتو بگو؟![]()
خب اگه بعد ازدواج بره سربازی تنهایی میخوای چیکار کنی؟اگه تو یه شهرستان دیگه باشه؟ به نظر من که زندگی سخت میشه؟با من موافق نیستی؟آره!!!!!!
با وجود این کارا و سختی ها بازم زن نعمته [/↳
COLOR][/QUOT
حالا که اینجوری دیگه نمیشه باییییید بخوای
مگه قراره با مدرکش ازدواج کنم!!!![]()
خب اگه بعد ازدواج بره سربازی تنهایی میخوای چیکار کنی؟اگه تو یه شهرستان دیگه باشه؟ به نظر من که زندگی سخت میشه؟با من موافق نیستی؟