دانشگاه سمنان

ARTA675

عضو جدید
سلام به این جماعت، به به چه خبر اینجا:thumbsup2: می بینم که قرار مدار داره رد و بدل میشه :victory:!! آقا اگه قضیه مضیه ای هست ما رو بیخبر نزارید:w01:، البته خبرش برسه کافیه، دوستان بجا ما باشن کافیه:smile:. دیگه دیگه:smile:

faranak123susmar

عضو جدید
چقد بدی!!!!!

کی من پشتتو خالی کردم؟
بابا بد رفتاری یکی دیگه به من چه ربطی داره خوب:(

....

faranak123susmar

عضو جدید
امروز جمعه هست و من مثل همیشه کارام نصفه کاره مونده!!!!
فقط زاکتورو اونم نصفه خوندم!!
آز نخوندم
حرارت2 نخوندم
عملیاتم نه power point درست کردم نه خوندمش
این کتک خور ماهم ملس شده!!!!!

راسی من شنیدم زن بکام مرده
مرده حالا؟

نع!:surprised:باباش مرده!

fallboy

عضو جدید
بچه همون طور که گفتم مشتاق دیدارتون هستم .به بعضیاتون پیغام شخصی دادم و شماره ام رو هم دادم اگه دوست داشتین و قابل دونستین زنگ بزنین همدیگه رو ببینیم تا بتونم کاری برای خوش گذرونی تو این کویر تشنه انجام بدم براتون ...شاید به بعضی ها هم نداده باشم پیفام شخصی بهر حال ببخشید به بزرگی خودتون اگه دوست داشتین به اونایی که ندادم شماره ام رو میدم که ملاقاتتون کنم

EHSAN.E

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه همون طور که گفتم مشتاق دیدارتون هستم .به بعضیاتون پیغام شخصی دادم و شماره ام رو هم دادم اگه دوست داشتین و قابل دونستین زنگ بزنین همدیگه رو ببینیم تا بتونم کاری برای خوش گذرونی تو این کویر تشنه انجام بدم براتون ...شاید به بعضی ها هم نداده باشم پیفام شخصی بهر حال ببخشید به بزرگی خودتون اگه دوست داشتین به اونایی که ندادم شماره ام رو میدم که ملاقاتتون کنم

سلام شمارتو به منم بده
من پسر خوبیم...
این ترم زیاد وقت ندارم ولی بعدش پایم

EHSAN.E

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دانشگاه ازاد میرم امروز 4 تا 8:30کلاس دارم هر وقت که وقت کردی زنگ بزن در خدمتم یه دوری میزنیم باهم خوشحال میشم مشتی
فدات شم عزیز
فقط این روزا سرم خیلی شلوغه داشم
شرمنده سه تا سمینار دارم
ایشالا بعدا همدیگه رو میبینیم

vahid.shirazi

عضو جدید

چرا علاقه داری دانشجو هارو ببینی اونم دانشگاه سراسری که هم دانشگاهیت نیستن

سمنانی ها مهربان میشوند
خبر خبر
:))

fallboy

عضو جدید
چرا علاقه داری دانشجو هارو ببینی اونم دانشگاه سراسری که هم دانشگاهیت نیستن
سمنانی ها مهربان میشوند
خبر خبر
:))

اگه دوست ندارین عیبی نداره .مشکلی نیست به تو هم دیگه زنگ نمیزنم مشکلی نیست اگه خیلی ناراحتی اگه خودت خواستی من در خدمتم ..............:biggrin:یعنی کسایی که هم دانشگاهیم نیستن نباید ببنمشون و باهاشون دوست شم ؟

سمنانی ها مهربان میشوند: اره مهربان میشود , نمیشه یعنی مهربان شم بهم نمیاد ..........
یه چی بهت بگم بزار :در مورد این سمنانی ها مهربان میشوند ..من با عموی رفیقم اشنا شدم بعد عموی رفیقم از اون پولدارهاست به رفیقم گفت : عمو جان هر وقت دعوا کردی نترس بزن ولی کتک نخور دیه ش هر چی شد من میدم واقعا هم میده من که زیادنزدم رفیقم با برادرش همه رو درو کردن رفتن عموش اومد دیه رو داد.....کجا دیدی که عمو ادم به ادم بگه کتک نخور فقط بزن دیه ش هم من میدم .....
نمیخوام بگم خیلی خوب و بامرام هستیم ولی کجا دیدی که من به یه مشکل میخورم رفیقم نزدیک چند میلیون کمکم میکنه بعد منت هم سرم نمیزاره که اینکارو کردم حتی نمیگه بهم برگردون بااینکه خودش هم وضعش زیاد نیست
.
((((اون موقع اون کارش گیر میفته سر یه مقدار پول داخل پرانتز اینم بگم(اون شلوار دیدی من پوشیده بودم نزدیک 6ماه پام هست ) من که کار میکنم و درس میخونم روزی 15 میگیرم شلوار واسه خودم نخریدم همونو پوشیدم پول شلوارم رو دادم بهش تا کارش راه بیفته لنگ نمونه....خداییش راست و حسینی کجا دیدی این طور واسه رفیق مایه بزارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیگم پول ندارم بخرم باید کار کنم بخرم چون عادت ندارم به بابام بگم پول بده شلوار بخرم

fallboy

عضو جدید
اینم بقیه نوشته هام یه جانتونستم بزارم یعنی جا نشد
....vahid.shiraziدرسته و بهتون حق میدم تو و بچه ها این چیزا رو ندیدین چون تا حال با سمنانی جماعت دوست نبودین

