[دانلود] طرح توجيهی و مطالعات امكان‌سنجی [مربوط به طرح و اقتصاد كارخانه]

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فوم دیواری پلی استایرن مش دار

مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فوم دیواری پلی استایرن مش دار

فوم های دیواری مش دار که در بازار با نام پانل های سه بعدی شناخته می شود، از دو سطح مشبک مفتولی با چشمه های ۵ در ۵ ، ۸ در ۸ سانتی متر و …. تشکیل شده که این دو صفحه مشبک به فاصله های ۵، ۷.۵،و ۱۰ سانتی متر از یکدیگر به وسیله همین مفتول ها ثابت و به یکدیگر جوش شده اند. قطر مفتول های به کار رفته در این پانلهای سه بعدی ۲.۵ ، ۳ یا ۴ میلیمتر و مقاومت کششی مصرفی حداقل ۴۰۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشد. این پانلها با عرض حداکثر ۱.۲۰ و طول ۳.۰۰ متر تولید می گردند و در صورت نیاز به طول بلندتر در محل اجرا به کمک نوار شبکه ی اتصال به یکدیگر دوخته می شوند.
پانل عبارت است از دو شبکه مش مسطح که بوسیله مفتولهای عرضی (اتصالات برشی) به هم متصل شده و یک شبکه فضایی ( ۳بعدی) را تشکیل می دهند و به صورت فوم دار و بدون فوم در ضخامت های ۳۰۰´۱,۲۰ سانتی متر تولید و مطابق نقشه های اجرایی سازه در ساخت ساختمان های مقاوم در مقابل زلزله با امتیازات سبکی وزن ،اتصالات گیر دار و مطمئن و سرعت زیاد ساخت به کار گرفته می شود.
فوم دیواری مش دار در بازار با نام پانل های دولایه جوش خورده نیز شناخته می شود. این پانل های سه بعدی دیواری در سخت ترین آب و هوا نیز به خوبی مورد استفاده قرار گرفته است.
در این پست پروژه ایی تحت عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فوم دیواری پلی استایرن مش دار به صورت pdf جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • foam polyestairen meshdar(www.chemical-eng.ir).pdf
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 1

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید پنجره کرکره ای

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید پنجره کرکره ای

محصول مورد نظر، پنجره کرکره ای از جنس پی وی سی (Poly Vinyl Chloride) می باشد. این محصول در واقع از جهت اینکه می تواند به صورت کشویی و کرکره ای و رفت و برگشتی باشد به نام پنجره کرکره ای شناخته می شود.
برای آگاهی و شناخت کامل از محصول مورد بحث لازم است در ابتدا به تشریح ماده پی وی سی و
سپس به بررسی بیشتر پنجره های پی وی سی پرداخته شود.
پنجره های P.V.C
چنانکه می دانیم پنجره یکی از عوامل مهم در تولید بار سرمایشی و گرمایشی ساختمان است. انرژی انتقالی توسط پنجره از نوع انتقال هدایتی، تشعشعی و ورزشی و نفوذ هوای خارج میباشد. روش های جدید ساخت پنجره عوامل شرح داده شده فوق را تحت کنترل درآورده و نتیجتاً از اتلاف انرژی بی مورد ساختمان جلوگیری می نماید. نکته مهم در انتقال نور در حد شفافیت آن همراه با صرفه جویی در انتقال حرارت محیط خارج و داخل و همچنین زیبایی آن است.
پنجره ها عمدتاٌ با ضریب انتقال حرارت اکتسابی و مقدار نفوذ هوا از درزها مشخص می شوند. سایر مشخصات پنجره ها از جمله جنس قاب و ساخت آن نیز در مرغوبیت پنجره مهم می باشد. نقش پنجره در بار سرمایشی به مراتب بیشتر از بار گرمایشی است چون در بار گرمایشی انتقال حرارت توسط پنجره صرفاً از نوع انتقال هدایتی است در صورتی که در بار سرمایشی انتقال حرارت علاوه بر نوع هدایت آن شامل انتقال تشعشعی نیز می شود. پنجره های بسیار جدید قادرند که با تغییر وضعیت خود انرژی اکتسابی تشعشعی را در فصول سرد به داخل محیط زندگی انتقال و در نتیجه در انرژی مصرفی ساختمان ها صرفه جویی به عمل آورند. این پنجره ها علاوه بر اینکه در صرفه جویی انرژی مؤثر هستند باعث می شوند که دیگر احتیاجی به نصب وسایل گرم کننده در زیر پنجره جهت جلوگیری از کوران، نفوذ هوای خارج به داخل و انتقال هوای سرد از جدار شیشه به داخل نباشد.
در این پست پروزه ایی تحت عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید پنجره کرکره ای به صورت pdf جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • PANJERE(www.chemical-eng.ir).pdf
    539.5 کیلوبایت · بازدیدها: 1

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آرگون,اکسیژن,نیتروژن

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آرگون,اکسیژن,نیتروژن

اکسیژن و نیتروژن به عنوان مهمترین گازهای تشکیل دهنده هوا که در حیات موجودات زنده نقش عمده ای را ایفا می کنند، شناخته می شوند. هوا متشکل از ۲۱ % اکسیژن، ۷۸ % نیتروژن و یک درصد مابقی گازها از جمله دی اکسید کربن، گازهای بی اثر، اکسیدهای نیتروژن و گوگرد و … است.
نام اکسیژن از کلمه یونانی oxy ( به معنای اسیدی – تیز) و لاتین gen ( به معنای تولید) تشکیل شده است که معنای تحت الفظی غلط تولید اسید را می دهد. این اعتقاد اشتباه برای اولین بار توسط لاوازیه مطرح شده بود. این گاز که از سال ۱۷۹۰ به بعد اکسیژن نامیده شد، برای نخستین بار در سال ۱۷۷۴ (با نام Dephlogisticated ) کشف شد. تولید این گاز در دهه های اخیر در مقیاس بزرگ در دماهای پایین به صورت تقطیر هوای مایع یا دوره های معمولی با استفاده از مواد جاذب انجام می شود. این مواد جاذب عمدتاً غربالهای مولکولی هستند. در این روش با حذف نیتروژن از هوا اکسیژن و آرگون تولید می شود. این گاز در دهه ۸۰ میلادی تقریباً چهارمین رتبه از نظر حجم تولید در جهان را داشته است.
نام نیتروژن نیز از کلمات لاتین (Nitrum یا Niter) به معنای شوره و (gen) تشکیل شده است و از سال ۱۷۹۰ به بعد به کار برده شد. این اسم تداعی موادی را می کند که دارای ترکیب شوره هستند، مانند جوهر شوره که نام مستعار اسید نیتریک ( HNO3 ) می باشد. این گاز تقریباً پنجمین رتبه را از نظر حجم تولید در دهه ۸۰ میلادی دارا بوده است که فرآوری آن در مقیاس صنعتی به وسیله تقطیر جزئی هوای مایع مسیر می باشد. این گاز از تجزیه آمونیاک نیز به دست می آید.
آرگون نیز همانطور که از اسمش پیداست به معنای غیر فعال می باشد که از کلمه یونانی Argos گرفته شده است که به وضوح خاصیت و طبیعت خنثی این گاز را در شرایط عادی نشان می دهد. این نام برای اولین بار در سال ۱۸۹۴ به کار برده شد.
در این پست مطلبی با عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آرگون , اکسیژن , نیتروژن جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • oxigen(www.chemical-eng.ir).pdf
    632 کیلوبایت · بازدیدها: 1

