دانشگاه سمنان

faranak123susmar

عضو جدید

ینی همین سوالی که الان پرسیدین در مورد گلستون!

ARTA675

عضو جدید
اگه کسی خبری در باره انتخاب واحد و لیست دروس این ترم پیدا کرد بگه که همه استفاده کنند. من تو سایت آموزش رفتم چیزی تو فیلد من نبود.هیچ اطلاعیه ای رو هم تو سایت ندیدم!!

fallboy

عضو جدید
شماها چقدر درس خون هستين واسه من كه دانشگاه ازاد 21تا23 انتخاب واحد تا راه بفته كلاسا ميشه اول اضفن يه ذره هم بازيگوشي هم ميكنينم ميشه اخراي اسفند و عيد و اين چيزا

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان:smile:
امتحان ها که واسه من الحمدالله به سلامتی و بدبختی تموم شدن :redface:
خواستم بگم لیست درس های ارائه شده ی ترم بعد تو سایت هستش (واسه دانشکده ما که هست!)
باید برین تو قسمت گزارش های آموزش > دروس ترمی> دروس ارائه شده در ترم
یا اینکه تو قسمت انتخاب سریع جلوی شماره بنویسین 110
بعدش فقط باید دانشکدتون رو انتخاب کنین , از تو تنظیماتش هم میتونین تعداد درسهای تو هر صفحه رو انتخاب کنین تا واسه دیدن یه درس , الکی 20 صفحه رو نگردین;)

موفق باشین:gol:

آخرین ویرایش:

ARTA675

عضو جدید
سلام به همه دوستان:smile:
امتحان ها که واسه من الحمدالله به سلامتی و بدبختی تموم شدن :redface:
خواستم بگم لیست درس های ارائه شده ی ترم بعد تو سایت هستش (واسه دانشکده ما که هست!)
باید برین تو قسمت گزارش های آموزش > دروس ترمی> دروس ارائه شده در ترم
یا اینکه تو قسمت انتخاب سریع جلوی شماره بنویسین 110
بعدش فقط باید دانشکدتون رو انتخاب کنین , از تو تنظیماتش هم میتونین تعداد درسهای تو هر صفحه رو انتخاب کنین تا واسه دیدن یه درس , الکی 20 صفحه رو نگردین;)

موفق باشین:gol:

سلام به هر حال باید یه فرقی بین شما و ما باشه . با بدبختی!! بابا هر کی ندونه ماها که دیدیم شما با این همه واحد و این درسایه سخت کمتر از ما خوندی. شما پاس کردی بعد ما افتادم. به هر حال.خدمت تمامی عزیزان خودم عارضم که بله همون طور که عزیز دل ما ،برادر متین فرمودن لیست های ما به سلامتی تو سایت. کی گفت نیست!! من گفتم!!ولی یه خورد بد لود می شه. همون آدرس متین رو برید میاد بالا . در ضمن اگه خواستید یه سر به سایت آموزش کل بزنید تو قسمت تول بار جستجو گر این شماره رو بزنید85.185.64.204در ضمن برا ورود به قسمت های مختلف باید شماره دانشجویی و کد ملی رو وارد کنید نه شماره رمزتون تو سایت گلستان.

آخرین ویرایش:

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اینجا کسی چیزی نمینویسه؟
فرانککککککککککک
بدبخت شدیم بازم تداخللللللللللللللللللل
:(

واسه ما هم 2 تا کلاس مدار منطقی با 2 تا کلاس مخابرات با یکی از ماشین2 ها و ترمودینامیک همه با هم تداخل دارن:surprised:
مجبورم فقط یکی رو بردارم

ARTA675

عضو جدید
سلام به همه ، تا می تونید واحد بردارید بر خلاف اون چیزی که تصور می شه ترم بهاره راحت تر چون تعطیلات زیاد اساتید محبوب ما (اه اه) مجبورا کمتر درس بدن (الهی شکر) . و اگه استفاده گر باشیم وقت برا خوندن بشتر ( اگه بخونیم اگه ....). راستی فعلا بردارید بعد با بچه ها هماهنگ کنید !! اگه تعداد کسایی که مثل داش متین( خالصانه چاکرم!!)، یا آبجی eli باشن، خوب اگه حالشون خوب باشه ممکنه ممکنه موقع حذف و اضافه یه کلاس اضافه کنند.البته شاید و شاید و شاید ، تغریبا ن.... .

