سلام.من چون یه دوست تو دانشگاه قم دارم به جاش سلام می کنمسلام نمیدونم کسی از دانشگامون عضوه یانه. به هرحال سلام قمی ها
سلام نمیدونم کسی از دانشگامون عضوه یانه. به هرحال سلام قمی ها
سلام دوست عزیز
فقط میتونم بگم اشتباه کردی که رفتی چون هیچ جا(دانشگاهی)دانشگاه دولتی روزانه نمیشهامیدوارم هر جا هستی موفق باشی
سلام.من چون یه دوست تو دانشگاه قم دارم به جاش سلام می کنم![]()
سلام دوست عزیز
فقط میتونم بگم اشتباه کردی که رفتی چون هیچ جا(دانشگاهی)دانشگاه دولتی روزانه نمیشهامیدوارم هر جا هستی موفق باشی
سلام انتخابت حرف نداشت بشیمون نمیشی ازبارسال خیلی بهترهمن اونجا کامپیوتر قبول شدم (پارسال)
ولی رفتم مکانیک تهران جنوب
اونجا چطوریه؟آباد شده؟امکاناتش چطوریه؟
میتونی دلیلشو بگی؟سلام انتخابت حرف نداشت بشیمون نمیشی ازبارسال خیلی بهتره
میتونی دلیلشو بگی؟
دلم برای همه بچه های قم میسوزه 1_آب و هوای بسیار بد2_ پسرا حق تیغ کردن ریش و دخترها حق مانتویی بودن ندارن 3_ هیچ آدم جنتلمنی اونجا پیدا نمیشه 4_ دخترها با ریش سیبیل وارد دانشگاه میشن 5_ اسمن دانشگاه صنعتی و رسما موسسه آموزش عالیه6-...7_... 8_9_ و غیره
البته یه کم بی انصافی کردین قم اونقدرها هم بدنیست تو خود دانشگاه قم هرکسی هر جوری دلش بخواد میگرده.خب یه کم سختگیری میکنن که به نظر من لازمه.
دلم برای همه بچه های قم میسوزه 1_آب و هوای بسیار بد2_ پسرا حق تیغ کردن ریش و دخترها حق مانتویی بودن ندارن 3_ هیچ آدم جنتلمنی اونجا پیدا نمیشه 4_ دخترها با ریش سیبیل وارد دانشگاه میشن 5_ اسمن دانشگاه صنعتی و رسما موسسه آموزش عالیه6-...7_... 8_9_ و غیره
امکاناتش کمه ولی استاداش خوبن، جوون و با انگیزه پیشنهاد میکنم یه سری به دانشگاه ما بیاین وسلام من دانشگاه قم درس می خونم شنیدم صنعتی زیاد امکانات نداره راسته؟شنیدم استاداش خوبن
خوشحالمون کردیمن در دانشگاه صنعتي قم مشغول تحصيل هستم
تکلیف همه دانشجوهایک روزقبل از آغاز ترم جدید معلوم میشه(خوابگاه،کارگاه و...)کسی بالاخره فهمید تکلیف دخترا سال بعد چیه؟ زشته به خدا آویزون دانشگاهای دیگه ایم.کارگاه دانشگاه قم.تربیت بدنی پردیس.دخترا برن حضرت معصمه.خوابگاه مفید!!
دانشگاه قم مگه صنعتیه؟؟؟؟؟......
بعد یه سوال دارم....میگن مختلط نیست..درسته؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگو با رئیس "دانشگاه صنعتی مالک اشتر" | دانشگاه های دولتی | 0 | |
![]() |
دانشگاه صنعتی ارومیه UUT | دانشگاه های دولتی | 0 | |
A | دانشگاه صنعتی شاهرود؛خوب بد زشت | دانشگاه های دولتی | 1 | |
A | تغییر رشته در دانشگاه صنعتی اصفهان | دانشگاه های دولتی | 0 | |
N | مخابرات دانشگاه صنعتی اصفهان | دانشگاه های دولتی | 2 |