همینه که من با این کویر تشنه ش بازم عاشقشم و میگم هیچکی تو دنیا سمنانی جماعت نمیشه .:gol:

میدونم میگین به خودتون که چقدر تعریف میکنه از خودش و شهر کویریش بعضی هاتونم هم به ریشم بخندیدن و بگین سمنانی و مهمان نوازی و از اینکارا ولی چون دیدم دارم میگم نیازی ندارم هم که از شهرم الکی و از مردمش تعریف کنم .... vahid.shirazi ولی نمیدونم چرا این سوال رو کردی ولی یه لحظه تو ذهنم گفتم که خیال کردی بخاطر چیزی یا هدفی میخوام با تو و بچه ها ملاقات داشته باشم درسته ؟؟؟؟ ولی من همون طور که گفتم دوست داشتم و دارم که یه خاطره خوب بین این همه خاطره تلخ توی سمنان تو ذهنتون بمونه .....اقای vahid.shiraziیادته وقتی رفتیم بیرون نشسته بودیم چی گفتم که سمنانی جماعت خیلی غرور داره خیلی همینم باعث میشه که زیاد به اونایی که سمنان درس میخونن و اینا بقول بچه اخت نمیشن....گفتم ولی وقتی اخت شه نمیزاره طرف ازش دلخور و ناراحت شه یادته؟
بازم من یه سمنانی هستم و میگم مشتاق دیدار اگه خیال کردین که بخاطر هدفی یا چیزی میخوام ببینمتون بایدبگم شرمنده اینطور نیست
اگه این طور فک کردین عیبی نداره دیگه اصراری به دیدنتون هم ندارم اگه خواستین هم من در خدمتم به بچه ها گفتم شمارمو که در خدمتم اینم شمارم ...................اگه نخواستینم یا حق

زیادی حرف زدم دیگه یا حق ..همیشه شاد باشین و سرحال :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol: منتظر نظراتون در مورد حرفام و زنگیدنتون هستم همیشه :gol:

آخرین ویرایش:

vahid.shirazi

عضو جدید
بالاخره لازم بود تو حرفات رو بزنی من با دوستام صحبت میکردم همشون این سوال رو داشتن
ولی من به نمایندگی پرسیدم لازم بود جواب بدی دیگه
من خودم اهل رفاقت با همه هستم
فکر کنم تنها کسی که اومد دیدت من بودم
راستی یه چیز دیگه حرف هایی که زدی چیز خاصی نبود
فکر کنم جنوبی ها همه اخلاقشون همینه
حتی برای غریبه ترین ادم ها

ARTA675

عضو جدید
بیشتر شبیه انشا شد تا توضیح شرمنده زیادی حرف زدم
سلام آقا محمد گل ،خوبی ؟ببین یه نظر شخصی در باره این چند تا پست به شما و دوست عزیز ، مخصوصا آقا وحید بگم ، البته این نظر شخصی من ، هر چیزی باید متناسب با شرایط خودش باشه ، آدمی هستم که تو دوره لیسانس هم دانشگاه دولتی رو تجربه کردم هم دانشگاه آزاد رو ، و این رو هم بگم جلو رفتن آدم به خودش نه به دانشگاه محترم به نظرم در این باره یه خورده نحوه حرف زدن آقا وحید جالب نبود ، بعدش هم بگم نحوه گفتمان آدم به خودش نه به شمالی بودن یا جنوبی بودن.

اما محمد جان شما تو محیط مجازی هستی بدون ابراز علاقه طرف مقابل یه طوری موضوع رو عنوان کردی که حالت جالبی نداشت.( ما تو محیط مجازی هستیم و تو یه شهر دور از خونه و خانواده پس حق بده که دوستان محطاط باشن. بعد هم این رو عرض کنم بعضی ها واقعا سرشون شلوغ ، یه توصیه هم از این داداش کوچیکت داشته باش تعارفت ، خواستنت، مهربونی بینظیرت و .... آدم باید در حد متعادل باشه. مثلا اگه بیش از حد به یه نفر محبت کنی طرف مقابل به شما مشکوک میشه این یه چیز طبیعیه.
البته اگه بعضی از دوستان جانب احتیاط رو رعایت می کردن بحتر بود یا جواب ندن یا با احترام بگن آقا جان ما معذوریم از پذیرفتن دعوت شما.
ایشاا.. همیشه موفق باشی . دوست شما آرتا.