دانشگاه شریعتی تهران

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
:w15::w15::w15::w15::w15:
تا جاییکه سواد من میکشه اقای شریعتی زن نبود مرد بود:w15::w15::w15::w15::w15:

بعدش هم چند سال پیش شهید شدند...

رفقا یعنی کیا؟:w15::w15::w15::w15::w15:
:w15::w15::w15::w15::w15:
همین مونده بود تو این تاپیک سرک بکشی. میدونم از کنجکاوی زیاد(...)داشتی میمردی.

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

خب دیدم باز سوتی دادی...منم گفتم بزار زری رو یک کمی خوشحال کنیم...

:smile::smile::smile::smile:
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
فک کن تو بخوای منو خوشحال کنی... جل الخالق.:confused:
خب باشه خوشحال شدم حالا برو به تالارت برس.... اینجا غریبه ها نباید بیان.:razz:
بعدشم شریعتی فامیلیش بوده. نگفتم که علی شریعتی هستم جناب. پس دیدی ستی نبود

امیر Amir

کاربر حرفه ای
فک کن تو بخوای منو خوشحال کنی... جل الخالق.:confused:
خب باشه خوشحال شدم حالا برو به تالارت برس.... اینجا غریبه ها نباید بیان.:razz:
بعدشم شریعتی فامیلیش بوده. نگفتم که علی شریعتی هستم جناب. پس دیدی ستی نبود
خودت گفتی شریعتی هستم :biggrin:

ای بابا کی تو پروژه هاش مونده بود...من یا تو که توی عید همش توی باشگاه میگفتی من درس دارم......

اخرشم من نجاتت دادم....

یعنی تو و هم گروهی های معماری خون مغز آکبندتو....:biggrin:

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خودت گفتی شریعتی هستم :biggrin:

ای بابا کی تو پروژه هاش مونده بود...من یا تو که توی عید همش توی باشگاه میگفتی من درس دارم......

اخرشم من نجاتت دادم....

یعنی تو و هم گروهی های معماری خون مغز آکبندتو....:biggrin:
خب حالا که چی؟ منظور؟

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اینجور جواب ها..جواب های کسی هست که کم اورده به شدتتتتتتت:D

خوبی زری جون....
باشه فکر کن کم اوردم. در ضمن میتونی "بگی خوبی زری خانوم؟"
تازه کلی بهت لطف کردم اجازه دادم بهم بگی زری....
بسه برو به تالارت برس دیگه.

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مگه کسی اینجا در مورد روز دانشجو حرفی زده؟؟؟

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.منم فارغ التحصیل دانشگاه دکتر شریعتی هستم.:smile:از دانشگاه چه خبر؟؟دلم تنگ شده براش:redface:ولی لعنتی اینقدر دوره که نمیشه رفت بهش سر زد.:(
راستی از پیرجلیلی چه خبر؟؟؟هنوزم همونقدر های-کلاسه؟؟:D
هنوز دکتر متدین اونجا تدریس می کنن؟؟؟دلم براشون یه ذره شده.....کلاساشون با اینکه از 8 صبح تا 5 بعدازظهر بود ولی اصلا خسته کننده نبود...و جزو بهترین روزای زندگی منه...کاش بعضی روزا 2باره تکرار می شدن....
منم با دکتر ثقفی کلاس داشتم.خیلی خوب درس میداد تا پارسال که اونجا درس میداد الانو نمی دونم.

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هیچ خبری نیست گلم. بله اقای پیر جلیلی هم هنوز به ما گیر میدن. و گاها حالمونو میگیرن. مخصوصا در همین یکی دو هفته اخیر که دیگه.... هیچ بماند.
اقای متدین هم هستن. باهاشون کلاس نداشتم. فکر کنم ایشون طرح 4 هستن.
با اقای ثقفی هم این ترم دارم. اولش کلی سکته زدیم. اما واقعا یکی از بهترینها هستن ایشون.

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ خبری نیست گلم. بله اقای پیر جلیلی هم هنوز به ما گیر میدن. و گاها حالمونو میگیرن. مخصوصا در همین یکی دو هفته اخیر که دیگه.... هیچ بماند.
اقای متدین هم هستن. باهاشون کلاس نداشتم. فکر کنم ایشون طرح 4 هستن.
با اقای ثقفی هم این ترم دارم. اولش کلی سکته زدیم. اما واقعا یکی از بهترینها هستن ایشون.
زرناز جان شما ترم چندین؟؟؟میشه اسم چندتا از استاداتونو بگی؟؟؟

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
زرناز جان شما ترم چندین؟؟؟میشه اسم چندتا از استاداتونو بگی؟؟؟

من ترم پنج هستم. استادامون هم دکتر ادیبی استاد طرح. اقای پیر جلیلی (روستا1) اقای ثقفی(ساختمان) اقای سروش نیا(معماری معاصر) خانم شاهچراغی( تنظیم شرایط محیطی) و اقای نعیما (معماری اسلامی)
همین اینا درسای این ترمم بود

head of flower

عضو جدید
من دوباره اومدم اینجاااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام به همگی :d
من ترم 7 ام... اینقــــــــــــــــــــــدر خوشحالم که دارم میرم از این دانشگاه که حد نداره...از حالا عروسی گرفتم
یه ترم موندههههههههههههههههههه :thumbsup2:

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من ترم 7 ام... اینقــــــــــــــــــــــدر خوشحالم که دارم میرم از این دانشگاه که حد نداره...از حالا عروسی گرفتم
سلام گلم. واقعا فکر میکنی که هشت ترمه تموم میشه؟؟؟ وای اگه بشه که خیلی خوبه. من هنوز سه ترم دارم:cry:

head of flower

عضو جدید
راستی من این ترم با متدین کلاس دارم... ورزشگاه...پدرمون رو درآورده:w10:...اما خداییش از همه استاد طرحایی که تا حالا داشتم بهتر بوده.
ثقفی هم داشتم باهاش....فوق العاده دوست داشتنی اما خوب درس دادن قدیمی...همه چیش قدیمیه.
ترم بعد باهاش طراحی فنی داریم...از حالا داریم درخواست میدیم که ثقفی نباشه
راستی سلام زرناززز ...خوبی دختر؟ دیگه برداشت کاری نداری؟
راستی شیراز چی شد؟:d

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
راستی من این ترم با متدین کلاس دارم... ورزشگاه...پدرمون رو درآورده:w10:...اما خداییش از همه استاد طرحایی که تا حالا داشتم بهتر بوده.
ثقفی هم داشتم باهاش....فوق العاده دوست داشتنی اما خوب درس دادن قدیمی...همه چیش قدیمیه.
قربونت برم. نه خوشبختانه اون تمومه. اما روستا کار زیاد دارم؟ کجا میتونم پیدات کنم؟:lol:
شیراز هم هیچی دیگه فعلا که پولمونم ندادن هنوز. توروخدا داغ دلمو تازه نکن بابا. اگه بدونی چقدر سرش حرص خوردیم...:cry:
راستی شما مگه با ثقفی ندارین این ترم؟

یعنی چی زرناز؟؟ آره بابا... مطمئنم 8 ترم تمومه...گلم توام اگه ممثل ماها واحد برداشته باشی تمومه :victory:
مگه شما چه جوری برداشتین؟؟؟ من که به شدت فشرده برداشتم. نمیدونم والا چی بگم.:question:

head of flower

عضو جدید
قربونت برم. نه خوشبختانه اون تمومه. اما روستا کار زیاد دارم؟ کجا میتونم پیدات کنم؟:lol:
شیراز هم هیچی دیگه فعلا که پولمونم ندادن هنوز. توروخدا داغ دلمو تازه نکن بابا. اگه بدونی چقدر سرش حرص خوردیم...:cry:
راستی شما مگه با ثقفی ندارین این ترم؟

مگه شما چه جوری برداشتین؟؟؟ من که به شدت فشرده برداشتم. نمیدونم والا چی بگم.:question:
تو سایت میتونی پیدام کنی :d محل ماها کجاست آخه؟؟؟ همیشه تو سایت تلپیم !!
در خدمتم.
ببین روستا تا میتونی از استغدادهای نهفتت استفاده کن، دروف، چرت و پرت ،...خوب جواب میده :victory:
..
پول شیراز رو از حلقشون میکشیم بیرون نامردا!!! کاسبی باز کردن با این دانشگاه درپیتشون!
.
نه گلم، من ترم بعد با ثقفی دارم، این ترم طراحی شهری برداشتم با پی جی!
توام 8 ترمه تمومی پس! خیلت راحت.

راستی اینجا دم و دستگاهی بهم زدییاااا. همکار مدیر و اینااا .... هوای منم داشته باش.
هرچی از اینجا دانلود کردی برام بیار :child:

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تو سایت میتونی پیدام کنی :d محل ماها کجاست آخه؟؟؟ همیشه تو سایت تلپیم !!در خدمتم.
ببین روستا تا میتونی از استغدادهای نهفتت استفاده کن، دروف، چرت و پرت ،...خوب جواب میده :victory:
..
پول شیراز رو از حلقشون میکشیم بیرون نامردا!!! کاسبی باز کردن با این دانشگاه درپیتشون!
.
نه گلم، من ترم بعد با ثقفی دارم، این ترم طراحی شهری برداشتم با پی جی!
توام 8 ترمه تمومی پس! خیلت راحت.

