سلامممممم
منم شریعتیی هستما تحویل بگیرید رفقا.
همین مونده بود تو این تاپیک سرک بکشی. میدونم از کنجکاوی زیاد(...)داشتی میمردی.
تا جاییکه سواد من میکشه اقای شریعتی زن نبود مرد بود
بعدش هم چند سال پیش شهید شدند...
رفقا یعنی کیا؟
![]()
همین مونده بود تو این تاپیک سرک بکشی. میدونم از کنجکاوی زیاد(...)داشتی میمردی.
فک کن تو بخوای منو خوشحال کنی... جل الخالق.
خب دیدم باز سوتی دادی...منم گفتم بزار زری رو یک کمی خوشحال کنیم...
![]()
خودت گفتی شریعتی هستمفک کن تو بخوای منو خوشحال کنی... جل الخالق.
خب باشه خوشحال شدم حالا برو به تالارت برس.... اینجا غریبه ها نباید بیان.
بعدشم شریعتی فامیلیش بوده. نگفتم که علی شریعتی هستم جناب. پس دیدی ستی نبود
خب حالا که چی؟ منظور؟خودت گفتی شریعتی هستم
ای بابا کی تو پروژه هاش مونده بود...من یا تو که توی عید همش توی باشگاه میگفتی من درس دارم......
اخرشم من نجاتت دادم....
یعنی تو و هم گروهی های معماری خون مغز آکبندتو....![]()
اینجور جواب ها..جواب های کسی هست که کم اورده به شدتتتتتتتخب حالا که چی؟ منظور؟
باشه فکر کن کم اوردم. در ضمن میتونی "بگی خوبی زری خانوم؟"اینجور جواب ها..جواب های کسی هست که کم اورده به شدتتتتتتت
خوبی زری جون....
زرناز جان شما ترم چندین؟؟؟میشه اسم چندتا از استاداتونو بگی؟؟؟هیچ خبری نیست گلم. بله اقای پیر جلیلی هم هنوز به ما گیر میدن. و گاها حالمونو میگیرن. مخصوصا در همین یکی دو هفته اخیر که دیگه.... هیچ بماند.
اقای متدین هم هستن. باهاشون کلاس نداشتم. فکر کنم ایشون طرح 4 هستن.
با اقای ثقفی هم این ترم دارم. اولش کلی سکته زدیم. اما واقعا یکی از بهترینها هستن ایشون.
زرناز جان شما ترم چندین؟؟؟میشه اسم چندتا از استاداتونو بگی؟؟؟
سلام گلم. واقعا فکر میکنی که هشت ترمه تموم میشه؟؟؟ وای اگه بشه که خیلی خوبه. من هنوز سه ترم دارممن دوباره اومدم اینجاااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام به همگی
من ترم 7 ام... اینقــــــــــــــــــــــدر خوشحالم که دارم میرم از این دانشگاه که حد نداره...از حالا عروسی گرفتم
یه ترم موندههههههههههههههههههه![]()
سلام گلم. واقعا فکر میکنی که هشت ترمه تموم میشه؟؟؟ وای اگه بشه که خیلی خوبه. من هنوز سه ترم دارم![]()
قربونت برم. نه خوشبختانه اون تمومه. اما روستا کار زیاد دارم؟ کجا میتونم پیدات کنم؟راستی من این ترم با متدین کلاس دارم... ورزشگاه...پدرمون رو درآورده...اما خداییش از همه استاد طرحایی که تا حالا داشتم بهتر بوده.
ثقفی هم داشتم باهاش....فوق العاده دوست داشتنی اما خوب درس دادن قدیمی...همه چیش قدیمیه.
ترم بعد باهاش طراحی فنی داریم...از حالا داریم درخواست میدیم که ثقفی نباشه
راستی سلام زرناززز ...خوبی دختر؟ دیگه برداشت کاری نداری؟
راستی شیراز چی شد؟![]()
مگه شما چه جوری برداشتین؟؟؟ من که به شدت فشرده برداشتم. نمیدونم والا چی بگم.یعنی چی زرناز؟؟ آره بابا... مطمئنم 8 ترم تمومه...گلم توام اگه ممثل ماها واحد برداشته باشی تمومه![]()
تو سایت میتونی پیدام کنیقربونت برم. نه خوشبختانه اون تمومه. اما روستا کار زیاد دارم؟ کجا میتونم پیدات کنم؟
شیراز هم هیچی دیگه فعلا که پولمونم ندادن هنوز. توروخدا داغ دلمو تازه نکن بابا. اگه بدونی چقدر سرش حرص خوردیم...
راستی شما مگه با ثقفی ندارین این ترم؟
مگه شما چه جوری برداشتین؟؟؟ من که به شدت فشرده برداشتم. نمیدونم والا چی بگم.![]()
قربونت برم خدمت از ماست. خدمت میرسیم.تو سایت میتونی پیدام کنیمحل ماها کجاست آخه؟؟؟ همیشه تو سایت تلپیم !!در خدمتم.
ببین روستا تا میتونی از استغدادهای نهفتت استفاده کن، دروف، چرت و پرت ،...خوب جواب میده
..
پول شیراز رو از حلقشون میکشیم بیرون نامردا!!! کاسبی باز کردن با این دانشگاه درپیتشون!
.
نه گلم، من ترم بعد با ثقفی دارم، این ترم طراحی شهری برداشتم با پی جی!
توام 8 ترمه تمومی پس! خیلت راحت.
راستی اینجا دم و دستگاهی بهم زدییاااا. همکار مدیر و اینااا .... هوای منم داشته باش.
هرچی از اینجا دانلود کردی برام بیار![]()
قربونت برم خدمت از ماست. خدمت میرسیم.
تقریبا کارمون برای روستا تموم شده. مای بیچاره کلی کار کردیم فکر کن توی تحویل موقت کلی از کارمون تعریف کرد بعد هم بهمون داد 44 از 60 اما اصل کارمون پیش رفت. انگار رنگ خیلی توی نمره دادن تاثیر داره درسته؟؟؟
اره بابا جرات دارن پولمونو ندن؟ کلی ما باز رفتیم با محمودی دعوا کردیم. بیچاره پ.ج هم اومد میخواست دعوامون کنه باز ما شاکی شدیم و کلی شکایت کردیم. بعید میدونم اجازه بدن گروه ما از این دانشکده بره.... شیش هفت ترم دیگه مهمونشون هستیم.
قربونت برم. کم پیدایی. نمیای این ورا. بیا بابا بچه ها خیلی مهربونن. باور کن من اینجا خیلی بیشتر یاد میگیرم تا توی اون دانشگاه.
سلام.وای سلام منو به متدین برسون،توروخخخخخخخخخخخخدا....چند روزه شدید یادشم،همش جلوی چشمامه....بگو که این کارو می کنی...راستی من این ترم با متدین کلاس دارم... ورزشگاه...پدرمون رو درآورده...اما خداییش از همه استاد طرحایی که تا حالا داشتم بهتر بوده.
ثقفی هم داشتم باهاش....فوق العاده دوست داشتنی اما خوب درس دادن قدیمی...همه چیش قدیمیه.
راستی سلام زرناززز ...خوبی دختر؟ دیگه برداشت کاری نداری؟
راستی شیراز چی شد؟![]()
شاهچراغی هم خیلی خوبه،هم خودش،هم درس دادنش، هم نمره دادنش.نعیما هم که مشکلش چیز دیگه ایه.ولی این پیرجلیلی خیلی پست فطرته!اگه میخوای نمره ی خوبی بگیری فقط باید خرش کنی،این تنها راهشه،اینطوری میتونی مطمئن باشی که حتی پایان نامتو 20 میشی.تو کلاس ما گروهی که بالاترین نمره رو گرفته بودن ، هیچوقت-تاکید میکنم هیچوقت و هرگز-روستاشونو ندیده بودن!!فکر کن!وقتی هم که کرکسیون میکنی همش از گرافیک کارت تعریف کن.کلا از کلمه ی گرافیک خیلی خوشش میاد! اگه به جای مبلمانم بگی چیندمان که دیگه هیچی.خلاصه جلوش به هیچ وجه نباید کوتاه بیای وگرنه تا آخرین روزی که تو دانشگاهی کارت پیش نمیره...من ترم پنج هستم. استادامون هم دکتر ادیبی استاد طرح. اقای پیر جلیلی (روستا1) اقای ثقفی(ساختمان) اقای سروش نیا(معماری معاصر) خانم شاهچراغی( تنظیم شرایط محیطی) و اقای نعیما (معماری اسلامی)
همین اینا درسای این ترمم بود
سلاممن دوباره اومدم اینجاااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام به همگی
من ترم 7 ام... اینقــــــــــــــــــــــدر خوشحالم که دارم میرم از این دانشگاه که حد نداره...از حالا عروسی گرفتم
یه ترم موندههههههههههههههههههه![]()
راستی من این ترم با متدین کلاس دارم... ورزشگاه...پدرمون رو درآورده...اما خداییش از همه استاد طرحایی که تا حالا داشتم بهتر بوده.
بابا من نمدونستم اینجا شریعتیی زیاد داریم. چه خوبه.سلام بر دوستان عزیز
بالاخره این تاپیک دانشکده قدیم ما فعال شده
دلم واسه پ.ج (ما اون موقع ها بهش می گفتیم پیر Pier) یک ذره شده، عاشق وورودی ما بود. در مورد نمره هم باید بگم که هر کی با حجاب تر نمرش بیشتر. اگه ازدواج کرده باشید هم نمره صعودی می ره بالا. هیچ ربطی هم به گرافیک و کار و روستای انتخاب شده نداره
در مورد نمره پایان نامه هم هر وقت به پایان نامه رسیدین بهتون می گم. ولی تاکید اصلیش روی رساله است، نه طرح ، نه ماکت نه چیز دیگه ای.
راستی دانشگاه چه تغییراتی کرده؟؟؟ هنوز هم نیم ساعت تا سلف راهه ؟؟؟..حس نوستالژیکم گل کرده
موفق باشید همگی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دانشگاه امام حسین رشته های مهندسی | دانشگاه های دولتی | 0 | |
![]() |
گفتگو با رئیس "دانشگاه صنعتی مالک اشتر" | دانشگاه های دولتی | 0 | |
S | دانشگاه تهران واحد پردیس بین الملل کیش | دانشگاه های دولتی | 1 | |
![]() |
دانشگاه شیراز | دانشگاه های دولتی | 3 | |
![]() |
دانشگاه مراغه ای بیاد داخل... | دانشگاه های دولتی | 0 |