دانشگاه سمنان

faranak123susmar

عضو جدید
سلام به همه منم که حس اومدن به باشگاه رو نداشتم شرمندم
خدمت مهندس شیمی ها هم بگم تداخل که خوراک ماست
تازه کلی استاد جدید اومده من اینارو نمیشناسممممممممم

یه دونه از دادگستری آوردن گمونم! :biggrin:

faranak123susmar

عضو جدید
کمیت که مهم نیست مهم کیفیته:)

موضوع شخصیه:D

ARTA675

عضو جدید
مرسی آقا مهدی به خاطر راهنمایی

ای بابا:D
هـــیـــــس نذار 3شه:)
سلام، ای بابا تو رو خدا خجالتم نده متین ، من یکی که خوب می دونم شما اطلاعاتت تو این جور زمینه ها به خاطر شرایطی که داری حتی از منم کامل تر:D. من ازت کلی ممنونم و بدهکار:sweatdrop: جدا میگم.
در ضمن این اطلاعات سریه صداش رو در نیار:w45:

eli1989

عضو جدید
سلام به همه منم که حس اومدن به باشگاه رو نداشتم شرمندم
خدمت مهندس شیمی ها هم بگم تداخل که خوراک ماست
تازه کلی استاد جدید اومده من اینارو نمیشناسممممممممم

سلام آره بابا من و چن تا از دوستامم جزو کمیته بازبینی هستیم!!:دییییی
کدوم جدید؟2 تان دیگه!!!
چیا برداشتی؟
میخواستی حتما کنترل برداری!!!!

doost4

عضو جدید
سلام علیکم و رحمه الله :D خب می بینم که از انتخاب واحد و اینا می نالین :) خب با این وضعیت می خوام چیزایی براتون بگم که باز آرزو کنید ای کاش بیرجند تشریف می داشتین :D:D:D:D
انتخاب واحد که کلا یه امر تشریفاتیه :D کلا به مسئول فنی سایت گلستان ابلاغ شده که محدودیتا رو ورداره. :D یعنی چی ؟ یعنی اینکه این ترم برنامه نویسی 1 روافتادم :mad::razz::razz: که پیش نیاز برنامه نویسی پیشرفته و ساختمان گسسته هست . جالبی کار اینه که الان هر دو درس رو برداشتم :) جالبتر این که هنوز برنامه نویسی 1 رو برنداشتم :eek::eek:
سیستمو عشق کنید :D:D

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم و رحمه الله :D خب می بینم که از انتخاب واحد و اینا می نالین :) خب با این وضعیت می خوام چیزایی براتون بگم که باز آرزو کنید ای کاش بیرجند تشریف می داشتین :D:D:D:D
انتخاب واحد که کلا یه امر تشریفاتیه :D کلا به مسئول فنی سایت گلستان ابلاغ شده که محدودیتا رو ورداره. :D یعنی چی ؟ یعنی اینکه این ترم برنامه نویسی 1 روافتادم :mad::razz::razz: که پیش نیاز برنامه نویسی پیشرفته و ساختمان گسسته هست . جالبی کار اینه که الان هر دو درس رو برداشتم :) جالبتر این که هنوز برنامه نویسی 1 رو برنداشتم :eek::eek:

تا ترم پیش واسه ما هم همینجوری بود:)
بعضی ها بدون اینکه پیش نیاز یه درسو پاس کنن برمیداشتنش چند وقت بعد میدیدن که اسمشون رو رو برد زده که درسشون حذف شده
حواست باشه واسه تو اینجوری نشه;)

faranak123susmar

عضو جدید