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح ترموس و یخدان

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح ترموس و یخدان

ترموس (thermos) که معنی فارسی آن قمقمه است. محفظه یا ظرف عایق حرارت بوده و وسیله ای است که عمدتا برای حمل مایعات گرم (چای، آب جوش و …) استفاده می شود. ترموس دارای یک دیواره شیشه ای است و سرپوشی از چوب پنبه دارد که درپوش بر روی آن قرار می گیرد.
یخدان
ظرفی است که با توجه به ساختمان آن تا اندازه ای عایق حرارت است و می تواند در انواع مختلف از نظر نوع مواد اولیه و یا شکل و ظاهر آن ساخته شود. دارا بودن لایه های عایق حرارتی کاربرد آن را در حمل و نقل مایعات یا جامدات (عمدتا) سرد ممکن می سازد. هر چند گاهی اوقات از آن در انواع فشاری برای مایعات گرم نیز استفاده می شود. ولی به دلیل جنس مواد بکار رونده (مواد پلاستیک) ترجیحا برای مایعات و جامدات سرد باید استفاده شود.
با توجه به تعریف یخدان، اهم آنچه که باید مد نظر سازنده قرار گیرد دقت در بکارگیری موادی است که عایق بندی حرارتی نسبتا مناسب در حیطه کاربردی مربوطه داشته باشند. علاوه بر آن محصول تولیدی از آنجا که عمدتا در مسافرتها و کاربردهای مشابه استفاده می شود باید از نظر وزنی نیز سبک بوده و قابلیت حمل و نقل مناسبی داشته باشد. مواد بکار رونده در ساخت علاوه بر مورد فوق باید از عدم ترکیب با مواد حمل شونده و یا تغییر شکل دادن در اثر حرارت و یا برودت مورد تایید باشند.
شکل ظاهری یخدان ها می تواند در انواع متفاوت مکعب مستطیل یا استوانه ای و یا هر شکل دیگری که مورد نظر سازنده باشد، تولید گردد. اما انواع متداول همان اشکال مکعب مستطیل و استوانه می باشند.
مواد مصرفی نیز با توجه به ویژگیهای ذکر شده و یا مدل مورد نظر می تواند تغییر نماید. انواع مواد پلاستیک مانند ABS ، استایرن، پلی پروپیلن و … در کارخانجات به عنوان عایق کاربرد دارند و لایه بیرونی نیز (در صورت وجود) می تواند صفحات فلزی و یا دیگر مواد پلاستیک باشد.
انواع یخدان ها نیز از نظر نوع پوشش و یا تعداد لایه و یا نوع شیر متناسب با ظرفیت آن وجود دارند.
در این پست پروژه ایی تحت عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح ترموس و یخدان به صورت pdf جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • termous(www.chemical-eng.ir).pdf
    502.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولیدخودکار معمولی

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولیدخودکار معمولی

خودکار شامل دو بدنه بشرح ذیل می باشد:
الف- بدنه خودکار ساده
این بدنه بطور ساده و دارای کلاهی است که معمولا گیره ای بوده و برای نهادن در جیب تعبیه شده و همچنین بدنه به انتهای ته قلم خودکار ختم می شود.
قلم خودکار ساده به علت راحتی و سهولت بیشتر مورد مصرف استفاده کنندگان در دنیا قرار گرفته
است.
ب- بدنه خودکار با دکمه فشاری
این سیستم بدنه در اصطلاح عام، به خودکار اتوماتیک معروف است که توسط دگمه ای، سر خودکار را برای نوشتن بیرون می آورد.
جنس لوله باید از فلز زنگ نزن، پلاستیک و یا ترکیبی از فلز با پلاستیک ساخته شود و ساخت لوله
قلم باید از نظر کیفیت قابل قبول باشد . این لوله نباید در هیچ شرایطی زنگ بزند و یا در طول مدت استفاده عیبی پیدا کند.
قسمتهای چسبیده شده و پیچ شده باید طوری بهم متصل شوند که با لوله محکم شوند و از هم جدا نشوند. لوله باید در برابر رطوبت و جوهر خودکار غیر قابل نفوذ باشد. لوله نباید ترک بردارد، بشکند و تاب بردارد و یا جوهر میان آن طوری باشد که به دیواره لوله چسبیده، سخت و سفت شود.
گوی خودکار باید از فلز زنگ نزن ساخته شود و متناسب با پایه باشد . همچنین گوی باید از کربور
تنگستن یا ماده ای که از نظر ویژگیها مشابه آن باشد و اکسید نگردد، ساخته شود و در زمان استفاده سائیده نشود و تغییرشکل ندهد. بدنه خودکار باید به اندازه کافی محکم باشد، بطوریکه در طول زمان استفاده ترک بر ندارد و نشکند و دارای سوراخی باشد که فشار هوا را برای جوهررسانی تامین نماید و این سوراخ نباید در طول زمان استفاده در هیچ شرایطی پوشیده شود . بهترین نوع خودکار از نظر ظاهر، خودکاری است که میزان مصرف جوهر را در یدکی شفاف نشان بدهد .جوهر باید همگن بوده و در طول زمان جوهر گیری سخت و سفت نشود . جوهر نباید بدبو بوده و رنگ آن باید آبی، قرمز، سبز و یا مشکی باشد . جوهر نباید دارای مواد سمی بوده و اثر آن
روی کاغذ بیشتر از حد معمولی نباشد.
خودکار که محصول مورد نظر در این طرح می باشد، از گروه محصولاتی است که دارای مصارف اداری
بوده و عموما جهت نگارش مورد استفاده قرار می گیرد. در جوامع مختلف بخصوص در جوامعی که دارای قشر تحصیل کرده یا محصل باشد، میزان مصرف انواع خودکار بسیار زیاد می باشد.
در این پست پروژه ایی تحت عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولیدخودکار معمولی به صورت pdf جهت دانلود قرار گرفته است.
 

