سلام سلام
تو این پست براتون جزوه ی ریاضی 1 دانشگاه شریف رو میذارم .
این جزوه با فرمت pdf و در 2 پارت هست .
برای اعدادمختلط اگر کتاب توماس جلد یک قسمت دوم رو داشته باشی ..توضیح کامل داده..میسی
بالاخره یک جزوه واسه ترم 1 پیدا شد
درسای دیگه واسه ترم 1 لازم نیست.
اعداد مختلط کدوم بخششه؟
آره درسته علی جون...من هم رفتم این کتابه که گفتم رو نگاه کردم..نه نداشتش..شاید جلد یک-1 بود...اون رو هم مطمین نیستموالا من سر فصل های اون جزوه رو نگاه نکردم ببینم اعداد مختلط داره یا نه . چون خودم از کتاب آدامز میخونم که کتاب خوبی هست . البته اعداد مختلط در کل زیاد سنگین نیست .
تو این پست براتون یه جزوه ی دست نویس مربوط به درس معادلات دیفرانسیل میذارم . امیدوارم که به کار شما عزیزان بیاد.
جزوه معادلات دیفرانسیل
دانشکده فنی _ واحد تهران جنوب
مدرس : استاد نیسی
خب دیگه نوبت محاسبات عددی هست
اینم یه جزوه ی خوب برای دوستانی که در حال گذروندن این واحد هستن .
پس جلد اولش چي من جلد اولشو لازم دارم لطفا اونم بزار.تو این پست براتون حلل المسائل کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال آدامز جلد دوم رو میذارم . این کتاب در خیلی از دانشگاه های به عنوان منبع اصلی تدریس میشه .
این کتاب به زبان اصلی هست .
دانلود
خوب چرا دوست عزیز این دوتا کتاب نمیذاری دانلود کنیم.با توجه به اينكه اين جزوه ها خيلي ناقص هستند، پيشنهاد مي كنم به جاي اونها از يكي از منابع زير استفاده كنيد:
ـ كتاب معادلات ديفرانسيل سيمونز
ـ كتاب معادلات ديفرانسيل بويس
جزوه معادلات دیفرانسیل
دانشکده فنی _ واحد تهران جنوب
مدرس : استاد نیسی
سلام
ممنون از جزوه هایی که میذارید
ممکنه اینو جایی آپلود کنید که بشه گرفتش؟
جزوه محسبات عددی رو هم لطفا جایی مثل فوشرد یا راپیدشر بذارید.
ممنون![]()
خوب چرا دوست عزیز این دوتا کتاب نمیذاری دانلود کنیم.
مرسی
سلام واقعا ممنون.من امروز ساعت 2 میان ترم دارمتو این پست براتون یه جزوه ی دست نویس مربوط به درس معادلات دیفرانسیل میذارم . امیدوارم که به کار شما عزیزان بیاد.
دوستان ممنون از زحماتتون
اما من این جزوه محاسباتو از چن جای دیگم دانلود کردم دقیقا همینه,و همه هم یه جور .خیلی بهم ریختس با اینکه pdfهست![]()
حق با شماست. من قبلاً در پست 16 در موردش يه توضيحي نوشتم:
با توجه به اينكه اين جزوه هم ناقصه و هم نوشته ها و اعداد و حروف و علائم توي صفحه پخش شدن، پيشنهاد مي كنم به جاي اون از يك منبع ديگه استفاده كنيد. به نظر من اگه به جاي جزوه، از يك كتاب محاسبات عددي استفاده كنيد خيلي بهتره.
دوست عزیز اینو هرکی میدونه که یه کتابی که ادم بره از بیرون بخره از جزوه های اینترنتی بهترن
شما اگه میتونید لینک یه جزوه یا کتاب مناسب رو برای دانلود بذارید وگرنه کسی که بخواد بخره خب میره میخره دیگه
هر چيزي يه ضرري داره، يه استفادهاي. به نظر من اين يه بيماري هست كه در نسل دانشجو افتاده كه به جاي كتاب، همهاش دنبال جزوه ميگردن. به نظر من، به عنوان يك استاد، ضرر اين جزوهها به مراتب بيشتر از استفاده اونهاست. ضررهايي هم كه جامعه ما از اين بيسوادپروري ميخوره خودتون بهتر از من ميدونيد.