راستی اینجا دم و دستگاهی بهم زدییاااا. همکار مدیر و اینااا .... هوای منم داشته باش.
هرچی از اینجا دانلود کردی برام بیار :child:
قربونت برم خدمت از ماست. خدمت میرسیم.:lol:
تقریبا کارمون برای روستا تموم شده. مای بیچاره کلی کار کردیم فکر کن توی تحویل موقت کلی از کارمون تعریف کرد بعد هم بهمون داد 44 از 60 اما اصل کارمون پیش رفت. انگار رنگ خیلی توی نمره دادن تاثیر داره درسته؟؟؟:smoke:
اره بابا جرات دارن پولمونو ندن؟ کلی ما باز رفتیم با محمودی دعوا کردیم. بیچاره پ.ج هم اومد میخواست دعوامون کنه باز ما شاکی شدیم و کلی شکایت کردیم. بعید میدونم اجازه بدن گروه ما از این دانشکده بره.... شیش هفت ترم دیگه مهمونشون هستیم.:whistle:
قربونت برم. کم پیدایی. نمیای این ورا. بیا بابا بچه ها خیلی مهربونن. باور کن من اینجا خیلی بیشتر یاد میگیرم تا توی اون دانشگاه.

آخرین ویرایش:

head of flower

عضو جدید
قربونت برم خدمت از ماست. خدمت میرسیم.:lol:
تقریبا کارمون برای روستا تموم شده. مای بیچاره کلی کار کردیم فکر کن توی تحویل موقت کلی از کارمون تعریف کرد بعد هم بهمون داد 44 از 60 اما اصل کارمون پیش رفت. انگار رنگ خیلی توی نمره دادن تاثیر داره درسته؟؟؟:smoke:
اره بابا جرات دارن پولمونو ندن؟ کلی ما باز رفتیم با محمودی دعوا کردیم. بیچاره پ.ج هم اومد میخواست دعوامون کنه باز ما شاکی شدیم و کلی شکایت کردیم. بعید میدونم اجازه بدن گروه ما از این دانشکده بره.... شیش هفت ترم دیگه مهمونشون هستیم.:whistle:
قربونت برم. کم پیدایی. نمیای این ورا. بیا بابا بچه ها خیلی مهربونن. باور کن من اینجا خیلی بیشتر یاد میگیرم تا توی اون دانشگاه.

چاکر شومایم آبجی.
آره نمره دادنش اینطوریه! هیچ قاعده و قانونی نداره...رنگ خیلی براش مهمه... نه رنگ .. کلا کار گرافیکی براش مهمه.

:))) از دست شماهااا... فک کنم یه پولی هم بذارن روش...دو برابر بهمون پس بدن :d دستتون درد نکنه .

میام...نت خراب بود، تازه ای دی اس المون وصل شده، میام کم کم .
یکم فایل دانلود کنم .. چیزای خوبی اینجا هست.
جای خیلی خوبیه:w33:

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.وای سلام منو به متدین برسون،توروخخخخخخخخخخخخدا....چند روزه شدید یادشم،همش جلوی چشمامه....بگو که این کارو می کنی...:cry::cry::cry::crying2:خواهش....
بگو که نوش نوشی سلام میرسونه،اگه یادش نیومد که من مطمئن هستم یادش میاد، بگوTorkinatore3که بعدا شدTorkinatore2
راستی چندشنبه ها باهاش کلاس دارین؟شاید خودم بیام براش رشوه بیارم:biggrin:
بگو که این کارو می کنی...مر30

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ترم پنج هستم. استادامون هم دکتر ادیبی استاد طرح. اقای پیر جلیلی (روستا1) اقای ثقفی(ساختمان) اقای سروش نیا(معماری معاصر) خانم شاهچراغی( تنظیم شرایط محیطی) و اقای نعیما (معماری اسلامی)
همین اینا درسای این ترمم بود
شاهچراغی هم خیلی خوبه،هم خودش،هم درس دادنش، هم نمره دادنش.نعیما هم که مشکلش چیز دیگه ایه.ولی این پیرجلیلی خیلی پست فطرته!اگه میخوای نمره ی خوبی بگیری فقط باید خرش کنی،این تنها راهشه،اینطوری میتونی مطمئن باشی که حتی پایان نامتو 20 میشی.تو کلاس ما گروهی که بالاترین نمره رو گرفته بودن ، هیچوقت-تاکید میکنم هیچوقت و هرگز-روستاشونو ندیده بودن!!فکر کن!وقتی هم که کرکسیون میکنی همش از گرافیک کارت تعریف کن.کلا از کلمه ی گرافیک خیلی خوشش میاد! اگه به جای مبلمانم بگی چیندمان که دیگه هیچی.خلاصه جلوش به هیچ وجه نباید کوتاه بیای وگرنه تا آخرین روزی که تو دانشگاهی کارت پیش نمیره...
از آشناییتم خیلی خوشحال شدم،اگه کاری داشتی رو کمک من حساب کن.

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام بر دوستان عزیز
بالاخره این تاپیک دانشکده قدیم ما فعال شده :D

دلم واسه پ.ج (ما اون موقع ها بهش می گفتیم پیر Pier) یک ذره شده :biggrin:، عاشق وورودی ما بود. در مورد نمره هم باید بگم که هر کی با حجاب تر نمرش بیشتر. اگه ازدواج کرده باشید هم نمره صعودی می ره بالا. هیچ ربطی هم به گرافیک و کار و روستای انتخاب شده نداره:confused:

در مورد نمره پایان نامه هم هر وقت به پایان نامه رسیدین بهتون می گم. ولی تاکید اصلیش روی رساله است، نه طرح ، نه ماکت نه چیز دیگه ای.

راستی دانشگاه چه تغییراتی کرده؟؟؟ هنوز هم نیم ساعت تا سلف راهه ؟؟؟ :redface:..حس نوستالژیکم گل کرده

موفق باشید همگی :gol::gol:

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام
ما که 9 ترم مهمون دانشگاه بودیم ;)

راستی، یک وقت این اشتباه را نکنید که برای طراحی فنی با کسی به جز ثقفی کلاس بردارید. تنها کسی که این درس های ساختمان را بلده خودشه و بس
درسته خیلی سخت می گیره و اذیت می کنه. ولی بهترین استاده :heart::heart:

در مورد متدین هم ، یک اخلاقی داره که بسیار افتضاحه. من هم از بودن سر کلاساش واقعا لذت بردم. استاد عالی هست ولی خب متاسفانه جایی کارم گیر کرد که به دست ایشون باز می شد. و از آنجایی که من سر کلاس سوگولیش نبودم، کار من را راه ننداخت و خیلی بد با من برخورد کرد.

از وقتی که اومدم دانشگاه تهران، نمی دونم چرا هر جا می رم حداقل روزی یکبار و یا بیشتر باید ببینمش..تقریبا هر روزی که دانشگاهم. و از وقتی که من آنجا قبول شدم، هر وقت منو می بینه چنان تعریفی می کنه و به به چه چهی . که چه دانشجوی با استعدادی و این بهترین شاگرد من بود و از این حرف ها. به هر حال ایشون هر جا ببینه منافعش هست همون طرفی می ره. از کلاساش استفاده کنید ولی امیدوارم هیچ وقت کارتون گیرش نیفته!!!!

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان عزیز
بالاخره این تاپیک دانشکده قدیم ما فعال شده :D

دلم واسه پ.ج (ما اون موقع ها بهش می گفتیم پیر Pier) یک ذره شده :biggrin:، عاشق وورودی ما بود. در مورد نمره هم باید بگم که هر کی با حجاب تر نمرش بیشتر. اگه ازدواج کرده باشید هم نمره صعودی می ره بالا. هیچ ربطی هم به گرافیک و کار و روستای انتخاب شده نداره:confused:

در مورد نمره پایان نامه هم هر وقت به پایان نامه رسیدین بهتون می گم. ولی تاکید اصلیش روی رساله است، نه طرح ، نه ماکت نه چیز دیگه ای.

راستی دانشگاه چه تغییراتی کرده؟؟؟ هنوز هم نیم ساعت تا سلف راهه ؟؟؟ :redface:..حس نوستالژیکم گل کرده

موفق باشید همگی :gol::gol:
بابا من نمدونستم اینجا شریعتیی زیاد داریم. چه خوبه.
راستی میگیا. یکی از بچه ها ازدواج کرده بد جور باهاش جوره. اصلا دقت نکرده بودم. یه کم هم باید از هندونه استفاده کنیم. چرب زبونی و اینا که ما بلد نیستیم.
نه میدونی ساختمونا پا در اوردن اومدن بغل فاز سه....:surprised: هنوزم برامون تاکسی نگذاشتن که خحسته نشیم.
حالا فکرشو بکن ترم پیش یه روزمن دو تا امتحان داشتم. و یه تحویل . بانک هم کار داشتم. یکی از امتحانای قبلیمم غیبت کرده بودم باید پیش دکتر دانشکده هم میرفتم....
ضمن اینکه یکی از امتحانام فاز سه بود یکیش توی سلف...
هیچی دیگه کشتمان شدیم به قول یکی از بچه های باشگاه.

شبستان

عضو جدید
سلام دوستان
سايت جديد دانشكده رو ديديد؟
چرا هيچكدوم از صفحه هاش باز نميشه؟