eli1989

عضو جدید
ما که عادتمونه!
چرا گریه میکنی؟

آره تو که عادتته سمنانی میشینی خونه ما از تهران میکوبیم میایم تداخل درست کنیم منم جای تو بودیم همینجوری میخندیدم!!!
چیا بر میداری ؟
کمیت برمیدارن بچه ها انگاری

faranak123susmar

عضو جدید
آره تو که عادتته سمنانی میشینی خونه ما از تهران میکوبیم میایم تداخل درست کنیم منم جای تو بودیم همینجوری میخندیدم!!!
چیا بر میداری ؟
کمیت برمیدارن بچه ها انگاری

خو شما به من نمیگین که من برم درست کنم!

من ایمنی بر میدارم.سارا اینجا نمیاد...(نثیری خوشم نمیاد!)

eli1989

عضو جدید
خو شما به من نمیگین که من برم درست کنم!

من ایمنی بر میدارم.سارا اینجا نمیاد...(نثیری خوشم نمیاد!)

الهییییییییییییییییییییییی
منم کمیت برنداشتم چون با آز سیالات تداخل داره!!!
چیا برداشتی؟
چن تا شدی؟

ARTA675

عضو جدید
سلام به همگی، اگه من جاتون بودن اگه درسای تخصصیم اینطوری تداخل داشت:surprised: می رفتم سراغ دروس عمومی و برشون می داشتم تا کم کم ،18 یا 20 تام رو فول کرده باشم ، البته تا آخر حذف و اضافه منظورم هستش ، چون به هر حال دروس عمومی باس پاس شه آش کشک دیگه.
البته برا اونا که می تونن تو این درسا نمره بیارن یه امتیاز تو معدل محسوب می شه.(خودم که جز 10 یادم نیست بالاتر شده باشم عمومی رو:D).از این داداش کوچیکتون داشته باشید ، بردارید و محکم بخونید تا ترم به ترم کارتون سبک تر شه ویلا اگه بزارید و فکر کنید ترم بعدش بهتر میشه وضعیت این طور نیست:redface:.
این رو هم بگم دانشگاه بر اساس چارت ترمی عمل می کنه خوب، نه چارت کلی و به خاطر همین شما وقتی یه درس ترم جلو رو می خوایید بردارید به احتمال زیاد تداخل داره مثل " درس ترمو که متین میگه" سمنان گذاشته تو ترم آخر.
ولی اگه بتونید بردارید عالی عالی عالی میشه;).

:)یه چیز و میزی بگم قابل توجه اونایی که دوست دارن کنکور یه ضرب تو ترم 7 بدن و ایشال.. قبول شن، ببینید ترم آخر(8) شما میتونید تا سقف 24 تا بردارید حتی اگه معدل شما بالا 17 نشه، تازه 3 واحد هم به صورت معرفی به استاد می تونید تو تابستون ترم 8 بردارید. هر دانشگاهی این توریه فرق نمی کنه بابل باشه گیلان باشه ترکستان باشه. یعنی اگه یخورده بجنبید می تونید ترم 7 ، 12 تا بیشتر بر ندارید یا اگه همت کنید و پاس کردنتون خوب بوده باشه اصلا مرخصی بگیرید و بشینید و بخونید. یادتون باشه الان که دانشجویید بهتر می تونید بخونید ، مخصوصا آقا پسر های گل که سربازی دارن و باس به مام میهن خدمت ککن.یه توصیه دیگه پروژه نهایی خودتون رو سنگین بر ندارید که مجبور به تمدید و این جور کارا شید همون ترم 8 قال قضیه رو بکنید و نزارید برا تابستون. این تجربه من و تعداد کثیری از دوستای منه که الان دارن ادامه تحصیل میدن . دیگه از ما گفتن بید. در ضمن اگه قصد این جور کارای حرفه ای رو دارید تمام قوانین رو از گروه و آموزشتون برا اطمینان بپرسید.

ایشال.. همه مون واحد گیری عالی داشته باشیم.:gol:

آخرین ویرایش: