سلام به همه دوستان اللخصوص متین (که خیلی برام عزیز). تو این مدت کمتر از 3ماه که تو این دانشگاه بودم با یه چیزایی مواجه شدم درباره سطح سواد اساتید محترم که واقعا باعث تاسف من شده طوری که حتی حاضر شدن سر کلاساشون رو هم برا خودم عار می دونم اگه استادی حاضر غایب نکنه اصلا نمی رم. جالب اینکه این اساتید خجالت میکشن دیگران از بی سوادیشون مطلع بشن بزارید یه نمونه براتون بگم (اونی که قابل ذکر).
"خوب تو جریان هستید کسی که تو رشته مهندسی اونم برق دکتری داشته باشه یه فاکتورش تسلط به زبان انگلیسیه یکی از دوستان ترم 5 ارشد یه مقاله رو با کمک این استاد محترم می ده به یه ژرنال خارجی تحت ieee تو آسیا با اینکه چند بار مقاله رو برگشت زدن برا تصحیح اما این استا نتونست تصحیح رو انجام بده.
حالا میدونید به مقاله چه گیری دادن؟ گفتن مقاله شما غلط گرامری داره!!!!!

2 روز بعد من با اون عزیز ارشد رفتیم اتاق استاد محترم

. گفت من با شما یه صحبت خصوصی دارم( منظور این بود که من برم بیرون

) من رفتم ولی میشنیدم. گند اساسی اینجا بود برگشت به عزیز ارشدی با صدای زیر گفت: ما که زبانمون میلنگه شما این مقاله رو بده به خانم فلانی بعد که نوشت اسمش رو ذکر کن تو مقاله (این آدم مثلا استاد راهنما هستش)!!!!!"
این فقط یه نمونه بود. از بلد نبودن نرم افزار !!و کشیدن شکل با پونت !!و....... آخ داغم تازه شد.
یه توصیه اگه قصد ادامه تحصیل دارید به غیر از شریف و دانشگاه تهران به جا دیگه فکر نکنید.