پیوست ها

  • pen(www.chemical-eng.ir).pdf
    545.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح سیستم آبیاری قطره ای

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح سیستم آبیاری قطره ای

سیستم های آبیاری به سه گروه زیر تقسیم می شوند:
١- سیستم آبیاری سطحی
٢- سیستم آبیاری تحت فشار
٣- سیستم آبیاری زیر زمینی
روش های سطحی شامل انواع آبیاری هایی است که در آنها برای پخش آب، از نیروی طبیعی ثقل استفاده می شود مانند روش های آبیاری جوی پشته ای، نواری، کرتی، سیلابی و غیره. حال آنکه در سیستم های آبیاری تحت فشار عامل توزیع آب در مزرعه نیروی خارجی است که به آب وارد می شود. از این روش ها می توان انواع آبیاری بارانی و قطره ای را نام برد.
روش های آبیاری زیر زمینی شامل عملیاتی است که در آنها سطح ایستایی (سطح آب زیر زمینی) در عمق معینی از سطح زمین کنترل می شود تا صعود مویینه ای آب بتواند نیاز آبی گیاه را تامین نماید. این روشها در مناطقی کاربرد دارند که لایه های غیر قابل نفوذ در مجاورت سطح زمین وجود داشته و یا اصولا سطح ایستایی در منطقه بالا باشد. آبیاری زیر زمینی را نباید با آبیاری زیر سطحی که برای جلوگیری از تبخیر، آب مستقیما وارد منطقه توسعه ریشه ها می شود اشتباه کرد.
در این پست مطلبی با عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح سیستم آبیاری قطره ای جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • abyari ghatrei(www.chemical-eng.ir).pdf
    517.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید فندک آشپزخانه

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید فندک آشپزخانه

به طور کلی خواص متنوع پلاستیکها سبب شده که آنها در تمام صنایع بدون استثنا کاربرد فراوانی داشته باشند و این کاربردها روز به روز بیشتر و متداولتر شده و در شرایط بهتری جایگزین مواد طبیعی می شوند می توان پیدایش محصولات جدید و نیز ایجاد گسترش فرهنگ استفاده از چنین پدیده ای را نتیجه مستقیم ورود پلاستیک به عرصه زندگی روزمره دانست که به دلیل خواص مناسب امکان استفاده از چنین وسایلی را برای همگان فراهم آورده است.
نام کالای مورد نظر فندک آشپزخانه می باشد و جزو کالاهای نهایی به حساب می آید . فندک وسیله ای است که برای تولید جرقه و شعله به کار برده می شود. کاربرد فندک عمدتا برای روشن کردن وسایل گازسوز و نفت سوز میباشد.
طبقه بندی فندک از جهات گوناگون قابل انجام است ، از آن جمله نحوه عملکرد فندک می باشد . در این طبقه بندی فندکها به دو دسته تقسیم میشوند که عبارتند از:
برقی – سایشی – گرمایی – جرقه ای – شعله ای
در این پست مطلبی با عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید فندک آشپزخانه به صورت pdf جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • fandak ashpazkhane(www.chemical-eng.ir).pdf
    471.8 کیلوبایت · بازدیدها: 1

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت اﻣﻜﺎن ﺳﻨﺠﻲ ﻣﻘﺪﻣﺎﺗﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﮔﻠﻴﺴﻴﺮﻳﻦ

ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت اﻣﻜﺎن ﺳﻨﺠﻲ ﻣﻘﺪﻣﺎﺗﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﮔﻠﻴﺴﻴﺮﻳﻦ

گلیسرول یا گلیسیرین (Glycerin) الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل می‌شود؛ ولی در اتانول و دیگر حلال‌های آلی بسیار کم محلول است. گلیسرول شیرین، شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب‌گیر (مانند )، آب از دست داده به آلدئید دود کننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار می‌دهد تبدیل می‌شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می‌باشد.
گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می‌سازد. برای نمونه یک مولکولگلیسرول با ۱ یا ۳ اسید چرب مونوکلیسرید یا تری گلیسرید را می‌سازد؛ مانند روغن نباتی و … .
در این پست میتوانید ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت اﻣﻜﺎن ﺳﻨﺠﻲ ﻣﻘﺪﻣﺎﺗﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﮔﻠﻴﺴﻴﺮﻳﻦ را دانلود کنید
 

پیوست ها

  • gleserin.pdf
    364.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6

javahery

متخصص هایسیس
کاربر ممتاز
سلام خیر من طرح رو ندیدم.ممنون میشم اگه در اختیارم قرار بدین





 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید کاتالیست کانورتور

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید کاتالیست کانورتور

قبل از پرداختن به بررسی محصول مورد نظر طرح، مقدمه ای در خصوص آلودگی هوای محیط و آلاینده ها آورده می شود.
آلاینده ها بر حسب ترکیب شیمیایی شان، به دو گروه آلی و معدنی تقسیم می شوند. ترکیبات آلی حاوی کربن و هیدروژن هستند. برخی از ذرات آلی که بیش از سایر ذرات آلی در اتمسفر یافت می شوند،عبارتند از: فنلها، اسیدهای آلی و الکلها. معروفترین ذرات معدنی موجود در اتمسفر عبارتند از نیتراتها،سولفاتها و فلزاتی مانند آهن، سرب، روی و وانادیم.
در این پست پروژه ای با عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید کاتالیست کانورتور به صورت pdf جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • catalyst convertor(www.chemical-eng.ir).pdf
    690.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید تری کلسیم فسفات

