...از دستتون در رفته خبر ندارین![]()
عمرا

به اسم تاپیک توجه نمودین؟

...از دستتون در رفته خبر ندارین![]()
عمرا
به اسم تاپیک توجه نمودین؟.........دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران............ این بخش "علوم پزشکی تهران" ینی نصف اینجا از تصرف شوما خارج میشه!!!!
![]()
بیا !! هنوز شروع نکردیم خودتون نصف تاپیک رو به ما تقدیم کردید !!
بقیش هم میگیریم !! یواش یواش !!![]()
منم موافخم![]()
بیا !! هنوز شروع نکردیم خودتون نصف تاپیک رو به ما تقدیم کردید !!
منم موافخم![]()
ايــــــــول
صاحب نصف دیگه ش ماییم. من یکی نمیزارم از چنگ ما در بیاریدش![]()
...پس قبول دارین که نصفش رو از دست دادینعمرا
به اسم تاپیک توجه نمودین؟.........دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران............ این بخش "علوم پزشکی تهران" ینی نصف اینجا از تصرف شوما خارج میشه!!!!
![]()
منم همینو می گم سیاوش جان دیگه !! نیومده از رو ترس نصف اینجا رو به ما دادن !!...پس قبول دارین که نصفش رو از دست دادین![]()
...بقیش رو هم باید به مرور بهمون سرقفلیش رو بدن 6 دانگ اینجا برا خودمون بشهمنم همینو می گم سیاوش جان دیگه !! نیومده از رو ترس نصف اینجا رو به ما دادن !!![]()
...بقیش رو هم باید به مرور بهمون سرقفلیش رو بدن 6 دانگ اینجا برا خودمون بشه![]()
می چرخیمبچرخ تا بچرخیم !!![]()
...پس قبول دارین که نصفش رو از دست دادین![]()
منم همینو می گم سیاوش جان دیگه !! نیومده از رو ترس نصف اینجا رو به ما دادن !!![]()
...بقیش رو هم باید به مرور بهمون سرقفلیش رو بدن 6 دانگ اینجا برا خودمون بشه![]()
ندادن هم با زور میگیریم !!![]()
می چرخیم![]()
آقا چرا دقت نمی کنید؟!! نصفش مال ماست، نصفش مال پروشا اینا. شما هنوز هیچی ندارید!![]()
عمراااااااااااااااندادن هم با زور میگیریم !!![]()
ببین شوما اصن دل به کار نمیدی ها! عرض کردم خدمتتون...پس قبول دارین که نصفش رو از دست دادین![]()
من که مالک نصف دیگه ش نیستم هر کی میخواد بیاد بگیردش مبارکش باشهبیا !! هنوز شروع نکردیم خودتون نصف تاپیک رو به ما تقدیم کردید !!
صاحب نصف دیگه ش ماییم. من یکی نمیزارم از چنگ ما در بیاریدش![]()
ای بااااااابااااااااااا.........
با هم دوست باشید... دوست....![]()
...حالا شایدم صلح کردیمای بااااااابااااااااااا.........
با هم دوست باشید... دوست....![]()
یه مدتی نبودید !! خعلی دلمون براتون تنگ شده بود !!
به خاطر شما باوشه !!اگه خودشون با دستای خودشون تاپیک رو تحویل بدن ما باهاشون کاری نداریم !!![]()
دوستان پزشکی برای اشنایی با رشته پزشکی به خصوص قسمت بافت و فیزیولوزی چه کتابی رو پیشنهاد میدین که حجمش خیلی هم زیاد نباشه؟؟
...نه بیشتر قسمت بافتش رو میخوام بخونم..هر موقع که تونستی بپرسی بهم بگی ممنون میشم ازتالان کتاب فیزیولوزی که منبع اصلی تو دنیاست.. فیزیولوژی گایتونه... که دو تا جلد خیلی گنده بود... صفحش یادم نیس.... که ی فصلش بافتها رو توضیح داده... یادم نیس کدوم جلدشه... کتابش دست تسنیمه اگه میخواید بزنگم ازش بپرسم...
البته اگه کل کتابو میخواید بخونید که اصلا بهتون توصیه نمیکنم... ی کتاب خلاصه هم ازش منتشر شده...
...نه بیشتر قسمت بافتش رو میخوام بخونم..هر موقع که تونستی بپرسی بهم بگی ممنون میشم ازت![]()
...باشه مرسیخواهش هم دانشگاهی...
تا پیدا شدن کتاب توسط تسنیم لطفا منتظر بمانید...![]()
...باشه مرسی![]()
...با حجمی که درسای شما داره اصلا عجیب نیست که کتابی مدفون بشهی موقع فکر نکنید دختر ما خدای نکرده نا مرتبه.... کتابه مال ترم یکه... زیر کتاب جدیدا مدفون شده!!!![]()
...با حجمی که درسای شما داره اصلا عجیب نیست که کتابی مدفون بشه![]()
...مرسی لطف میکنی الان خودت رو اذیت نکن عجله ای نیستش...بازم ممنون هم دانشگاهیببخشیدا ولی کتابه عجیب مدفون شده!!!
حالا تا فردا پیداش میکنه... اگه نشد میرم کتابخونه دانشگاه براتون پیدا میکنم بهتون خبر میدم حتما!![]()
...مرسی لطف میکنی الان خودت رو اذیت نکن عجله ای نیستش...بازم ممنون هم دانشگاهی![]()
...نه اذیتش نکن عجله ای نیست شرمنده میکنی منو کهخواهش....
دارم یکی دیگه رو اذیت میکنم که پیداش کنه!!!!!!!!!
عاخه من خودم کتابشو ندارم....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | دانشگاه تهران واحد پردیس بین الملل کیش | دانشگاه های دولتی | 1 | |
![]() |
دانشگاه هنر تهران | دانشگاه های دولتی | 0 | |
M | مقایسه خوابگاه های دانشگاه های تهران | دانشگاه های دولتی | 2 | |
![]() |
***دانشگاه تهران*** | دانشگاه های دولتی | 6 | |
![]() |
دانشکده فنی دانشگاه تهران | دانشگاه های دولتی | 0 |