سایت جدید؟؟ من با همون ادرس قب وارد میشم هیچی هم باز نمیشه ارور میده
آدرس سايت كه همون آدرس قبليهwww.shariaty.ac.irولي از17آذر كه سايت جديد افتتاح شده،هنوز خيلي از بخش هاش مثل قسمت انستيتوها، باز نميشه.....
جالبه يك لينك هم داره مخصوص اولياء!!!!!!!!!!!
هيچ بخشي هم به معرفي اساتيد و هيات علمي اختصاص نداره، خلاصه اصلا شبيه يك سايت دانشگاهي نيست.....
خوش اومدي. ولي خوب بايد ميگفتي چه مقطعي قبول شدي،تا بتونيم به سوالت جواب بديم.salam be hame.bebakhshid man fingilish type mikonam,akhe win jadid nasb kardam farsi nadare
age khoda bekhad manam daneshjo shariaty hastam,az bahman kelasam shoro mishe.mikhastam azaton komak begiram ham dar morede ostada va darsashon ham masoolin daneshgah![]()
بازم سلام.
من هنرستانی هستم تازه امسال کاردانی قبول شدم.خوشحال میشم تو اگه در مورد دانشگاه و اساتید راهنماییم کنید.از بهمن هم کلاسام شروع میشه آخه امسال شروع کلاس های روزانه و شبانه جابه جا شد :?:
به جز مهندس محمودي بقيه رو نميشناسم.استاد خوبيه.سلام بچه ها من امروز رفتم انتخاب واحدمو گرفتم.می خواستم ببینم این استادها رو میشناسید؟
اگه آره اخلاقشون چطوره؟درس دادنشون چی؟من که اصلا حسه خوبی نسبت بهشون ندارم.
درک و بیان:کاکاوند_ترسیم فنی:فاطمه تکه_هندسه:عبداله محمودی
به ما 20 واحد دادن انقد هم روزاش بده![]()
سلام شبستاننخير ،اينجا آموزشكده نيست ،دانشكده س.بعضيا شايعه درست ميكنن.
به هر حال خودتون 15بهمن مياين معلوم ميشه.
سلام به دوستان جدیدم.من کاردانی معماری مو در مشهد گرفتم و رتبه ام در کنکور امسال 87 شد.به نظرتون ارزششو داره بیام شبانه شریعتی؟به به... سلام خوش اومدی
چه عجب از این ورا
خوشحالم که خودت متوجه شدیمرسی دوستای گلممن راضی به زحمت نبودم
با این همه جواب شرمنده شدم
دیگه خودم فهمیدم چطوریه
به جز مسیرش همه چیزش خوبه.. استادای خوبی هم داره..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دانشگاه امام حسین رشته های مهندسی | دانشگاه های دولتی | 0 | |
![]() |
گفتگو با رئیس "دانشگاه صنعتی مالک اشتر" | دانشگاه های دولتی | 0 | |
S | دانشگاه تهران واحد پردیس بین الملل کیش | دانشگاه های دولتی | 1 | |
![]() |
دانشگاه شیراز | دانشگاه های دولتی | 3 | |
![]() |
دانشگاه مراغه ای بیاد داخل... | دانشگاه های دولتی | 0 |