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید تری کلسیم فسفات

املاح فسفاتی اغلب عناصر شناخته شده در طبیعت شناسائی شده اند. املاحی که جنبه تجاری بیشتری دارند شامل فسفاتهای فلزات قلیائی، قلیائی خاکی، فلزات سنگین و نمک های فسفاتی آمونیوم می باشند.فسفات سدیم و پس از آن املاح فسفات کلسیم، آمونیوم و پتاسیم با توجه به دامنه کاربردی وسیع آنهامهمترین این نمکها محسوب می گردند. فسفات های سدیم شامل مونو سدیم فسفات، دی سدیم فسفات وتری سدیم فسفات است.
عمده ترین کاربرد مونو سدیم فسفات استفاده از آن بعنوان یک اسید جامد محلول در آب و یک ماده تمیزکننده اسیدی است.
در این پست پروژه ای با عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید تری کلسیم فسفات جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • 3calcium phosphate(www.chemical-eng.ir).pdf
    446.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید پلاستوفوم

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید پلاستوفوم

نام محصول مورد مطالعه پلاستوفوم و کد آیسیک این محصول ٢۵٢٠١٧١٣ می باشد. پلی استایرن در برابر اکسید کننده های قوی ناپایدار است و در اکثر حلالهای آلی بجز هیدروکربنهای آلیفاتیک و الکلها حل میشود. مواد حاصل از اشتعال پلی استایرن برای چشم بسیار مضر است.
خواص پلی استایرن بر حسب بلندی و کوتاهی زنجیر ههای پلیمر و تعداد شاخه های جانبی تغییرمیکند. بطور کلی افزایش طول زنجیره ها که معرف وزن ملکولی بالاتر می باشد، باعث اصلاح خواص مکانیکی میگردد، ولی در عین حال تبدیل آن را به اشکال مختلف دشوار میسازد.
ساختمان پلیمری پلی استایرن دارای شبکه منظمی نبوده و بصورت آمورف (غیر کریستال) است وبدین جهت شفا ف ترین نوع پلاستیک می باشد. اشیاء ساخته شده از پلی استایرن شبیه شیشه بوده و ٩٠درصد طیف مرئی را از خود عبور میدهند. این خاصیت باعث ابداع کاربردهای مفیدی برای این پلاستیک گردیده است. نوع معمولی پلی استایرن تحت فشار شکل اصلی خود را حفظ می کند ولی در مقابل ضربه شکننده می باشد.

در این پست پروژه ی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید پلاستوفوم جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • plastofoam(www.chemical-eng.ir).pdf
    978.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید الیاف پلی اتیلن

مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید الیاف پلی اتیلن

الیاف پلی اتیلن طبق تعریف دارای حداقل ۸۵ در صد نسبت به وزن کل خود , اتیلن , پروپیلن و یا الفین دیگری می باشند. پلی اتیلن بعد از پلی پروپیلن, مهمترین لیف الفینی می باشد که به گروه الیاف مصنوعی تعلق دارند.اولین الیاف الفینی از پلی اتیلن سبک در اواخر دهه ی ۱۹۳۰ در انگلستان تهیه گردیدند که به مصرف پوشش صندلی اتومبیل می رسید . عدم پایداری ابعاد و مقاومت کم در مقابل نور از مشکلات الیاف الفینی اولیه بوده است.
در این پست پروژه ای تحت عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید الیاف پلی اتیلن به صورت pdf جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • polyetelenfilament(www.chemical-eng.ir).pdf
    496.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید پارافین صنعتی

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید پارافین صنعتی

پارافین های صنعتی کلردار محصولاتی هستند که با انجام واکنش کلریناسیون هیدروکربنهای C[SUB]10[/SUB]-C[SUB]30[/SUB] بدست می آیند و حاوی ٢٠ تا ٧٠ درصد وزنی کلر می باشند. میزان کلریناسیون و ترکیب نهایی محصول به نوع کاربرد محصول نهایی بستگی دارد.
این ترکیبات نخستین بار در اواسط قرن نوزدهم توسط J.B.A Dumas شناخته شدند.وی توانست نشان دهد که پارافین های با زنجیرهای کربن طولانی که تا آن موقع تصور می گشت از نظر شیمیایی خنثی هستند، در واقع می توانند در یکسری از واکنش های خاص شرکت نمایند. نخستین مطالعات بر روی پارافین های کلردارچند سال بعد توسط P.A Bolley بین سال های ۱۸۵۶-۱۸۵۸ انجام پذیرفت .پارافین های کلرینه شده در اولین دهه ١٩٣٠ از دیدگاه صنعتی اهمیت ویژه ای پیدا کردند، چون میزان مصرف آنها افزایش پیداکرد. به نحوی که بخصوص در طی جنگ جهانی دوم میزان تولید آنها بسرعت افزایش یافت.امروزه بیش از ٣٠٠٠٠٠ تن انواع پارافین های کلرداردر هر سال در جهان تولید می شود و کاربردهای بسیار گسترده ای نیز پیدا کرده اند.
در این پست پروژه ی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید پارافین صنعتی به صورت pdf جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • parafin sanati(ww.chemical-eng.ir).pdf
    592.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید رنگ های پودری (الکترواستاتیک)

مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید رنگ های پودری (الکترواستاتیک)

