سلام چه باحال من هم ترم بوقیسلام منم ترم اول موادم
بیا یه روز بریم ببینیم چه جوری کار میکنه!یه ذره بش کرم بریزیم!ا؟من اصن این ساعته رو ندیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دست شما درد نکنه!!!!![]()
چقد بدی!!!!!
کی من پشتتو خالی کردم؟
بابا بد رفتاری یکی دیگه به من چه ربطی داره خوب![]()
سلام بچه ها من بچه سمنانم ولی داشگاه ازاد هستم رشته عمران ترم 3 هستم
امروز جمعه هست و من مثل همیشه کارام نصفه کاره مونده!!!!
فقط زاکتورو اونم نصفه خوندم!!
آز نخوندم
حرارت2 نخوندم
عملیاتم نه power point درست کردم نه خوندمش
این کتک خور ماهم ملس شده!!!!!
راسی من شنیدم زن بکام مرده
مرده حالا؟
خوشومدی!![]()
ممنووووووووووونخوشومدی!![]()
بچه همون طور که گفتم مشتاق دیدارتون هستم .به بعضیاتون پیغام شخصی دادم و شماره ام رو هم دادم اگه دوست داشتین و قابل دونستین زنگ بزنین همدیگه رو ببینیم تا بتونم کاری برای خوش گذرونی تو این کویر تشنه انجام بدم براتون ...شاید به بعضی ها هم نداده باشم پیفام شخصی بهر حال ببخشید به بزرگی خودتون اگه دوست داشتین به اونایی که ندادم شماره ام رو میدم که ملاقاتتون کنم
سلام چه باحال من هم ترم بوقیهستم . خیلی خوشحال شدم هم کیشیم
![]()
سلام شمارتو به منم بده
من پسر خوبیم...
این ترم زیاد وقت ندارم ولی بعدش پایم
آره سمنانمباشه الان برات میفرستم ..الان سمنانی ؟
آره سمنانم
خوابگاه فرهیختگان
فدات شم عزیزمن دانشگاه ازاد میرم امروز 4 تا 8:30کلاس دارم هر وقت که وقت کردی زنگ بزن در خدمتم یه دوری میزنیم باهم خوشحال میشم مشتی
فدات شم عزیز
فقط این روزا سرم خیلی شلوغه داشم
شرمنده سه تا سمینار دارم
ایشالا بعدا همدیگه رو میبینیم
بچه همون طور که گفتم مشتاق دیدارتون هستم .به بعضیاتون پیغام شخصی دادم و شماره ام رو هم دادم اگه دوست داشتین و قابل دونستین زنگ بزنین همدیگه رو ببینیم تا بتونم کاری برای خوش گذرونی تو این کویر تشنه انجام بدم براتون ...شاید به بعضی ها هم نداده باشم پیفام شخصی بهر حال ببخشید به بزرگی خودتون اگه دوست داشتین به اونایی که ندادم شماره ام رو میدم که ملاقاتتون کنم
سلام چه باحال من هم ترم بوقیهستم . خیلی خوشحال شدم هم کیشیم
![]()
فداتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتخوش اومدی مشتی
مواد مواد....
چرا علاقه داری دانشجو هارو ببینی اونم دانشگاه سراسری که هم دانشگاهیت نیستن
سمنانی ها مهربان میشوند
خبر خبر
)
سلام آقا محمد گل ،خوبی ؟ببین یه نظر شخصی در باره این چند تا پست به شما و دوست عزیز ، مخصوصا آقا وحید بگم ، البته این نظر شخصی من ، هر چیزی باید متناسب با شرایط خودش باشه ، آدمی هستم که تو دوره لیسانس هم دانشگاه دولتی رو تجربه کردم هم دانشگاه آزاد رو ، و این رو هم بگم جلو رفتن آدم به خودش نه به دانشگاه محترم به نظرم در این باره یه خورده نحوه حرف زدن آقا وحید جالب نبود ، بعدش هم بگم نحوه گفتمان آدم به خودش نه به شمالی بودن یا جنوبی بودن.بیشتر شبیه انشا شد تا توضیح شرمنده زیادی حرف زدم