ﻛﺎرﺑﺮد ﭘﻮﺷﺶ ﭘﻮدری ﺑﻌﻨﻮان ﻓﺮاﻳﻨﺪ ﭘﺎﻳﺎﻧﻲ، ﻣﺸﺨﺼﺎً در ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻟﻪ اﺧﻴﺮ رﺷﺪ ﭼﺸﻤﮕﻴﺮی ﻛﺮده اﺳﺖ و ﺑﺴﻴﺎری از ﻣﻬﻨﺪﺳﻴﻦ و ﺻﻨﻌﺘﮕﺮان ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﭘﻮﺷﺶ ﭘﻮدری ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺟﻬﺖ داده اﻧﺪ ﺗﺎ ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ ﭘﻮﺷﺶﻫﺎی ﺑﺎ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﺑﺎﻻ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻛﻨﻨﺪ. در ﺣﻘﻴﻘﺖ ﭘﻮﺷﺶ ﻫﺎی ﭘﻮدری در ﺑﺮ ﮔﻴﺮﻧﺪه ﺣﺠﻢ وﺳﻴﻌﻲ از ﺑﺎزار ﻣﻮاد ﭘﻮﺷﺸﻲ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ و اﻳﻦ در ﺣﺎﻟﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﺴﺘﻘﻴﻤﺎً ﺑﺎ ﺑﺎزارﻫﺎی ﭘﻮﺷﺸﻬﺎی ﻣﺎﻳﻊ رﻗﺎﺑﺖ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ. ﺑﺎ آﻳﻴﻦ ﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎی ﺟﺪﻳﺪ زﻳﺴﺖ ﻣﺤﻴﻄﻲ در ﻣﻮرد آب و ﻫﻮا و ﻣﺼﺮف ﺿﺎﻳﻌﺎت ﺣﺮﻛﺖ از ﺳﻮی رﻧﮓ ﻣﺎﻳﻊ ﺑﻪ ﻃﺮف رﻧﮓ ﭘﻮدری ﺑﺴﻴﺎر ﻣﺘﺪاوﻟﺘﺮ و ﻋﻤﻮﻣﻲ ﺗﺮ ﺷﺪه اﺳﺖ. رﻧﮕﻬﺎی ﻣﺎﻳﻊ ﺑﺮای اﻳﻨﻜﻪ ﺑﺮ روی ﺳﻄﺢ ﺟﺎری ﺷﻮﻧﺪ ﺑﻪ ﺣﻼل ﻧﻴﺎز دارﻧﺪ و اﻳﻦ ﺣﻼﻟﻬﺎ ﻧﻴﺎز ﺑﻪ ﺧﺎرج ﺷﺪن ، ﺗﺼﻔﻴﻪ ﺷﺪن و ﺳﻴﺴﺘﻢ ﺑﺎزﮔﺸﺖ ﺣﻼل دارﻧﺪ ﺗﺎ اﺟﺰای ﻓﺮار ﻛﻨﺘﺮل ﺷﻮد ، در ﺣﺎﻟﻴﻜﻪ ﭘﻮﺷﺶ ﻫﺎی ﭘﻮدری ﻳﻚ ﭘﻮﺷﺶ ﺧﺸﻚ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻛﻪ ﺣﻼﻟﻬﺎ در ﻫﻴﭻ ﻗﺴﻤﺖ از ﻓﺮآﻳﻨﺪ آﻧﻬﺎ ﻣﺼﺮف ﻧﻤﻲ ﺷﻮد . در ﭘﻮﺷﺸﻬﺎی ﭘﻮدری ذرات آﺳﻴﺎب ﺷﺪه ﻧﺮم ﻛﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﭘﻴﮕﻤﻨﺖ و رزﻳﻦ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺑﻪ ﻃﺮﻳﻖ اﻟﻜﺘﺮواﺳﺘﺎﺗﻴﻚ ﺑﺎر دار ﺷﺪه و ﺑﻪ ﻃﺮف ﻗﻄﻌﻪ ﻓﻠﺰی اﺳﭙﺮی ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ اﻳﻦ ﻓﺮآﻳﻨﺪ ﭘﻮﺷﺶ دادن ﻣﻲﺗﻮاﻧﺪ ﺑﺎ دﺳﺘﮕﺎﻫﺎی ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن ﻛﻪ در دﺳﺘﺮس ﻣﺼﺮف ﻛﻨﻨﺪﮔﺎن ﻛﻮﭼﻚ و ﺑﺰرگ اﺳﺖ ﺑﻪ ﺻﻮرت دﺳﺘﻲ ﻳﺎ اﺗﻮﻣﺎﺗﻴﻜﻲ اﻧﺠﺎم ﺷﻮد. ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﭘﻮﺷﺶ داده ﺷﻮﻧﺪ در ﺣﺎﻟﺖ ﺧﻨﺜﻲ ﻧﮕﻪ داﺷﺘﻪ ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ، ﺑﻄﻮری ﻛﻪ ذرات ﺑﺎردار ﻛﻪ ﺑﻪ ﻃﺮف آﻧﻬﺎ ﭘﺎﺷﻴﺪه ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ ﺑﻪ آﻧﻬﺎ ﺑﭽﺴﺒﻨﺪ و در ﻣﻜﺎﻧﺸﺎن ﺑﺮ روی ﻗﻄﻌﻪ ﺛﺎﺑﺖ ﺑﻤﺎﻧﺪ ، ﺗﺎ اﻳﻨﻜﻪ در ﻛﻮره ذوب ﺷﻮﻧﺪ و ﺑﻪ ﻳﻚ ﺳﻄﺢ ﺻﺎف ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺷﻮﻧﺪ ﻧﺘﻴﺠﻪ اﻳﻦ ﻋﻤﻞ اﻳﻦ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد ﻛﻪ ﻳﻚ ﭘﻮﺷﺶ ﻳﻚ دﺳﺖ ، ﺑﺎ دوام و ﺑﺎ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﺑﺎﻻ ﺑﻪ دﺳﺖ ﻣﻲ آﻳﺪ.
در این پست پروژه ای در این رابطه با عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید رنگ های پودری (الکترواستاتیک) جهت دانلود قرار داده شده است
 

پیوست ها

  • rangpowder(www.chemical-eng.ir).pdf
    509.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ظروف یکبار مصرف فوم پلی استایرن

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ظروف یکبار مصرف فوم پلی استایرن

سابقه استفاده از ظروف یکبار مصرف به سال ۱۳۵۹ برمی گردد. اما تولید ظروف یکبار مصرف نسل
جدید از جمله ظروف یکبار مصرف اسفنجی (فوم پلی استایرن) از ۵ سال اخیر آغاز شده است.
گذر زمان و پیشرفت صنایع از یک سو، ارتقاء سطح فرهنگ جوامع و افزایش تقاضا برای کالاهای
بهداشتی از سوی دیگر باعث شده اند که امروزه انواع ظروف یکبار مصرف جزو لوازم جدایی ناپذیر زندگی روزانه ما شوند. ظروف یکبار مصرف در اشکال، اندازه ها و کیفیت های متعدد ما را در محاصره خود قرارداده اند.
بطور کلی ظروف یکبار مصرف از مواد مختلفی تولید می شوند. انواع ظروف یکبار مصرف عبارتند از:
۱) پلیمری یا پلاستیکی
۲) کاغذی
۳) آلومینیومی
۴) پوسیدنی گیاهی

در این پست پروژه ی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ظروف یکبار مصرف فوم پلی استایرن جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • one used container polystyren foam(www.chemical-eng.ir).pdf
    562.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید آنیلین

مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید آنیلین

آﻧﻴﻠﻴﻦ اوﻟﻴﻦ ﺑﺎر در ﺳﺎل ۱۸۲۶ ﺗﻮﺳﻂ اوﻧﻔﺮدورﺑﻦ از ﺗﻘﻄﻴﺮ ﺧﺸﻚ ﻧﻴﻞ ﺑﻪ دﺳﺖ آﻣﺪه و در ﺳﺎل ۱۸۴۰
ﻓﺮﻳﺘﺶ ﺗﻮاﻧﺴﺖ از ﺣﺮارت دادن ﻧﻴﻞ ﺑﺎ ﭘﺘﺎس ﻧﻴﺰ آن را ﺗﻬﻴﻪ ﻧﻤﺎﻳﺪ و ﻧﺎم آﻧﻴﻠﻴﻦ را او ﺑﺮ اﻳﻦ ﻣﺎده ﻧﻬﺎد .
ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن آﻧﻴﻠﻴﻦ در ﺳﺎل ۱۸۴۳ ﺗﻮﺳﻂ ﻫﻮﻓﻤﻦ ﺑﺮرﺳﻲ ﺷﺪ. او ﺗﻮاﻧﺴﺖ آﻧﻴﻠﻴﻦ را از اﺣﻴﺎ ﻧﻴﺘﺮوﺑﻨﺰن ﺗﻬﻴﻪ ﻛﻨﺪ و ﺑﻪ اﻳﻦ ﺗﺮﺗﻴﺐ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻣﻮﻟﻜﻮﻟﻲ آن را ﻣﺸﺨﺺ ﻧﻤﺎﻳﺪ .
آﻧﻴﻠﻴﻦ ﻣﺎﻳﻌﻲ روﻏﻨﻲ ﺷﻜﻞ و ﺑﻲ رﻧﮓ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ در ﻣﺠﺎورت ﻫﻮا ﻗﻬﻮه ای رﻧﮓ ﻣﻲ ﺷﻮد. ﺑﺨﺎرات اﻳﻦ ﻣﺎده ﺳﻤﻲ و ﻓﺮﻣﻮل ﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ آن C[SUB]6[/SUB]H[SUB]5[/SUB]NH[SUB]2[/SUB] ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ .
اﻳﻦ ﻣﺎده در دﻣﺎی ۱۸۴/۲ درﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﻴﮕﺮاد ﺑﻪ ﺟﻮش آﻣﺪه و در دﻣﺎی ۶/۲- درﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﻴﮕﺮاد ﻣﻨﺠﻤﺪ ﻣﻲ ﺷﻮد. ﭼﮕﺎﻟﻲ آﻧﻴﻠﻴﻦ در دﻣﺎی ﻣﺤﻴﻂ، ۱/۰۲۳۵ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ.
در این پست پروژه ی مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید آﻧﻴﻠﻴﻦ جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • anilin(www.chemical-eng.ir).pdf
    12 کیلوبایت · بازدیدها: 2

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید رزین های پلی استر غیر اشباع

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید رزین های پلی استر غیر اشباع

رزین های پلی استر غیر اشباع که از این به بعد با علامت اختصاری ( Unsaturated polyster resin)
UPR نام برده می شوند,مصرف گسترده ای در جهان دارند.اولین گروه رزین های پلی استر در جنگ جهانی اول مورد استفاده قرار گرفت و برای ضد اب کردن تجهیزات و ادوات نظامی از ان استفاده می شد .رشد سریع مصارف تجاری رزین پلی استر غیر اشباع از اوایل دهه پنجاه میلادی شروع شد و پس از ان تاکنون روند رو به رشد مصرف ان ادامه داشته است.
به طور کلی رزین های پلی استر غیر اشباع از واکنش یک اسید دی کربوکسیلیک غیر اشباع با یک اسید اشباع در حضور یک الکل چند عاملی و اتصال عرضه شبکه پلیمری حاصل با استایرن تولید می شود.
در این پست پروژه ای با عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید رزین های پلی استر غیر اشباعجهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • polyester ghair eshbaa(www.chemical-eng.ir).pdf
    649.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید درزگیر های سیلیکونی

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید درزگیر های سیلیکونی

شیمی سیلیکونها بر اساس چهار عاملی بودن si استوار می باشد و از آنجائیکه در جدول تناوبی سیلیس و کربن در یک گروه قرار دارند، سیلیس نیز می تواند با اتمهای دیگر چهار پیوند تشکیل دهد. توانایی
سیلیکون برای تشکیل پیوند با کربن، هالوژنها و اکسیژن و اتمهای دیگر باعث می شود که از سیلیکونها
محصولات متنوع با کاربردهای گوناگون حاصل شود.
کلمات به کار رفته در شیمی سیلیکون از اصطلاحات علمی شیمی آلی مشتق شده است . به عنوان مثال واژه سیلان برای ترکیبی به فرمول SiH[SUB]4[/SUB] به کار می رود که از تشابه آن با متان یا CH[SUB]4 [/SUB] مشتق شده است. مواد سنتزی که سیلیکون نامیده می شوند شامل نوع خاصی از پلیمرها یا مولکو لهایی با زنجیر طولانی می باشند که پیوند Si -O متوالیاً در زنجیره اصلیشان تکرار میشود.
در این پست پروژه مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید درزگیر های سیلیکونی به صورت PDF جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • silicon(www.chemical-eng.ir).pdf
    668.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید درخشان کننده های نوری

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید درخشان کننده های نوری

هر پدیده ی فیزیکی که در آن از طریقی به جزء افزایش دمای صرف یک ماده، نور تولید شود
لومینانس گوییم. این واژه از واژه یونانی لومینوس به معنی درخشان گرفته شده است. این پدیده با ساختار اتمی ماده در ارتباط می باشد. به درستی مشخص نیست از چه زمان برای انسان این پدیده شناخته شدهاست، اما مسلماً از گذشته های دور، نور افشانی بعضی از مواد در اثر حرارت آتش و یا هنگام شکسته شدن سنگ ها توجه بشر را به خود جلب کرده است. پدیده لومینانس که بطور عموم به تابش نور توسط یک ماده اطلاق می شود، خود شامل دو نوع تابش می باشد.
الف)فلورسانس
ب)فسفرسانس
در این پست پروژه مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید درخشان کننده های نوری به صورت PDF جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • glow in dark(www.chemical-eng.ir).pdf
    1,010.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید سقف کاذب

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید سقف کاذب

با معرفی سقف کاذب به بازار و کاربردهای آن در صنعت ساختمان، سقف کاذب جایگاه خود را در
این صنعت یافته است . دو نکته مهم در ساخت و سازهای کنونی، صرفه جویی انرژی در ساختمان (عایقهای حرارتی) و سبک سازی در ساختمان است . نیاز به مسکن و حجم بالای ساخت و ساز، لزوم اقتصادی ترشدن و ایمن تر کردن ساخت و سازها را موجب می شود . در نتیجه در تولید مصالح جدید ساختمانی سرعت بخشیدن به فرایند ساخت، افزایش دوام، عمر مفید، سبک سازی، ایمنی در برابر حوادثی نظیر زلزله و آتش سوزی و صرفه جویی در مصرف انرژی مورد توجه قرار می گیرد.
در این پست پروژه مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید سقف کاذب به صورت PDF جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • saghf cazeb(www.chemical-eng.ir).pdf
    937.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ضدیخ

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ضدیخ

اکثریت سیستم های خنک کننده خودروهای سواری و سنگین دارای یک سیال هستند که با گردش در اطراف موتور , بخش اعظم گرمای ایجاد شده را جذب و به بیرون منتقل می سازند.ساده ترین , ارزان ترین و در دسترس ترین سیال شناخته شده , آب است.
اما به دلایلی چند از جمله محدودیت استفاده در دماهای خاص ( عموما بین ۵ تا ۶۰ درجه سانتی گراد ) و ایجاد زنگ زدگی در قطعات فلزی این سیال به تنهایی پاسخگوی نیاز سیستم نبوده و نقاط ضعف آن به طریقی جبران می شود.
در سیستم های خنک کننده , مخلوطی یکسان از آب و ماده ضد یخ با فرمولاسیون شیمیایی خاص استفاده می شود که علاوه بر پایین آوردن دمای انجماد سیال تا کمتر از ۳۵- درجه سانتی گراد , موجب افزایش نقطه جوش تا بیش از ۱۱۲ درجه سانتیگراد و نیز جلوگیری از خوردگی و زنگ زدگی می شود.
لذا برخی از تولید کنندگان این ترکیب شیمیایی نام « ضدیخ – ضدجوش – ضدزنگ » را برای محصول خود انتخاب می نمایند.
در این پست پروژه ای در این رابطه با عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ضدیخ به صورت pdf جهت دانلود قرار داده شده است
.
 

پیوست ها

  • zedeyakh(www.chemical-eng.ir).pdf
    498.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فوم پلی یورتان

مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فوم پلی یورتان

پلی یورتان ها محصولات واکنش پلیمریزاسیون افزایشی-مرحله ای و حاوی گروه های یورتان ( استرکربامیک ) می باشند. اسفنج های پلی یورتان منعطف از طریق واکنش هیدروژن فعال انتهایی پلیمرهایی با وزن مولکولی ۱۰۰۰-۱۰۰۰۰ و حاوی گروه های انتهایی هیدروکسیل با ایزو سیانات ها به دست می آیند.برای تولید آنها از پلیمرهای دیگر , عوامل شبکه ای کننده و زنجیر افزاینده , افزودنی ها, کاتالیزور ها, پر کننده ها, عوامل پف زا و اصلاح کننده ها نیز استفاده می شود.
اولین مطالعات بر روی پلی یورتان ها از سال ۱۹۳۵ شروع شده است .این تحقیقات به منظور استفاده از آنها در ساخت الیاف و پلاستیک های سخت انجام شده اما محصولات با نایلون قابل رقابت نبودند. بنابراین توجه پژوهشگران به استفاده از دی ایزوسیانات ها در پوشش های سطوح و لاستیک های مصنوعی معطوف شد.اولین اسفنج پلی یورتان سخت توسط Otto Bayer در سال ۱۹۴۷ و اولین اسفنج پلی یورتان منعطف توسط Hochlen در سال ۱۹۵۲ سنتز شد.
اسفنج های منعطف از طریق واکنش پلی استر هیدروکسیله و دی ایزوسیانات در حضور آب ساخته شدند و پس از تولید الاستومرهای جامد در مقیاس تجاری اولین اسفنج پلی یورتان منعطف پلی استری در سال ۱۹۵۵ تولید شد. در سیستم های پخت، تحقبقات فراوانی روی آنها انجام می شود .
در این پست پروژه ای با عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فوم پلی یورتان جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • Poly Urethane(www.chemical-eng.ir).pdf
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فیلم های پلی امید

مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید فیلم های پلی امید

نایلون پلیمری است که در سال ۱۹۳۵ توسط والاس کارتروز متخصص شیمی الی شرکت دوپونت(Dupont) که یکی از بزرگترین تولید کننده های مواد شیمیایی در امریکا و جهان است ساخته شد .کارتروز هفت سال بر روی این پروژه فعالیت نمود تا در نهایت موفق شد در سال ۱۹۳۸ اولین محصول نایلونی را که مسواکی با الیاف نایلون بود، تولید نماید. سپس مشهورترین محصول نایلونی که همان جوراب نایلونی زنانه است در تاریخ ۵ می ۱۹۴۰ به بازار عرضه شد. برای تبلیغ نایلون ان را به استحکام فولاد و به خوبی و به لطافت تار عنکبوت تعبیر کرده اند.
در این پست پروژه ای با عنوان ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت اﻣﻜﺎن ﺳﻨﺠﻲ ﻣﻘﺪﻣﺎﺗﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪ فیلم های پلی امید جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • film polyamid(www.chemical-eng.ir).pdf
    565.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح ورق پلی کربنات

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح ورق پلی کربنات

ورق های پلی کربنات از نوع پلیمرهای ترموپلاستیک,با خواص برجسته ای مانند مقاومت گرمایی و الکتریکی بالا,شفافیتی همانند شیشه و مقاومت در برابر ضربه , دارای خواص نوری خیلی خوب و سطحی براق هستند و خواص خود را در محدوده دمایی ۴۰- تا ۱۲۰ درجه سانتیگراد حفظ می کنند.
ورق های پلی کربنات ضد اشتعال بوده و برای کاربرد در فضای بیرون مناسب هستند.کلیه ورق ها دارای یک لایه مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش (UV) هستند که از تخریب ورق در برابر این اشعه جلوگیری کرده و همچنین با جذب آن از ایجاد سرطان پوست می شود.
ورق های پلی کربنات با پیشگیری از اتلاف زیاد گرما در زمستان و سرما در تابستان باعث صرفه جویی قابل ملاحظه ای در مصرف انرژی شده و اتلاف حرارتی این ورق ها به طور قابل ملاحظه ای کمتر از شیشه یا همان ضخامت است.
ورق های دو جداره و سه جداره پلی کربنات می توانند در قسمت های مختلف ساختمان به
منظور عایق بندی به کار گرفته شوند . در ورق های چند جداره، هوای سرد و هوای گرم در تماس با دو جداره مختلف قرار گرفته و بنابراین، این ورق ها در کاهش اتلاف حرارت، نقش مهمی را ایفا می کنند.
در این پست پروژه مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح ورق پلی کربنات جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • total pc sheet(www.chemical-eng.ir).pdf
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید اتانول (الکل طبی )

مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید اتانول (الکل طبی )

تانول برای انسان از دوران باستان شناخته شده بود، زیرا این ماده ، جزء اصلی مشروبات الکلی است. جداسازی آن به صورت اتانول نسبتا خالص احتمالا اولین بار توسط « جابر ابن حیان » که صنعت تقطیر را گسترش داد , انجام شده است.البته بیشتر گمان می رود که اتانول خالص توسط
( محمد زکریای رازی ) دانشمند ایرانی تولید شده باشد. اتانول یا اتیل الکل دارای فرمول شیمیایی CH[SUB]3[/SUB]CH[SUB]2[/SUB]OH است و بسته به میزان آب ، روش تهیه و استفاده نهایی گرید های مختلفی از اتانول در بازار موجود است. اتانول ۹۹درصد (که اتانول مطلق نامیده میشود) به طور گسترده در صنایع دارویی به عنوان حلال، نگهدارنده، گندزدا و در ادکلن ها استفاده میشود. اتانول جز مهمی از نوشیدنی های الکلی است که از تخمیر کربوهیدراتهای قابل تخمیر حاصل می شود.
اگر الکل برای مصارف غیر آشامیدنی استفاده شود، به آن متانول، پیریدین، فرمالدهید یا sublimate اضافه می کنند. از این الکل در صنعت و تجارت بیشتر به عنوان حلال استفاده میشود. همچنین اتانول، جهت ساخت برخی از مواد شیمیایی و نیز در برخی کشورها مانند برزیل به عنوان سوخت مصرف می شود.
در این پست پروژه ای با عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید اتانول (الکل طبی ) جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • etanol(www.chemical-eng.ir).pdf
    681.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید نوار چسب سلوفانی

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید نوار چسب سلوفانی

چسبها موادی طبیعی و یا مصنوعی هستند که به کمک آنها می توان دو قطعه را از طریق سطوحشان به یکدیگر متصل نمود. چسبها از دوران بسیار قدیم شناخته شده بودند. تابوتهایی در حفاریهای شهر باستانی در مصر پیدا شده که قطعات نازک چوب به بدنه آنها چسبیده بوده است. هم چنین بالی ها با چسبانیدن صمغ درختان داخل درزهای قایق های خود، از نفوذ آب بداخل آنها جلوگیری می کردند. در روم قدیم از ماهی و شاخ حیوانات چسبی جهت چسبانیدن قطعات چوب به یکدیگر ابداع و مصرف می شده است.
در این پست پروژه ای با عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید نوار چسب سلوفانی جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • selfoni tape(www.chemical-eng.ir).pdf
    548.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید لوله های پلی اتیلن کروگیت

مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید لوله های پلی اتیلن کروگیت

لوله های پلی اتیلنی برای اولین بار در سال ۱۹۳۳ ساخته شدند. تا قبل از آن عمده مصرف پلی اتیلن در تولید قطعات الکتریکی بود. با تولید لوله های پلی اتیلن میزان مصرف این پلیمر در دنیا به سرعت افزایش یافت. در سال ۱۹۵۰ اولین لوله های پلی اتیلنی جهت مصرف در خطوط انتقال نفت تولید و به کار گرفته شد. مزایای این لوله ها از جمله سبکی، نصب آسان و سریع همراه با قیمت مناسب سبب شد لوله های پلی اتیلنی به سرعت در خطوط انتقال گاز نیز به کار گرفته شوند و به دنبال آن به عنوان جایگزینی جدی برای خطوط انتقال آب مطرح شدند. هم اکنون حدود ۵۰ سال از مصرف این لوله ها برای خطوط انتقال آب می گذرد و استانداردهای مختلفی از جمله AWWA, NFS,ASTM برای انواع مختلف لوله تدوین شده اند.
در این پست پروژه ای تحت عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید لوله های پلی اتیلن کروگیت جهت دانلود قرار داده شده است.
 

پیوست ها

  • loleh kerogate(www.chemical-eng.ir).pdf
    1 مگایابت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
دانلود طرح توجیهی استحصال اکسید منیزیم از آب دریا

دانلود طرح توجیهی استحصال اکسید منیزیم از آب دریا

دانلود طرح توجیهی استحصال اکسید منیزیم از آب دریا
 

پیوست ها

  • Manyaziome.pdf
    1 مگایابت · بازدیدها: 1

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
دانلود طرح توجیهی تولید پرلیت منبسط و مصالح ساختمانی سبک

دانلود طرح توجیهی تولید پرلیت منبسط و مصالح ساختمانی سبک

طرح توجیهی تولید پرلیت منبسط و مصالح ساختمانی سبک


9.62 MB
 

پیوست ها

  • perlit.pdf
    9.6 مگایابت · بازدیدها: 1
بالا